yüzümü uzun süredir usturayla alıyorum sert çıkma gibi bi proplem az da olsa yaşadım ama rahatsız edecek kadar değil ve sivilce çıktı bebe yağıyla alıyorum şunu şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz bir öneri var mıdır
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ben bayadır kullanıyorm hiçbir problem yasamadım hatta kapatıcı daha iyi duruyor
04 Yorumla- 1 yıl
ya şöyle zaten her duşta 2 günde bir alıyorum aldığımda sert olmuyo bu beni rahatsız etmiyor ama 5. ayda dönemsel iki üç sivilce çıktı bunlar beni bi tık rahatsız etti bu arada ne kullanıyorsun ve yüzünün tam olarak nerelerini alıyorsun
- 1 yıl
ben helix deldirince kulak önündeki saçlardan rahatsız olup almaya baslamıstım Şu an tüm yüzümü ölü deri gitsin diye alıyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Ben de ölü deri gitsin diye komple alıyorum hormonlarla ilgili bi durum oldugu için bizde erkekler gibi kıl tüy cıkması mumkun degil yorumalrdaki davarlar saçmalamıs neyse almadan önce serum damlatıyorum veya nemlendirici krem ve hafif yapıyorum bastırırsan tahriş olabilir kullandıgın ürünler veya cok bastırmak sivilce yapablr
- 1 yıl
sonunda beni anlayan birini görmek baya iyi yani bu erkoların mağarasından bıdı bıdı konusması ni tuhaf
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Daha bilgili birilerine danış derim yoksa sıkıntı
02 Yorumla- 1 yıl
Yani influencer önerisiyle yapmaya baslamıstım ilk basta problem yoktu ama sivilceler canımı sıkmaya basladı
- 1 yıl
Onları takip etme derim sen uzmanları takip et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- 1 yıl
Yüzümdeki tüyleri almıyorum çünkü sarı sarı görünmüyor bile gerek yok alınca daha kötü çıkar
11 Yorumla- 1 yıl
bakın herhangibi yeri jiletle usturayla almak kalınlaştırmaz siyahlaştırmaz veya sertleştirmez kökünden almadığınız için hızlı büyür hızlı büyüdüğü için de gözümüze öyle görünüyor bu eskilerimizden gelen bi yanıldı aslında yüzü almanın ölü derilerin azalmasında ne kadar faydalı olduğunu bir bilsen yaptıgın tüm makyaj yüzünde bebek gibi duruyor
- 1 yıl
Ustura mıı sakal tıraşı mı oluyorsun
04 Yorumla- 1 yıl
mağarandan çık sonra yorum yap asko
- 1 yıl
Senin çıktığın usturandan belli. Mümkünse karşılaşmayalım
- 1 yıl
abime bakın espri de yapabiliyo ahahahshshshhs
- 1 yıl
Ustura kemal mi diyelim ablam sana
tıraş sonrası kolonya önemli :D bgalmgagkpa
00 Yorumla- 1 yıl
Ne olur şaka olsun bu soru
07 Yorumla- 1 yıl
ya aptal mısın kadınların kulak önü tüyleri olabiliyor ben kulak önümdeki saçlardan rahatsız oluyordum ve alıyorum bu ayıp bir sey değil neyi saka olmalı
- 1 yıl
Mesela ustura?
- 1 yıl
cahilliğin saka olsunn lütfen 🤝🏻
- 1 yıl
Bir kadının yuzune ustura kullanmasını normal karsilayamadigim için kusura bakma onu haklsın normal bi konu bu 🤦🏻♂️🤦🏻♂️😂 - 1 yıl
alsan bil gözükmüyor zaten siyah sakal gibi çıkmıyor
- 1 yıl
Killarin giderek sertleşip gurlesip kil köklerinin siyaha dönüşeceğini ilgili hiçbir bilgin olmadığı için kendince yetersiz bilgilerinle yüzünü tarzana çevirme konusunda sana başarılar 😂
- 1 yıl
bu arada ustura veya jilet kıl kökünü güçlendirmez veya kalınlaştırmaz kılı kökünden almadığı için daha siyah görünün ve erken çıkar önce neyin neyden dolayı nasıl oluştugunu öğrenip sonra benim bilgimi sınamanı öneririm
- 1 yıl
Zamanla sakal çıkar devam et
01 Yorumla- 1 yıl
tamam kanki sen de romantik biri olmaya devam et
- 1 yıl
jilet vur çıkmaz
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
baltayı dene
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz