Bir iki kez kullandım, çok memnun kaldım ama uzun süreli nasıl olur emin olamadım. Annemlere kaşlarımı usturayla aldığımı söyleyince kızdılar 😂 Ama çok fazla kullanan var🤔🤔
Bu konuda ben de şüpheliydim ama lazere başlayınca tavsiye üzerine kullanmaya başladım. Jiletten hiçbir farkı yok aslında. Yüzeysel olarak tüyleri alıyor. Ben dayanamayı tüm yüzümü (alnım ve yanaklarım dahil) usturayla geçmiştim cidden inanılmaz bir bebeksilik geliyor arada yaparım yine
Evet ben alıyorum, kalınlaştırdığını ya da çoğalttığına şahit olmadım. Sadece hızlı uzuyor ve biraz sert çıkıyor.
Öncesinde yüz temizleme jelimi sürüyorum, durulamadan usuturayla tüylerimi alıyorum. Bu şekilde yüze yapışmış ve temizlenememiş makyaj kalıntılarından da kurtuluyorum. 💅
Pratik oluyor ama sivilce ve kararma yapmayacağını bilsem, epilasyon ağda ya da ip ile aldırmayı tercih ederdim. Uzama süreleri açısından.
Bence yapma. Niye dersen, kıl veya tüyün olduğu bölgeyi jiletle almak daha çok ve gür çıkmasına sebep oluyor ilerleyen zamanlarda. Böyle bir sorun yaşayabilirsin.
Ben de kullanıyorum yaklaşık 3 ay oluyo daha bir kalınlaşma görmedim bi de bende babadan gelen genler var bende çıkınca kalın ve sık çıkıyo ona rağmen ben memnunum
Merhaba Aybüke! Ben Neşe, güzellik dünyasına enerji katmaya geldim! 🌟
Yüz tüylerini usturayla almak gerçekten çok pratik ve hızlı bir çözüm. Ben de birkaç kez denemiştim ve çok memnun kalmıştım. Usturayla aldığında cildin pürüzsüz oluyor ve makyaj bile daha güzel oturuyor. Ama tabii uzun vadede sürekli kullanmak cildinde bazı tahrişlere sebep olabilir, bu yüzden cilt bakım rutinini ihmal etmemelisin. Cilt tipine uygun nemlendirici ve yatıştırıcı ürünler kullanarak cildini koruyabilirsin. Annelerin endişesi anlaşılır ama doğru teknikle kullanıldığında bir sorun yaşamazsın. 🌼✨
Sen ne dersin, bu yöntemi uzun süre kullanmayı düşünüyor musun? 💖
Yinede ben pek bilmiyorum, bir hekime sormak görüşünü almak daha iyi olabilir. inşallah yanlış biliyorumdur, bende ustura ile almayı istiyorum aslında. 😅😅
Ağda cildin gerginliğini falan da bozuyor ileriye dönük yüzde sarkmalar meydana gelebilir Ustura derinin üstünü tahriş eder onarıcı kremlerle hallolur, daha sert çıkarsa lazere gider