Güncellemeler
1 yıl
Bak adam oldu tüm erkeklerimiz artık şeker seciliyor yeni anketimde.. teşekkürler adamsınız
Güncellemeler
1 yıl
Hannah seçen o bir erkek daha gözleri kör açılmamış

Bu Hannah denen kız çok açık giyiniyor iyi bakın seçmeden
Hakkaniyetli olun arkadaslar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hiç birisi değil.
Ben Şeker derim ama güzellik açısından değil.. Yani aklım almıyor Hanna gibi bir kız neden p*rno video içeriği tercih eder. Zaten bir sürü para kazanırdır Youtube'dan..
Ya sapitma ya sende surda
Anlamadım? Bunun neresinde sapıtma var? Şaka falan mı yapıyorsun?
Sen gerçekten canım birisin
Sorunum şu: Bana ''sapıtma'' yazdın.. Bence bana bir özür borçlusun.. ''Canımsın'' kelimesini site çeviriyor, normalde hakaret.
Tamam da bende anladim sonra dan burada yazma benim sorumda yani herkes duymak zorunda değil, ben daha küçüğüm psikolojimi bozuyorsunuz
+18 video içerik ürenten bir kişinin yanına güzelim bir Türk kadını koyuyorsun. Bunu o Türk kadını biliyor mu? Bu durum bile bir utanç kaynağıyken, kalkıp bana ''Sapıtma'' diyorsun.. Oysa bende hani ANLA diye.. sana ipucu veriyorum. şu an konuyu net olarak anladığına göre, bence bir özürü hakettim ufaklık.
Ya hala haklı olmak istemene sasmiyorum, bilmeden yaptığım küçük bir hata yüzünden senden özür dilemesi istemem onaylanma ihtiycini gosteriyo
He sen haklısın he ne sacmalio bu
Şartlar eşit değil bence burada. Daha iyi fotolarla çoğu kişi fikrini değiştirir bence djkslw
Tamam işte bence cevap Şeker imiz
Tabikide Türk olan diğeri makyajla yeni yüz çizmiş kendine
Evet bende onu anlatıyorum sabhtandir
Türk olan gerçekten güzel yabancıyı secen zevksiz 😂
Türk kadinlari çok güzel gozlerinden zevk damlıyor teşekkürler bende aynı fikir icndeyim
Rica ederim katılıyorum
🤝💘
Türk kadınları güzel değil
Senin saçmalığın profilin bile türk kadni
orada anlatılmak istenen farklı bir şey türk kadını diye bakma kadın diye bak
Sen in amacin ne bu erkekler cozdu gene Allah'ım yardım et bu kadinlarimiza
alttaki kız 16 yaşında farkında mısın saçma sapan kıyaslamalar yapmayın
şeker bence
Sen adamsın
Türk güzeli
Teşekkürler bravo
Rica ederim gerçek bu
Evet kesinlikle
Bu ergen ne alaka mk
Onlyfanscı değil mi lan bu
Bizimki daha iyi ama kız verici o alır
Ya ne yazion anlasilmio hangisi yani
HaAnnah onlyfansçı yani +18 biri şimdi anladın umarım
Yahu sen canım mısın kızı paylaşmışsın kim olduğunu bilmeden niye paylaşıyorsun o zaman
Lan 19 yaşındayım ne çocuğun yaşındaki kişiye sen kaç yaşındasin 18 altı yasak burası
İkisi de değil
O zaman senmi ahahajlaksks
Hayır hayır seen mdjdjfnsns
Teşekkürler ben zaten şekere benzetiyor arkadaşım okulda
Aman erime havalarda sıcak dmdhsjjdsk
Çok güldüm çok komik espri şimdi çik burdan
Emir kipiyle konuşursan benimle dediğinin tam tersini yaparım sorduğun soruya bak Allah'n manyağı asosyal seni şeker kim hanhha mı ne o kim bizene onlardan ne gereksizsiniz
Bana bak erkek yüzlü şeytan ne kadar kötüsun sen siz erkekler 1 dakikaniz bile sapiklasmadan geçmez. orada ne güzel yazmışsın sen güzelsin diye sonra erime falan hayırdır ayıp ayıp şeyler yazma boş boş ya git ya burayı ve benim sorumu yanlız bırak sen acilen yoksa engelliem seni
Çok alıngansın ben kötü bir niyetle ile asla yorum yazmadım yinede sen bilirsin iyi geceler
Tabi ki de o şeref bana ait