İşte tam olarak bu yüzden diyorum ki iğneli lazer yerine buz lazer tercih edin çünkü iğne yani bu anlatabiliyor muyum basit bir şey değil böyle kötü sonuçlarla ortaya çıkması çok mümkün bir şey lazer epilasyonun yapabileceği en kötü şey ya ihtimalle yakıyorlar geçici oluyor tabii ki ya da yüzündeki bütün gözenekleri kapatıyor sivilce patlıyor yani en kötü ihtimal bu böyle damarlarda bir şey yapmıyor.
#reda
Kesinlikle eksik biliyorsunuz. Yüzüne lazer yaptırıp yüzünde sakal gibi kılları çıkan tanıdıklarım var. Lazer yüzde ayva tüylerini tetiklıyor
Cevap
1Cevap
Merhaba geçmiş olsun şu an yüzünüz ne durumda tüyleriniz bittimi lekeler geçtimi geçtiyse neler yaptınız yüz tüyleriniz hormonal mi genetik mi yoksa lazer epilasyon sonrası tetiklememi
Tetikledi mi sende
Azaldı ama bitmedi belki bende sorun vardır ama hormonlar normal diyorlar
Soruyu soran misin🤔
@Zevkli_dokunuşlar aslında biraz azalmış galiba. Sence azalmıs mı? Evet soruyu soran kişiyim https://hizliresim.com/mvoyn8a
Bence once normal bir doktura gidin vevondan oneri alip ona gore normal lazer epilayon yaptirin.
Vevon derken?
Dermatoloğa danıstım yüz bölgesine sadece iğneli epilasyon önerıyoruz dedi
Pardon doktordan diyecegime vevindan demisim klavye hatasii 🙂
Anladimm ozamn gine de doktora yanaginizi gosterin bi.
Merhaba soru çok eski ama sormak istedim şu an ki durumunuz nasıl? Tüyler bitti mi ve hormonel mi sizinkisi
Maalesef bitmedi hormonel ciddi bi sorun yok dediler ama iğneli yapan bi tane batırıp 3 tane kıl çekiyordu onun hatası olabilir
Dr. u arasana bi normal miymiş
Doktor yapmıyor yapan estetisyen. Elimle dokunup ovunca normale döndü
Bence farklı bir yere gitmelisin.
Yapılan işlemden fayda görüyorum o yuzden değiştirmek istemiyorum. İğnenin ucu kötü olmus değiştir demişti. Ondan mı oldu acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?