Güzellik & Bakım Yüzüne kaş usturası kullanan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben kullandım pisman oldum tüyler kıl oldu. Bebek gibi herkesin hayran olduğu cildim sivilce doldu. Ne yapabilirim bundan sonra nasil düzelir Güncellemeler+1 yıl Ergenliğimde bu kadar sivilce çıkmadı 🥲 Yüzüne kaş usturası kullanan var mı? Cevapla Bebek Soruları Sivilce Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çokneşelisiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Usturayi. birak cildin kendine gelir bu arada bnde ustura. kullaniyom. ama. cok çıkmıyor bn kopukleyip kullaniyorm cildime sonra bol bol nemlendiriyorum ve usturayi temizliyorum muhakkak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben kuru cilde uyguladim ondan olabilir Yorumla
Duyguhanimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sivilce yapıyormuş, hiç kullanmadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sakın kullanma Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Azitro yazdır doktordan enfeksiyonu kurutsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O da tüm cildi kurutuyor dudaklar mahvoluyo Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Yok ben kullandım cildim mis gibi oldu Yorumla Soran +1 yıl Bi deniyim doğal yol var mi peki lazere gitsem mesela Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Lazer de ters tepe bilir sivilceleri hallet sonra yol bul Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Usturayi. birak cildin kendine gelir bu arada bnde ustura. kullaniyom. ama. cok çıkmıyor bn kopukleyip kullaniyorm cildime sonra bol bol nemlendiriyorum ve usturayi temizliyorum muhakkak
Ben kuru cilde uyguladim ondan olabilir
Sivilce yapıyormuş, hiç kullanmadım
Sakın kullanma
Azitro yazdır doktordan enfeksiyonu kurutsun
O da tüm cildi kurutuyor dudaklar mahvoluyo
Yok ben kullandım cildim mis gibi oldu
Bi deniyim doğal yol var mi peki lazere gitsem mesela
Lazer de ters tepe bilir sivilceleri hallet sonra yol bul
Teşekkürler
Zaman herseyin ilacıdır sakin