Polikistik over sendromu kuzum. Bunu zamanında çok gördüm. Beslenmene diyetine bakacaksın kilonda vardır büyük ihtimalle ama olması sart değil zayiflarda da var korkulacak bir şey değil. Önce kadın doğuma gidip bütün hormonlarına baktır. Doktorun sna diyecek zaten. Sonra da beslenme ve diyet yaparsın zamanla onlarda korelecek
Evet evet gittim dediğim gibi aşırı yok ama endişelendim ve neden olduğunu merak ettim bir sürü soru sordu sonra bir sürü kan aldı haftaya yeniden gideceğim sonuçlar çıkar neden olduğu da belli olur özellikle şu son yılda oldu. Lazere gidiyorum ama sonuçta bacağa ve kola gidiyorum hiç olamayacak yerde çıkınca depresyona girdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ozguvenini dusurmesin askım cok normal herkeste cıkıyor. Mevsim degisikligi yas vs bircok etkeni var. Normal bir sey.
Göğüs aramda 3 tane var çenemde 2 tane siyah var öbürleri çok ince benim psikolojimi çok bozuyor takıntiliyim ip ile Alcam şimdilik
E 2-3 taneyse kopar iste ne abartmissin
Endokrinolojiye gitmen gerekir ama oraya direkt randevu alınamıyor sanırım ondan önce başka bölüme randevu alman gerekiyor sanırım
Hormonsal bozukluk olabilir ama göğüs ucunda çıkmaması lazım
Bilmiyorum
Ben de hormansal bozukluk olduğunu düşünüyorum
Çokmu çıkıyor peki
Hayır ama 3 tane göğüs aramda var ya artarsa korkusu başladı
Jilet falan vurma sakın
Yok jilet değil iple alcam
şu an duruyormu o çıkan kıllar
Aldim
Yazabilirmisin
Hala aynımı
Adet düzensizliğin var mı?
Var
Polikistik over sendromu kuzum. Bunu zamanında çok gördüm. Beslenmene diyetine bakacaksın kilonda vardır büyük ihtimalle ama olması sart değil zayiflarda da var korkulacak bir şey değil. Önce kadın doğuma gidip bütün hormonlarına baktır. Doktorun sna diyecek zaten. Sonra da beslenme ve diyet yaparsın zamanla onlarda korelecek
Aşkım kilom yok fitim tek sorun aşırı takıyorum hormon testini kadın doğum yapar mı?
Fitte olsan bu sorun görünüyor çoğu kişide hormon testini yapar kadın doğum randevu al git kuzum.
Alıyorum çok sağ ol 🍒💗💗
Hormon testi çok mühim. Hormonlarla ilgili sorun bu çünkü bunu tedavisi ettirmessen duygularını çok etkiler sinirlenmeler anı çıkışlar gibi
Endokrinolojiye gitmelisin hormon testi yaparlar
Sağ ol
Geçmiş olsun takma kafanada geçici bi durumdur
İnşallah öyledir. Aşırı takıntılı biriyim. Göğüs aramda 3 tane çenemde 2 tane siyah var öbürleri ince belli olmuyor. Ya artarsa korkusu var
Zannetmiyorum artacağını ya kopardığında tekrar çıkıyo mu
Tabi iple alınca belli zaman sonra aynı yerden yine çıkıyor
Kökünü almaz ki ip
Kadın doğuma git
Kadın doğumu bakar
Aynen sadece doğum yaptırıyorlar orada :) tek görevleri bu kadınsal bütün hastalıklara da bakıyorlar
Bilmiyorum abi psikolojim bozuldu zaten 🥺
Horman testi yaparlar mı
Yaparlar testesteron düşürücü östrojen arttırıcı tedaviler verir
Abi 😂 ne diyorsun ya
Harbi ne diyorum sen git doktora dediklerimi oradan dinlediğinde anlarsın
Altta bir abi Endokrinolojiye gitmelisin hormon testi yaparlar böyle dedi buraya mi gitmeliyim kadın doğuma mi
O abin spesifik bir şey söylemiş fakat ben genel eğer oraya gitmen gerekiyorsa zaten seni yönlendirirler
Ben kadın doğuma alayım inşallah vardır bir an önce kurtulurum
Geçmiş olsun gelişim çağında oluyor
Dediğim gibi kadın doğum bakıyo 😇
Evet evet gittim dediğim gibi aşırı yok ama endişelendim ve neden olduğunu merak ettim bir sürü soru sordu sonra bir sürü kan aldı haftaya yeniden gideceğim sonuçlar çıkar neden olduğu da belli olur özellikle şu son yılda oldu. Lazere gidiyorum ama sonuçta bacağa ve kola gidiyorum hiç olamayacak yerde çıkınca depresyona girdim.
Sonucu bana da bildirir misin geçmiş olsun
Tabi tabi yazarım buraya merak ediyorum ben de neyden kaynaklı olduğunu
Dusmesın normal seyler
Normal değil çenemde ve göğüs aramda diyorum
Hormoneldir dermatolojiye bir bak bakalim
Ben hallederim
Olur
ne zaman oldu