Her yerinde çatlak var kalçamda daha çok pürüzsüz bi bacağım yok çok kötü hissediyorum düğüne gitsem çıplak bacakla giyemiyorum bi elbiseyi altına çorap giymek zorunda hissediyorum giymezsem kötü gözüküyor napıcam kendimi çok kusurlu hissediyorum
Haftada 1-2 kez her duştan sonrası kuru cilte at kılı fırçası ile yumuşak ama hızlı bir şekilde dairesel hareketlerle uygula. Ayrıca peeling de uygula yine haftada 1-2 kez olacak şekilde. .. ç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Haftada 1-2 kez her duştan sonrası kuru cilte at kılı fırçası ile yumuşak ama hızlı bir şekilde dairesel hareketlerle uygula. Ayrıca peeling de uygula yine haftada 1-2 kez olacak şekilde. .. ç
Foto da çok bişey belli olmuyor kafana takacak kadar kötü değil demek ki dikkat li bakan olmazsa sorun olmaz bence çok takma kafana
Senin için kusur benim için böyle seyler kusur değil
Bir şey yok ayol sütun gibiler işte. Biraz sıkılaşırsan bi şeyciği kalmaz. 🐝
Nesi sütun kalın bacaklıyım
Kız sen kalın bacak görmemişsin deli 🐝 boyun kilon kaç söyle bakıym
Bi de selülit var. Spor yap ve çatlaklarını sev
Bu yaşta selülitimdemi var demesen inan farketmicem desene 30 lu yaşlarda her yerim sarkmış olucak
Ben kusur görmedim gayet iyi
Ama cidden alt tarafları falan kötü bilek kısımlarında kıl dönmeleri var batık sivilce vs
Bence senden başkası fark etmiyordur bile. Sen çok incelediğin için fark ediyosun
Allah günah işlememen için böyle bir şey vermiş
kusur yok ama bişiler isterdim detay
Sporlar düzelir sıkma canını
Kotu durmuyor aşko ya ben beğendimm
Obez bacağı
O bacak sana girsin o zaman
Sıkılaşması lazim
kendini kusurların ile sevmeyi öğrenmelisin
Ama gerçekten bakiyorum başkalarının böyle değil güzel bacaklari var pürüzsüz bende sivilce çatlak kıl dönmesi batık ne ararsan var
olabilir hayatım bunlar vücudun gerçekleri kendini sev lütfen
Ben beğendim
Nesini ya görmüyormusun çatlaklar var dizimin arkasındada var üstelik
Benim hoşuma gitti. Siyah külotlu çorap giy