Burun estetigi oldum pazar ameliyattan sonra cekilmis foto nasıl olmus sizce durust cevaplar ben pek begenmedim

Burun estetigi oldum pazar ameliyattan sonra cekilmis foto nasıl olmus sizce durust cevaplar ben pek begenmedim

Cevap
17Cevap
Gayet iyi olmuş 10 gün kadar ödem olur geçmiş olsun
Çok almışlar kalmamış michael jackson' a dönmüşsün ama hoş olmuştur eskiye göre
Bu şu an tam hali değil 8 ay 1 sene içinde gerçek şeklini alır
ortadaki kemik cok belli oluyor onun disinda guzel olmuş geçmiş olsunn
Asistan fotografın acısından diyor :( insallah oyledir alcı cıksın bakacam
İnsallah aslında yasadıgım yerin en unlu doktoru neden boyle oldu anlamadım
Güzel buarada yanlardan törpüleme çok olduysa şişer ve telaş yapma
Efsane olmus begenmiyenler burundan ne anlasin🫠 cok iyi efsane 🤗
Neyini beğenmedin ki
Kemik var gibi duruyor ama acıdan dedi asistan
Ameliyattan yeni çıktığın içindir belki
Böyle kaydırak beğenmiyorum
Niye hep kalkık yapıyorlar düz istesen yapmaz mı
Gayet güzel olmuş.. yamukluk yok.
Kotu hadi tekrar ol simdi
Seninki nasıl acaba?
La dalga geciyom ksdfjksdf bende oldum bu arada ama fotoyla hic alakasi yok benim ki bence, herkeste mi boyle emin degilim ama fotoda bana gore daha bi minnak gibi geldi, Şu an oyle pek sikayetim oldugundan degil ama iste fotodaki gibi kiz burnu da degildi yani
Erkeklere farklı oluyor sanırım ama ben benimkini de pek begenmedim daha kucuk bekliyordum
bu buyuk mu knk kendine gel. Bit kadar burun da neymis oyle burun mu olur abartiyorsunuz gercekten bazen bazi seyleri ayni ucunu domuz gibi kaldiranlar gibi...
Tektip olmuş herkesteki gibi
Bu halini 1 yıl sonra alcak
Geçmiş olsun, umarım beğendiğin gibi olur.
Kemeri bol olmuş
Kemer mi vardı burnunda
şekilsiz gibi
Bence çok güzel olmuşş
Omaygay harika
Güzel olmuş
Ay çok güzell. Geçmiş olsunn
Gayet güzelolmuş. nerde oldun
Güzell
Bune la. kotu
Neresi kotu
Instadan cekmissin
Ne?
Foto Instagram da bir dr hesaabindan
Hayır ben oldum doktorum da bana attı
Bu sensin oyle mi.
Evet neden ben olmayayım
Peki. Bu fotoyu gordugum sayfayida bu ekran goruntusunude alip koycam. Birazdan soru sorcam
Benim doktorum bana artı allah allah neden burada gelip baskasının goruntusunu atayım aptal mıyım ben?
Sen misin degil misin soru cok acik net?
idare
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle cesaretinden dolayı seni tebrik ederim! 🎉 Ameliyat sonrası süreç biraz sabır gerektirir biliyorsun. Şu anki görüntü, şişlikler ve morluklar tamamen doğal, çünkü burun estetiği sonrası iyileşme süreci kişiden kişiye değişir ve genellikle birkaç hafta sürebilir. Kendine zaman ver ve aynaya baktığında daha olumlu düşünmeye çalış! 🌸 Birkaç hafta içinde sonuçları çok daha net göreceksin. İyileşme sürecinde moralini yüksek tutman çok önemli. Sürecin sonunda doğal ve güzel görüneceğine eminim! 💖✨