• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Vücut kılları neden sadece kadında iğrenç görülüyor?

kıvırcıkk777
kıvırcıkk777 Takip Et
Master Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
55
Yapay Zekaya Sor

Neden yani? Kolda olursa iyy bu ne derler kusurdur derler kendilerine baksan orman krallığı biz neden iğrenmiyoruz?

Kadın Soruları Vücut Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.

Sabah kahvaltı masasında ağda yaptırırken çeken acıların üstüne, az önce blacklist izlerken şu adamın kıllarının ihtişamına maruz kalmamdan sonra birde bu soru. Sanırım bayramlık ağzımı açacağım artık:

Biz kadınlar bukadar kıllı olmayı seçmiyoruz. Dün nerdeyse tüm vücüt ağda yaptırmış bir insan olarak söylüyorum, çok acı veren bir şey. Bizde kendimizi daha temiz hissediyoruz kılsız ama sonuçta acılı bir şey. Bunun ötesinde erişemediğimiz bölgeler var. Allah yaratmış sonuçta. Onun için elinden geldiğince alalım ama almamışsakta bu partnerimiz tarafından mobbinge uğramamıza, örselenmemize, aşağlanmamıza davetiye çıkarmamalı. Ve bu mobbingi yapan dayılar genellikle yukardaki resimdeki dayılar oluyor, heryeri kıvır kıvır olanlardan.

Ayrıca bnc bazı şeyleride kabul edelim. Bu hayatta kadınların yükü çok ağır (ev, iş, çocuk, çamaşır, bulaşık, temizlik, bakım, vs.). Bunu hafifletmeyen adamların gelip “ben şöyle severim böyle sevmem” demeye hakkı olmadığını düşünüyorum. Kadına yük eşeği muamelesi edip, ama yatakta 100% victoria secret model performansı sergilemesini beklemek ahmakca bir tutum diyebilirim.

Bizde erkeklerin kılına tüyüne laf edelim diyeceğim de, amacım onların lazere ağdaya gitmesi değil. Bizi rahat bıraksınlar, orta yolu bulalım.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kizlarda daha baski var ve bebek gibi olmamiz bekleniyor. Turk erkeklerinin pedofili oldugunu düşünüyorum zaman zaman. Cunku bebekte kil olmaz. Ne kolunda ne bir yerinde. H

adi bacak, kiltuk alti o bu vs anlarim. Ama kol kılı, bel kılına bile takilanlar var. Erkekler kadin yerine bebek istiyor sanki. Acaba bu icten ice pedofililik mi diye dusunmeden edemiyorum bu toplumda.

Belli yerlerde kıla takilirsinda kolun, belde hafif olan killarin, yuzdekilerin, varsa ufak tefek karın bölgesinde falan kime ne zarari var? Kizlarin hormanal sorunu yoksa cok belirgin killari yok zaten.

Kimininki belli bile olmuyor, gunese cikinca falan belli oluyor ama ne hikmetse igreniyorlar. Vücutta ayva tuyleri de var. Buna da takilan var. Bebek, kiz cocugu gibi bir vucut bekleniyor. Bu da mumkun degil. Bu tavirlarindan dolayi pedofili cagrisimi yapiyor bana turk erkekleri.

Avrupalı yabanci erkekler kıla falan bu kadar takılmıyorlar. Yurtdışında çoğunlukla hala jilet yapıyor kadınlar. Orasi burasi hafif çıkmış şekilde dolananlarda var. Kimse de bu jilet mi demiyor, iyy bu kil demiyor.

Adriana lima basta olmak uzere bircok modeli acin fotolarina bakin shop yapilmamis, normal cekilmis fotolarina bakin. Kol killarini falan görürsünüz. Adriana, candice swanepoel vs kol killarini, bazi fotolarda yuz kılları falan gözüküyor.(zamaninda makyaj modeli arastirirken farketmistim)

Ama iste turk erkeklerinin degisik bir takıntısı var. Bu da bana normal gelmiyor. Kılsızlık anca bebeklerde ve ergenlige girmemis kiz cocuklarinda olur...

11
    10 Yorumla
    • Abazanyalı
      Abazanyalı
      1 yıl

Doğru bir bakış açısı ama aynı değil. Buna göre kılsız erkek isteyen kadınlar ney.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Abazanyalı erkeklerde biz kadinlar kadar baski var mi? Kizlar size bu kadar baski olusturuyor mu? Yorumlarda bile ben kıllı severim daha erkeksi diye yorum yapan kizlae var... nerede kizlar kılsız erkek istiyor? Kilsiz isteyende koltuk alti, genital ve gogus bolgesi temiz istiyordur. Kac kiz bacaklarinizi da alin, kollarinizi da alın, ustunuzde tek bır kıl dahi olmasin iyy igrenc diyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Abazanyalı ama siz erkekler yetiskin bir kadinin bebek/kız cocugu gibi olmasini bekliyorsunuz. Ustunde tek bir kıl dahi olmasin istiyorsunuz.

Yorumla
    • Abazanyalı
      Abazanyalı
      1 yıl

Diyorlar geçen Twitter'da denk geldim bir kız adamın bacak kıllarını eleştirip "Avrupa'da süt gibi oğlanlar varken bize düşen orangutanlar..." Diyor.

Yorumla
    • Abazanyalı
      Abazanyalı
      1 yıl

Ayrıca cinsiyet rolleri diye bir şey var her yerde eşitlik beklememek lazım bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Abazanyalı esitlik bekleyen yok. Ama fazlaysa almanizda elbette dogru olan. Bazilarinin ki cok yogun oluyor. Azaltabilirsiniz. Kimse siz erkeklere basinizdan asagi agda dokun de bal dok yala olun demiyor... ben yasadigim yerde bacaklarini alan hic erkek gormedim...

Yorumla
    • Abazanyalı
      Abazanyalı
      1 yıl

Haklısın ama kadınlara "kıllarınızı alın" diyen erkeklerin kıllarına bakmak bence mantıksız.
      Eğer adamın kılından rahatsız oluyorsan söylemen yeterli ama adam "kılın önemi yok" dediğinde yine kıllarından rahatsız olduğun halde söylemiyorsan burada bir tetiklenme durumu var. Ben kıllı bir erkeğim. Koltuk altı, sakal ve özel bölgem dışında hiçbir yerimi almadım bu yaşıma kadar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Abazanyalı kadinlarda dogustan kılsız dogmuyor ya. Bizde nasil kıl gormuyorsaniz sizde dikkat edeceksiniz bazi yerlere. Düzenli bakımını saglayacaksiniz mecbur.

Gogus kismini da al bence. Cok kotu duruyor. Durdugu gibi ben sahsen ellemek istemem, dokunamam.

Kendini kadinin yerine koy. Yakinlastiniz, ufak ufak dokunup ellesiyorsunuz eline kıl gelsin ister misin?

Biz kadinlarda istemiyoruz. Erkeksiniz diye killi dolasip niye bize de zulum ediyorsunuz?

Siz erkekler de en cok dokunulan bolgelerden biri gogus bölgesi. Sariliyorsun, dokunuyorsun, bazi pozisyonlarda kadin olarak elin erkegin elinin ustunde oluyor. habire kıl hissediyoruz. Sen ister misin elinin altinda surekli kıllari hissetmek?

Ben kadin olarak hissetmek istemiyorum
      Kıla dokunmak istesem kopek kedi severim. Genital ve koltuk altini zaten dinen de almak zorundasin.

Ama en azindan gogus bolgesini de al derim. Huylandirici oluyor bircok kadin icin. Elinde kil hissetmek hos olmuyor, hemde daha estetik guzel duruyor. Bizimde bir göz zevkimiz var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sariliyorsun, dokunuyorsun, bazi pozisyonlarda kadin olarak elin erkegin GÖĞSÜNÜN ustunde oluyor. olacak orasi yanlis yazmışım

Yorumla
    • Abazanyalı
      Abazanyalı
      1 yıl

Haklısın. Bundan sonra dikkat etmeye çalışırım.

Yorumla
  • Salçalıkalça
    Salçalıkalça Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 97%
    1 yıl

Seçinim doğal seleksiyon hataya musait genleri eler. Nasıl : mesela benekli deri orantısız anatomi yüz , vs vsbu genler insan neslinin devamlılığı için uzun vadede risktir. bu genlerin yok olması ve sağlıklı genlerin devamlılığı mevzusudur ama biz güzel deriz çirkin deriz. İnsan beyni gelişerek alet ve kıyafet kullanmayı öğrendi. Bu durum gereksiz ilkel olan vücut kılların neredeyse %90 ininin yok olmasını sağladı geri kalanların bir çoğu da kıyafet kullanımıyla gereksiz olduğu için seçinim yine kıllı olan genetikleri eleme peşinde

0
    0 Yorumla
  • İstanbulByfnds1999
    İstanbulByfnds1999 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Aslında düşünürseniz bu sorduğunuzla "Kadınlar neden erkeklerden hoşlanır?" sorusu aynı.

Ama günümüzün sosyal medya vs. ile abartı yerlere çekilen güzellik algıları sebebiyle kadında kol kılı bile çirkin gelebiliyor. Kum saati gibi değilse çirkindir diye düşünülmesi gibi.

Abartılı değilse kolunda da kıl olsun kadının sal da kardeşim. Tabi dirsek altından bahsediyorum. Dirsek üstünde benim bile pek yok.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

66

Cevap

63

Cevap

• SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.

Erkektede ben hiç sevmiyorum kadında da

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.

Herkes de iğrençtir bu kadın erkek fark etmiyor

1
    0 Yorumla
  • 6272822882822882
    6272822882822882 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Yooo ben erkekte de iğrenç buluyorum ama mal erkekler yok ben erkeğim diyor arkadaşım ben terk ediyorum seni midem bulanıyor istediğin kadar erkeğim diye gezin sonuçta beğenilmiyorsun kadın seni istemiyor. Kıl her zaman iğrençtir cinsiyeti yok.

5
    0 Yorumla
  • Lübbetülaynnnn
    Lübbetülaynnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Kadın da kıl olabilir ben şahsen yadirgamam onu kıracak incitecek herhangi bir söz demem. Fakat çoğu erkeğe göre kıllarından arınmış bir kadın arinmamis kadına oranla daha çekici gelir. Tıpkı kadınların erkeklerde dikkat ettiği bölgelerde olduğu gibi. Bu bir sorun değil bu konu içinde kalp kırmaya incitmeye gerek olmadığını düşünüyorum. 🙏

3
    0 Yorumla
  • Greaper
    Greaper Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü erkekler kıllı kadınlardan hoşlanmıyor ama kadınlar erkeklerde kıl olmasından hoşlanıyor. Kıl daha çok erkeksi gösteriyor. Kadında kıl onu erkeksi gösterirse bu durum erkeklerin hoşuna gider mi? İsterseniz kıl bırakabilirsiniz özgür bir ülkeyiz. Kimse gelip sizi tutuklamaz.

1
    8 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Bari kolda görünce iyy falan demeyin manyak misnz

Yorumla
    • Greaper
      Greaper
      1 yıl

Bu bir içgüdüdür. Çünkü ıyyyy bize göre. Erkekleri takmayabilirsin almazsın ozaman ama birinden hoşlanıyorsan kesinlikle al

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Ben zaten lazere gidiyorum o sorun değil ama toplumda böyle bisi var kadin dediğin ilaaa tertemiz olacak diyolar ama kendilerine bakan leş gibi kıl var belki bizde istemeyiz

Yorumla
    • Greaper
      Greaper
      1 yıl

Kol kılları olan çok kadın gördüm. Kimse gelip bir şey demiyor. Sadece erkekler romantzm anlamında hoşlanmıyor. Eğer erkekte kıl sevmiyorsan ilişki içerisinde bulunduğun erkeğe bunu söylersin. Kadınların büyük çoğunluğu kıllı erkeklerden hoşlanıyor ve daha çekici buluyor. Eğer kadınlar kıllı erkek sevmeseydi bizde alırdık. Kadınlara göre kıl erkeksilik göstergesi. Yani bence kafanda saçma bir feminzm yapıyorsun. Zaten lazere gidiyormuşsun bunu düşünmene gerek yok rahat ol.

Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

yoo kadınlarda sevmiyor

Yorumla
    • Greaper
      Greaper
      1 yıl

Genel olarak seviyorlar. Tabi ayı yogi gibi olanı değil. Sevmeyenler illa vardır.

Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

kim uydurmuş onu sevmiyor geneli

Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

seven varsada tedavi olsun

Yorumla
  • şakacışirine
    şakacışirine Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü kadik zarafetin temsilidir. Güzel bir şey gördüğünde buna erkek eli değdi demezsin kesin kadın eli var değmiştir dersin. Bu arada kimse kolunda molunda kıl olunca konuşmuyor sadece size yakışmıyor diyoruz olana da demiyoruz ki neden killisin nerden geldin

0
    0 Yorumla
  • whitechocolatte10
    whitechocolatte10 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 104%
    1 yıl

En anlam veremediğim konu :D Kadında 1 tane kıl görseler demedikleri hakaret vs kalmıyor ama kendileri kürkle geziyorlar resmen

6
    3 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Değil mi bacım ya

Yorumla
    • Lübbetülaynnnn
      Lübbetülaynnnn
      1 yıl

Kadınları anlamak diye bir sürü saçma sapan konular konuştular bu zamana kadar, aslında konuşulması gereken erkekleri anlamak olmalıydı. 👍

Yorumla
    • hastayimsize
      hastayimsize
      1 yıl

bebek gibi olmak varken neden tuy?

Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Kadınlara söylüyorlar ama erkeklerde daha iğrelti duruyor her şey kadına mahsus herhalde erkeklere hiçbir söz yok mağara adamı gibi gezsinler sonra kadınlara laf etsinler kadında kıl olmayacak diye bir çakmak yaksak 2 saat yanarlar

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kılsız erkeğin kölesi bile olurum (yok ta ondan) abi gidin alın allah rızası için bazılarınız maymundan farkınız yok adamlık kılla olsa herkes adamdı bunu diyince çok komik gözüküyorsunuz. Erkekler almak zorunda değilse kadınlarda almak zorunda değil. Kıllı kadın görmek istemiyorum diyenler, bende kıllı erkek görmek istemiyorum ne yapcaz bu baskı yapmayı mı gerektirir. Saçma sapan görüşleriniz toplum tarafından beyninize kodlanmış yargılarınız kimsenin umrunda değil ve gerçek değil

0
    0 Yorumla
  • yinemigüzeliz1
    yinemigüzeliz1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Ay bu konuya gıcık oluyorum. En kılsız adamda bile ''kıllı'' kadından fazla kılı vardır ama ayı yogi gibi herifler kadında kıl görünce iğrenir. Maymundan beş dakika önce doğmuş erkeklerden kılınızı alın nasihati dinleyecek değiliz. Herkes koltuk altını ve genitalini almak zorunda. Kalanı da kişiye bağlı kardeşim kim ne isterse öyle takılsın

3
    7 Yorumla
    • 6272822882822882
      6272822882822882
      1 yıl

Aynen öyle erkekler daha genital ya da koltuk altını sırtını almadan en basit kadının kılına laf ediyor ben de sinir oluyorum.

Yorumla
    • yinemigüzeliz1
      yinemigüzeliz1
      1 yıl

Kesinlikle ya. Hijyen için kıl almak sadece genital ve koltuk altı için geçerlidir.

Yorumla
    • 6272822882822882
      6272822882822882
      1 yıl

Bacak veya gövdede de asla siyah siyah çok kıl sevmem çok pis iğrenç.

Yorumla
    • yinemigüzeliz1
      yinemigüzeliz1
      1 yıl

Ona bakarsan kimse istemez. Ama eğer kişinin kendisinde kıl tüy yoksa partnerinden de öyle olmasını en başında isteyebilir. Zaman geçtikçe kıl tüy muhabbeti sorun olmamalı yani bu en başında konuşulmalı

Yorumla
    • 6272822882822882
      6272822882822882
      1 yıl

İlk günden vücudunu görmüyorum ki ben. Soyununca görüyorum ve o zaman da dedim zaten ama heo mızmızlanıp tembellik ediyorlar. Sonuçta ben temizim kılım yok güzel kokan biriyim tabii ki erkek de öyle olmalı bakımsız kıllı birini istemem.

Yorumla
    • yinemigüzeliz1
      yinemigüzeliz1
      1 yıl

Evet. Diyorum ki zaten kıla tüye takılan birinin ilk önce kendisinin öyle olması lazım. Ancak o zaman böyle bi şeyi talep edebilir. Aynı fikirdeyiz yani

Yorumla
    • 6272822882822882
      6272822882822882
      1 yıl

Evet. Mesela pis nir sevgilim sen de bırak ne var filan diyordu diyordum Çok kötüsün. Sen Çok kötüsün diye ben kendime saygımı kaybedemem.

Yorumla
  • Lalade0
    Lalade0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Erkek ve kadın yapısal olarak farklılar.
    Sakal, bıyık felan yani erkeklerde kıl daha normal.
    Ama senin de yazdığın gibi bacakta, kolda orman gibi olursa bu erkek için de kız için de itici olur diye düşünüyorum.

0
    1 Yorumla
    • Gizzybaby
      Gizzybaby
      1 yıl

WPXNWPXMWŞMD kadınlarda da kıl normalmiş ki çıkıyor

Yorumla
  • Sıradan33
    Sıradan33 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

her şey de kadın erkeği aynı kefeye koymayın bu sefer etrafta kadın mı erkek mi belli olmayan insanlar dolanır özel bölgeler hariç erkekte kıl olabilir kadında mümkünse hiç olmasın saç kaş hariç hafif tüy olabilir özel bölge hariç

0
    0 Yorumla
  • finslave95
    finslave95 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Bu cinsiyetçi bir yaklaşım. Kadını obje haline getirmek tüy varsa otekilestirmek çok yanlış. Bir insan nasıl mutlu ve memnunsa oyle kalmalı. Ben bakımlı olmayı seviyorum ama hiçbir kadına da tüyü var diye cinsiyetçi bir yaklaşımda bulunmadım

0
    0 Yorumla
  • ayla_xxx
    ayla_xxx Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 51%
    1 yıl

erkeklerde kıllarını almalı mağara adamı gibi dolaşmasınlar

5
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Bunu ben de merak ediyorum çoğu erkek ortalıkta mağara insanı gibi rahat rahat gezerken

5
    0 Yorumla
  • Yengeckzz
    Yengeckzz Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 75%
    1 yıl

Aşırı kıllı ve temizliğine dikkat etmeyen erkekler de iğrenç ve şu koltuk altını alın.

4
    1 Yorumla
    • Tadic32fireee
      Tadic32fireee
      1 yıl

👏👏

Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    1 yıl

İşte kasın zariftir mantığı. Böyle gelmiş böyle gidecekk. Ama bana sorarsan erkeklerde de o orman gibi bacaklar suratlar bookkk gibi

2
    0 Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.

Böyle diyenleride anlamıyorum, bu insanın doğalıdır. Hatta bazen kadınların kollarında bulunanların narin görüntüsü bana çok tatlı ve güzel gelir.

0
    0 Yorumla
  • Jersey
    Jersey Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 45%
    1 yıl

Erkekte güzellik aranmaz bu sebepten dolayı kıl erkekte kötü durmaz. Kadında güzellik aranır, bu sebepten dolayı kadının güzelliği ile kıl yan yana yakıştırılmaz.

0
    9 Yorumla
    • sinirstreskupu22
      sinirstreskupu22
      1 yıl

Güzellik kıl ile mi oluyor?

Yorumla
    • Jersey
      Jersey
      1 yıl

Güzellik ile kıl yan yana bağdaşmıyor nedense.

Yorumla
    • sinirstreskupu22
      sinirstreskupu22
      1 yıl

Saçma

Yorumla
    • Jersey
      Jersey
      1 yıl

Yahu saçma maçma ama olan bu hepimizin bildiği gibi.

Yorumla
    • sinirstreskupu22
      sinirstreskupu22
      1 yıl

Hepimizin "baskıladığı gibi" demen lazım

Yorumla
    • Jersey
      Jersey
      1 yıl

Kızım sende kullanıcı adının hakkını veriyorsun. Millet sana baskı kuruyor sen de faturayı burada bana mı kesiyorsun?

Yorumla
    • sinirstreskupu22
      sinirstreskupu22
      1 yıl

Ahah bunu söyleyen ilk kişi değilsin 😂😅

Yorumla
    • Jersey
      Jersey
      1 yıl

Sus kız. Gülme

Yorumla
    • sinirstreskupu22
      sinirstreskupu22
      1 yıl

😅👍🏻

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı.

Yo erkek de kol altını almaz ise gerçekten itici duruyor. Ama kadında bakımlı olmalı salmış kadında gerçekten itici. Bir ara doğallık modası vardı bir. kadin bacak kıllarını almiyordur..

0
    0 Yorumla
  • DildarDersim
    DildarDersim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Ben sevdiğim insanda iğrenç görmem şahsen. İstesem de iğrenemem yani ondan. Kadınlar erkeklere göre asırlardır daha bakımlı olduğu için bir kadının bakımsız olması göze çarpıyor

0
    0 Yorumla
  • GırgırAdam
    GırgırAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Bu biraz bizim psikolojik yapımızla alakalı evrim sürecinde azalmıştır ama sonuç olarak biyolojimizde var. Birde kapitalizm sürekli kadını metalaştırdığı içindir.

0
    0 Yorumla
  • H_İ_Ç
    H_İ_Ç Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    1 yıl

Aslında bu durum kadınların kendi kendine yaptığı bir şey. Güzellik uğruna kendilerine yapmadıkları eziyet kalmıyor.

saatlerce topuklu giymeden tutunda komple vücut ağdasına kadar.. .

0
    0 Yorumla
  • Bulutsencer
    Bulutsencer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 813 cevap paylaştı.

Kadin narin guzel estetik olarak yaratılmıştır kadin bakimli temiz ve kılsız olmali
    Erkek ise killi yaratılmıştır

0
    7 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Saçma

Yorumla
    • Bulutsencer
      Bulutsencer
      1 yıl

Neden saçma
      Eskiler hep derdi
      Baban gibi bıyık sal anan gibi saç salma diye
      Yani erkek killi kad8n kılsız olmali nokta

Yorumla
    • Zehra378
      Zehra378
      1 yıl

Ne alakası var biz de doğuştan kıllıyız. Neden biz ağda yapıp acı çekmeliyken sizin yapmamanız gerekir. Bu sizin düşünceniz böyle olacak diye bir şey yok. Bence erkeklerin de kılları yoğunsa almalı

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

@Zehra378 Erkekler neden herşeyi ödemek zorunda? evi geçindirmek zorunda? neden inisiyatif almak zorunda? çuvaldızı kendinize batırın.

Yorumla
    • Zehra378
      Zehra378
      1 yıl

Zorunda değilsiniz nereden çıkardınız bunu. Eşiniz de çalışabilir bu ikinizin kararı. Ha sizin kafa yapınız kadın bakımlı olup eşini memnun edecek erkek ev geçindirecekse eğer saygım sonsuz ancak tüm ülkenin bu kafa yapısına uygun davranmasını bekleyemezsiniz

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

@Zehra378 bende öyle istedim. ayrıldı şerefsiz.

Yorumla
    • Zehra378
      Zehra378
      1 yıl

Nasıl istediğinizi anlamadım ancak bahsettiğim kafa yapısına uymadığı için ayrılmışsa kadın. Onu suçlayamayacağım

Yorumla
  • ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq
    ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.

Aslında erkeklerde iğrenç görünüyor bundan haberleri yok

3
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı.

çünkü toplumda sadece kadınlar kıllarını almalı gibi bir algı olduğu icin

3
    0 Yorumla
  • BahaRegal
    BahaRegal Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerde çıkan kıl kadınlardakinin 20 katı olduğu için iğrenç kabul edilme noktası da 20 kat fazla. Normal yani

1
    0 Yorumla
  • nehirolabilir
    nehirolabilir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Kadinlarda guzel durmuyor cunku bu kadar basit, ben de ak kasik degilim tabi ama bu boyle ne yapalim hos durmuyor kil bizde hicbir sekilde :)

1
    0 Yorumla
  • Poyrazbjk
    Poyrazbjk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Eşim beni ağda yapıyor canım yanıyor ama sonra iyi ki yapmış diyorum tavsiye ederim yapmayan erkeklere

0
    0 Yorumla
  • ALFAZADE
    ALFAZADE Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 94%
    1 yıl

Öyle Bir Şey Yok Erkek lerde Kadınlar da Vücut Hijyeni İçin Kılsız Ve Tüysüz Olmalıdır Kendilerini Maymunlar dan Ayrı Görüyorlarsa Eğer

0
    0 Yorumla
  • Ricthe3
    Ricthe3 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

Tamamen güzellik algısı… Maalesef zamanında böyle bir algı oluşturulmuş. Fakat erkeklerde de güzel durmuyor diyenlere canı gönülden katılıyorum 😂

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    1 yıl

Kadının tenini, güzelliğini daha ön plana çıkarıyor pürüzsüzlük. Hele bacaklar güzelse kadının bile kadına bakışı değişiyor.

0
    0 Yorumla
  • PikachuİsHere
    PikachuİsHere Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü kadınlar narin olduğu için ve kıl da göze hoş gelmediği için iğrenç görülüyo

0
    6 Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Sus pikaçu

Yorumla
    • PikachuİsHere
      PikachuİsHere
      1 yıl

Pika pikaaa

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Tak tak

Yorumla
    • PikachuİsHere
      PikachuİsHere
      1 yıl

Piiiiiikkaaaaa

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Sus sarı böcek seni

Yorumla
    • PikachuİsHere
      PikachuİsHere
      1 yıl

Tamam yaa sustum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkeklerin ayı gbı gezmek içn kendilerini iyi hissettrdg ama kadnlari kotu hossettrmek içn uydurdg bsi

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Koltuk altı genital bölge kadında da erkekte de hijyen açısından iğrençtir. Diğer hiçbir yerdeki kıla takılmam

2
    0 Yorumla
  • Klasbey3596
    Klasbey3596 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Hem kadın hem erkekte iğrenç görünür ama erkek dediğinde göğsünde bacağında hafif kıl olacak

0
    0 Yorumla
  • Sjsjskakaka
    Sjsjskakaka Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Erkek ayı gibi dolaşsın kadının bacağındaki kıl ayıp olsun.

0
    0 Yorumla
  • Lila_rüzgar12
    Lila_rüzgar12 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü biz kızız daha bakımlı olmamız gerek bakımlı olmayınca o tüyler onlar bunlar iğrenç görünüyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkek egemen toplumdayız. Erkekler ne diyorsa o. Bunu destekleyen kadınlar da çok. Biz insanlardan bi bk olmaz zaten ols ane işimiz var Dünya'da.

0
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.

Hee neden igrenmiyonuz? Size sormali o soruyu canim 😂

0
    0 Yorumla
  • Liliyse
    Liliyse Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Buraya saçma sapan yorm yapanlar prn bağımlısı hiç karı görmemis gerçekte sanrm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Çünkü kıllara sahip olmak toplum normlarına veya kurallarına her ne deniliyorsa artık erkeklerle özdeşleşmiş bir durum. Aynı şekilde hiç tüyü olmayan bir erkek görsek kadınlar beğenir ne kadar bebek yüzlü der erkeklerde hakaret eder gay mi bu kız mı erkek mi belli değil diye yaftalarlar. Tamamen toplumsal kurallarla alakalı. Kadında durum farklı ama mesela kadında hem cinsleri hemde erkekler hakaret eder.

0
    0 Yorumla
  • Kashtira
    Kashtira Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Dört ayak kedilerde neden normal görülüyor? Bir insanın dört ayağı olsa anormal karşılarız halbuki.

0
    0 Yorumla
  • Naturelive
    Naturelive Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

Erkek dediğin döşü kıllı olur 😁😁😁
    Siper aldım linçlere karşı göğsümdeki kıllarla 🤣😂

0
    0 Yorumla
  • Derinsd
    Derinsd Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Ben iğreniyorum. Kötü görünüyor erkeklerde de.

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Erkeklere de yakışmıyor kesinlikle. Kadın erkek o anlamda eşit 😃

0
    0 Yorumla
  • GoldenFireBall_06
    GoldenFireBall_06 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.

Belki de kadın olduğunuz için çoğu kadın çekici buluyor.

0
    0 Yorumla
  • YesMama
    YesMama Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerde de goril gibi olanlar iğrenç duruyor bence çok az olursa sorun yok

0
    0 Yorumla
  • gariphikaye01
    gariphikaye01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 53 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü kadın estetik bir yaratık esnek bir yaratık narin olduğu için

0
    12 Yorumla
    • pıtırcıkselin
      pıtırcıkselin
      1 yıl

NE ALAKA

Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Ya öyle işte kadın farklı bir yaratık kadının fiziği ile erkeğin fiziği bir değil ki

Yorumla
    • pıtırcıkselin
      pıtırcıkselin
      1 yıl

Hayır erkeğin de bakımlı olması lazım

Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Elbette ki yani benim kol altımı lazer yaptırdım

Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Ben de zaten çok tüy yok erkek tertemiz kadın gibi olmaz hafif böyle şeftali tüyü gibi olacak bacaklarda vücutta

Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Kişisel bakımlı olmalı ama vücuttaki tüyleri erkekler aldırmamalı Ama tabii ki orman gibi tüyü varsa bir çocuk yastığı çıkacak kadar kıl tüyü varsa tabii ki lazer yaptırmalı ama cansız tüyleri aldırmamalı erkekler

Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Belli bir yaşa geldikten sonra sen de anlayacaksın erkeklerin tüylerini aldırmamalarını ben haklı bulacaksın şimdi Ergen olduğun için erkeklerin kadın gibi vücutlar olmasını istiyorsun yanlış

Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

https://imgyukle.com/

Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

https://imgyukle.com/i/CnZeB8

Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Rahatsız edici mi bak bakalım

Yorumla
    • pıtırcıkselin
      pıtırcıkselin
      1 yıl

Evet rahatsız edici kıllı kıllı

Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Saygı duyuyorum ama ben kesmem

Yorumla
  • osmancorapcı
    osmancorapcı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 90%
    1 yıl

Aynur yengemde hiç sevmez kıllı erkek bıyıklı sakallı bile sevmez tertemiz olacak diyor 😉

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Nefret ediyorum, dışardaki kızlar fıstık. gibi ama benim eşim öyle değil agdaya gidiyor 10 gün tüysüz 1 ay tüylü çok saçma lazer en iyisi.

0
    10 Yorumla
    • pıtırcıkselin
      pıtırcıkselin
      1 yıl

Dışardaki kadınlarda aynı yalnız sen iç dünyasında değilsin eşin hakkında bu görüşe sahip olman çok kırıcı

Yorumla
    • Melezbirkız
      Melezbirkız
      1 yıl

Şu eşine artik şöyle demeyi birak ya Yazik kadina git boşan o zaman mk dişardakilerde çiplak olduğu için gözüne güzel geliyor olmasin her şey öyle göründüğü gibi değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Disardakiler fizik on numara bakımlı lazerli birsuru bakım şekilleri var tarz giyiniyorlar zaten fizik Seksi olmasa bakımlı olsada boş.

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Eşine acıyorum, yazık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eşim fizik olarak Seksi değil hayalimdekinin tam tersi aşık oldum evlendim aslında onu begenmiyordum o ilkimdi hiç sevgilim olmadı ondan ayrılmaya çalıştım yapamadım onun ile 3 kez buluştum sadece konuştuk tesettürlü kısa sürdü hep. Ona çok bağlandım ilk kez yaşadığım için ama evlenmemeliydim. Hayalim 1.70 kalçası geniş ve dolgun olacak düz ve dolgun saçları olacak vücudu lazerli tüysüz olacak birde bakımlı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ayrıca erkeklere kıl yakışıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Profildeki sen isen sendede tüy görünmüyor aldirmadaydin o zaman

Yorumla
    • kıvırcıkk777
      kıvırcıkk777
      1 yıl

Tamam gir burdan

Yorumla
    • Melezbirkız
      Melezbirkız
      1 yıl

Evet bende ona üzülüyorum🙁

Yorumla
    • Melezbirkız
      Melezbirkız
      1 yıl

Engellemiş beni de

Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    1 yıl

Kadına yakışan bişey değil itici duruyor eğer kendisine yakıştırıyorsada kendi bilir

0
    13 Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

sanki erkeğe yakışıyor orman kaçkını gibi djdjfk

Yorumla
    • avcikaan
      avcikaan
      1 yıl

Abartısı yakışmıyor zaten

Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

abartı ya da değil hiçbiri yakışmıyor

Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

kadına göre daha fazla

Yorumla
    • avcikaan
      avcikaan
      1 yıl

Sana göre öyle ba

Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

o da sana göre öyle

Yorumla
    • avcikaan
      avcikaan
      1 yıl

Olum sen erkeksin nabacan milletn kılını

Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

ne erkeği lan djfkf

Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

sen napacan o zaman milletin kılını

Yorumla
    • avcikaan
      avcikaan
      1 yıl

Soran sensin mk benm kılla işim yok profilde erkek var

Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

soran ben değilim profilde hayvan olsa hayvan mı oluyorum bu nasıl mantık

Yorumla
    • avcikaan
      avcikaan
      1 yıl

Ne bileym birader ne kafasıyla koydun burada pembeli maviler çok sen ifşa etmişin kendini harun abi

Yorumla
    • avcikaan
      avcikaan
      1 yıl

Öyledir

Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Kadında iğrenç tabii ki. Ben kendimde fazla kıl sevmem. Ama kadında çok kötü duruyor be kardesim 🙄

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kadın kılsız tüysüz görünmeli. Yapımız gereği böyle bu. Sen erkek olsan bıyıklı sakallı kızla çıkar mısın? Biz erkekler üst vücud ve tankımızı alırız ve budur yani.

0
    0 Yorumla
  • Benchbas
    Benchbas Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Erkek dediğin sert olcak killi olcak kadinda seksi temiz bakimli cekici ollcakkk

0
    2 Yorumla
    • Zehra378
      Zehra378
      1 yıl

Katılmıyorum. Eğer erkeklerin kılları yoğunsa almalı bence

Yorumla
    • Tehlikeliİnsanlar
      Tehlikeliİnsanlar
      1 yıl

kıllı erkeği napalım maymun istesek ormana gideriz

Yorumla
  • Regnanspiritus_
    Regnanspiritus_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı.

Erkek maymun gibi kadında erkek gibiyse haliyle herkes de kötü durur.

0
    0 Yorumla
  • hafsanursnck
    hafsanursnck Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    1 yıl

Erkektede iğrenç görünüyor. Ay bide havalı göründüğünü sanıp göğüs ve koltuk altı kıllarını almayanlar... Onlar kadar canım yok mide bulandırıyorsunuz.

Erkeklerde tüm vücut lazere gitsin lütfen

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Erkekte de iğrenç. Ben şempanze gibi dolanmıyorsam o da dolanmasın bir zahmet

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Harbi mk bunu bende sürekli düşünüyorum bu yüzden hatta bazen önemsemiyorum sanki onlarda kil yok aw

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bunu dedim diye malın biri ömür boyu yalnız kalacaksın dedi bende iğreniyorum orman ayısı gibi benimkiler ayva tüyü ayni olamam onlarla

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkeklere her şey normal kadınlara değil bir jilet lazer yapmaktan acizler

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sanki ben kolumun kılını almak zorundayım bacağımı almak zorundayım başka yerlerimi ama hijyen estetik duruyor aynısını erkekten de bekliyorum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben her yerimi alacağım yatağa giricem sonra adam dağ ayısı gibi girsin nerede adalet aq

• Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Vücut kılları neden sadece kadında iğrenç görülüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Vücut kılları kadınlar için lanettir diyebilir miyiz? 27 cevap verildi
Vücut tüylerini almayan kadınlar bakımsız mıdır? 39 cevap verildi
Kadinlar vücut çatlaklarindan neden nefret ediyor? 14 cevap verildi
Kadınların vücudunda çatlaklar olması kötü mü duruyor? 74 cevap verildi
Kadınlarda göbek kılı veya karın sırt gibi kıllar kötü görünmüyormu? 8 cevap verildi
Dövmeli kadınlara neden kötü gözle bakılıyor? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aynaya bakıp 'işte zirvem bu' dediğiniz yaş kaçtı?
  • Çeyizinize el örgüsü eşyalar koyar mısınız?
  • Sizin üçlü saç bakım ürününüz hangisi?
  • El örgüsü halıları beğeniyor musunuz?
  • Gerçek sevenler hayalmi oldu mazidemi kaldı sizce?
  • Sarının 50 tonu!! Neon saçlar geri dönmeli mi?
  • Kupa maçı bu tüylü stadyumda oynansa harika olmaz mı?
  • Evin içinde bu kıyafet yanlış mı?
  • 21 gün spor yapma challenge deneyen var mı?
  • En çok dinlediğiniz sanatçılar hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨