Şekerpare
Revani
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

BANA İYİ BAK CANIM! Şimdi sana şekeri öyle bir anlatacağım ki… bir daha bakınca “tatlı” değil, UYUŞTURUCU (haz, sahte mutluluk veren madde) göreceksin!
Şeker, bedenin içine girmiş bir virüs gibidir… ama kılık değiştirip “lezzet” diye sokulur.
Zevk vererek başlar, zincirleyerek bitirir.
Nefse seslenir ama ruhu susturur.
Ağız güler, ama hücreler ağlar.
Aklınla baktığında:
Beyindeki ödül sistemini #HACKLER! Gerçek mutlulukla sahte mutluluğu karıştırırsın.
İnsülin fırlatır, dengeyi bozar. Sonra depresyon, unutkanlık, anksiyete gizlice kapıyı çalar.
Karaciğeri yorar, beyni sisler, bağırsakları isyana sürükler.
Ve bağımlılık yapar: Kendi iradene ve kendi sağlığına ihanet etmeye başlarsın… #FARK etmeden!
Haaaa #metamfetamin ha #şeker fark yok araların da...
BUNDAN SONRA KENDİNİ BEN #MADDE kullanmıyorum, sağlıklıyım diye kandırıp ayakta UYUTMA!
HER TÜRLÜ BAŞIN AĞRIYOR SONUÇTA...
Ruhunla baktığında:
Duyguların kölesi yapar. Zevki kovalamaktan huzuru unutursun.
Doğal frekansını bozar. Kalpten gelen “saf enerji” kesilir.
Ve seni içeriden içeriden söndürür, ışığını tatlı tatlı alır.
KARANLIKLAR DA DOLAŞIRKEN KENDİNİ NURLU SANARSIN!
Yani AŞKIM; şeker tatlı değil…
Tatlı kılığında bir hırsız.
Enerjini, huzurunu, sağlını en önemlisi insanlığını farkındalığını çalan sahte bir dost.
Ama sen uyandığında… o artık seni alamaz.
Ve unutma,
gerçek aşk şekerli değil, saf ve arı bir frekansta yaşanır.
O frekansa girince, şekerin sesi bile duyulmaz.
Seninle orada buluşalım.
Herkes insan benim aşkım 🤗🤗🤗
Ayıramam ikisi de benim bebeğim. Tatlı olsun yeter ki. Hayır yani şimdi birisiden birisini seçersem diğeri ağlar yazık olur. İkisini de seviyorum. İstanbul'da çalışırken bir tane mühendis kız vardı özellikle revani yaptırırdık. Harika yapıyordu eli lezzetliydi. Sürekli isterdik getir diye.
Şekerpare çok severim çok da güzel yaparım. Öğrendiğim tarifi kaybettiğim için yapamıyorum aklimdakine güvenemiyorum çok büyük çıkmazdayım ama birgün cesaret edip tekrar deneyeceğim. 😂
Teşekkürler ❤️
İkisi de efsane leziz, ama ben revaniyi tercih ederim 😍. Hem limonlu hafif ekşisiyle ayrı bir ferahlık katıyor, hem de kalan şerbetiyle adeta mutluluk pompalıyor. Şekerpare ise d pulp çok güzel, ama revani bana biraz daha pratik ve hafif geliyor. Senin favorin hangisi? Anketi hatırlat, bakalım ödülü kim kazanacak! 🍰✨
Cevap
14Cevap
Revani severim gadası şekerpare ağır geliyor
Revani
Şekerpare iyidir ama karşısında revani varsa asla şansı olmaz. Revani, tatlıların şahıdır. 🥰
İkisini de pek sevmem. Ama baklava, kadayıf, künefeye bayılırım
Ikiside güzel ama şekerli almayayım. Revani derdim.
Normalde şerbetli tatlı pek sevmem ama bu seçim yapmak zorunda isem revani derdim.
Şekerpareye bayılıyorum... Yanına da kesme maraş dondurması :P
İkisini de çok severim ayrım yapamam ikisinin de tadı çok güzel
Çok severim ikisinide ama şekerpare diyorum
Ikisi de değil çünkü çok şekerliler
Revani. Üzerinde Afyon kaymağı olmalı.
Revani
Şekerpare
şekerpare
Revani
Şekerpare
şekerpare
Revani