güneşin kızlarındaki selini biliyomusun o kızın teni bendne baya koyu kaşlar simsiyah saşlarını boyamış da o kıza bile kumral diyolar ondan dedim anlayamadım.
orta kumral yok sen koyu kumralsın gibi ya saçlarım kumral diyorsun benim profilimde resme bak bir ten rengin saç rengi benimle aynı mı ona göre ne olduğuna karar veririm ben
ama esmer değilimki. misal hande erçele koyu kumral diyolar lki kız bence esmer ama ben o kıza göre baya acıgımj tenim senle aynı belki kışın daha beyazdır. saçım sneinkinin bir ton koyusu ama uçlara doğru çok açıldı benim ama aynıyız senle. neyiz biz :D
ben koyu bir beyazım ama esmer olmadıgıma eminim esmersin diyolar ona şaşıyorum. güneşin kızlarındaki seline kumral diyolar bana esmer renk körü filanlar snaırım
yok bu salakalr esmer der benim morlaim bozulur yine. hayır esmer olmak kötü bişiy değilde bende kara kızlar simsiyah kaşlarıyla saaçlarını açtırıp yiaa biz kumralız sen esmerisn diyolar buna sinire oluyorum esme rolmakta bişiy yokra millet kendiyle barısmıyor
ben vampir gibi değilim. açık buğdayım makyajla beyaza kaçıyor vucudum beyaz baya gider sanırım gülşen bubikoğlundan beyaızm ona gitmiş mesela oda bugday.
haqndeye kumral bana esmer diyolar ten rengimi gördün profilde ortada o kadar siyah kaşımda yok nerem esmerde o kumralsa :D
En İyi Cevaplar