Ben makyaj yapmıyorum çünkü de o yüzden?
1 ay
İlk defa buluştuğunuz kız tamamen makyajsız gelse bakımsız diye mi düşünürsünüz?

Düşünmüyorlar. Belki sadece bir kişiye bakarak böyle yorum yapmam doğru olmayabilir ama geçmiş ilişkilerimde makyajsız bir biçimde ilk buluşmama gittiğim olmuştu. Eski sevgilimin biri "Buluşmaya kızlar genellikle hep makyajlı geliyor. Sende yok. Böyle daha güzel." demişti. Yani onun hoşuna bile gitmişti. Başka bir flört ettiğim kişiyi sadece tanıdığım gün ve onunla son görüşmemde makyaj vardı. Arada geçirdiğimiz zaman diliminde hiç makyaj yapmadım. Onun da böyle bir takıntısı yoktu. Onunla film izlerken ağzıma cips verirken "Bu gidişle sivilcelerim çıkacak." dediğimde hatta şöyle demişti :"Olsun, ne olacak ki?" Geçmiş ilişkilerime baktım içten içe o an. İlk kez bir ilişkim olduğunda "Biraz kilo alsana. Ellerin ellerime batıyor. Saçların kendi orijinal rengi değil. Siyaha boyatsan ya. Saçlarını şu şekilde kestirsen ya." diyen, kısacası beni sürekli değiştirmeye çalışan bir eski sevgilim olmuştu. İkisini kıyas yaptığımda içten içe o flört ettiğim kişiyi ilk ilişkimdeki kişiye tercih ederim. Geçmişe baktığımda son sözü ile gözümde küçülse bile hâlâ diyorum" Kimse gözümde onun gibi de olamaz. Çünkü o bana hiç çıkarcı olmadı. Kendimi bir tek onun yanında değerli hissettim."
Yani sana değer veren birisi makyaja mukyaja bakmıyor. Seni en bakımsız hâlinle bile seviyor. Ayrıca makyaj bakım da değildir.
Cevap
13Cevap
Hayır bakımsız diyebilmem için saçları dağınık ağzı kokan saçını taramaması lazım temziliğine dikkat etmeli aynı zamanda. Makyaj yapmamak bakımsız olduğu anlamına gelmez.
Ben makyaja bakan biri değilim yeter ki yataktan kalkıp gelmesin ilk buluşmaya
Makyajla isim yok. Kim ne düşünmek isterse düşünebilir. Makyajsız olmak kadar rahat bisey yok
Öyle düşünmem daha iyi olur öyle makyaj la bakımın ne alakası var
Ne kadar özgüvenli bir kadın olarak saygı duyarım. Bakımsızlık hijyen, temizlikten geçer.
Ben de makyaj yapmıyorum sadece göz kalemi, karşımdaki kişiye gayet doğal gelmiştim
Kişiden kişiye değişir
Bir köpük biraz da suya bakar. Hemen anlaşılır gerçek. :) Şaka bir yana tabiki de doğallığı seven biri olarak öyle düşünmem bir erkek olarak.
Dogal ve cesur diye düşünürüm
Doğal olabilir
Daha cok hosuma gider
Bakımsız diye düsünmem
alakası yok bakınlı olmakla makyaj farklı seyler
Yok daha cok severiz
Hiç bir şey düşünmem
makyajsız kadın doğal kadındır
Tipine bağlı
En İyi Cevap