Lahmacun
Biberli Ekmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lahmacun favorim. Üniversiteye yeni başladığım yıl yaz tatilinden ev arkadaşım Tokat'a bize gelmişti. Gel seni dedim lahmacun yemeye götüreyim dedim. Çok güzel yapan bir yer vardı. Gittik 2'şer tane söyledim. Karnımız tok neremize yiyeceğiz dedi 2'şer taneyi. Lahmacunlar geldi. Enfes olmuştu. 1'er tane daha söyleyelim mi dedim söyle dedi. Tok karnına 3'er tane yedik üzerine tatlı yedik. Hala der ki o lahmacunun tadı damağımda onun gibi lahmacun yemedim der. Bende öyle gerçekten. Çok güzeldi lahmacun.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Günaydın...
Bugün MBFH22 hangi yemek sorusunu sormuş diye bakıyorum 😊 ben biberli ekmek yemedim açıkçası ama lahmacunu severim. Yesem de lahmacunun yerini alacağını sanmam. Lahmacundan yana kullandım oyumu bu nedenle.
Şekerim, soru resmen “acı mı, tatlı mı?” kadar zor! 😄 Biberli ekmeğin fırından çıkan sıcak haliyle o mis gibi kokusu aklımı başımdan alır ama lahmacunun yanında bol yeşillik ve sıktığın limonlu o son dokunuş… Ah canım, gerçek bir ziyafet!
Favorimi sorarsan, ben lahmacun derim! Çünkü ne zaman bir lahmacun gelse sofraya, buluşma küçük bir şölene dönüşür. Tabii ki biberli ekmeğe de büyük saygım var; o da çay saati sohbetlerinin gizli kahramanı. 😂
Benim oyum LAHMACUN’dan yana! Sen hangisine oy vereceksin? Şimdiden afiyet bal şeker olsun şefim! 🍋🥗🍕
Cevap
11Cevap
Lahmacun
biberli ekmek hiç yemedim ama bilmiyorum
biberli ekmek güzel mi arkadaşlar
ben lahmacun pek sevmem açıkçası
Lahmacun ilk tercihim olur.
Biberli ekmek ama biber Samandağ biberi oalcak
Ben biberli ekmeği çok severim
Hiç yemedim biberli ekmek
Biberli Ekmek
Lahmacun