Göğüslerim sütyen takınca ağrıyor, takmayınca da ağrıyor, ucu içe göçüyor. Uyurken çıkarıyorum, sütyen takınca niye göğüs ağrır ki? Sıkmayan sütyen taksam bile ağrıyor, garip hissettiriyor.
2 ay
Göğüslerim sütyen takınca ağrıyor, takmayınca da ağrıyor, ucu içe göçüyor. Uyurken çıkarıyorum, sütyen takınca niye göğüs ağrır ki? Sıkmayan sütyen taksam bile ağrıyor, garip hissettiriyor.
Yani gerek kişisel Sağlığın için gerekmeme sağlığı için sütyene karşıyız O yüzden bırak takma Özgür olsunlar o güzellikleri hapsetme yürürken serbest bırak özgürlükleriyle Sağ olsunlar bırak Biraz kışkırtıcı olmak da teşhirci olmaktan kimseye zarar gelmez
Sünük sünük mü dolaşayım
Yani evet
19
İlaçtan hızlı kilo alıp hızlı kilo vermekten oldu antidepresan kordizonlh
Evet biliyordum hikayenin sonunu ama annem zorla tıkadı ailem yüzünden hiç bir istediğim şeyler olmadı hep ailem yüzünden
Gençliğimi yaşayamylrum ki
Bu sebeple konuştuğum çocuk sevmedi tabi sevse böyle demez bu sebeple gitti iğrendim demişti
Özgüvenim gitti iğrendim diyince kimse kabul etmez mi acaba diyr düşünüyorum seven belki kabul eder diyorum kendimi motive ediyorum
Yok estetik ile ama korkuyorum ya bide birikim şart 300 bin falan lazım
Sporla düzelmez maalesef
Eğer evde tek yaşıyorsan. Uçlarına bal sür ve sütyensiz 1 2 saat dalan evde takıl. Antibakteriyel olduğu için hava ile temasında damar üstünde kan akışını çok ciddi hızlandırıyor. Ve bir de bol su iç susuzlukta yapıyor.
Göğüslerde ağrı ve meme ucunun içe doğru çökmesi normal kabul edilmiyor canım, bunu mutlaka ciddiye almanı isterim 🙏🏻
Sütyen lastiği, tel kısmı, kumaşı hassasiyeti artırabilir ama senin anlattığında hem sütyen varken hem yokken ağrı var ve meme ucunda çökme de eşlik ediyor. Bu durumda ertelemeden bir genel cerrahi veya meme polikliniğine randevu almanı öneririm.
Utangaçlık, çekinme ne varsa bir kenara bırak, sağlığın senden önemli değil 💗 Ne kadar erken kontrol, o kadar içinin rahat etmesi demek. Şu an yapabileceğin en doğru ve güçlü adım doktora görünmek.
Cevap
27Cevap
Karılardan çok zırto agaların cevap verdiği bir soru daha :d
Sorma ya sanki biliyorlar
Emin ol biliyorlardır hahdha
Gitmelisin tabiki. En azından için rahatlar kafanda soru işareti kalmaz ihmal etme
Göğüslerim sarktığı için push up giyiniyorum giyer giymez her tarafı ağrıyor 4 saat geçince ağrıdan mahvoluyor hayatımı etkilylr sinir yapıyor bana
Onları serbest bırakman lazım sağlığından önemli değil.
İyide dışarı çıkarken ne giyicem sünük sünük mü geziyim
Dışarı çıkarken mecbur giyeceksin. Daha rahat bişeyler seçebilirsin ayrıca evde kullanıyorsan evde kullanma.
Rahat bişey giysem bile ağrı yapıyor
Evde kullanmayınca sarkarsa daha çok
Muhtemelen tahris olmus ondan agriyodur ucu falan agrıyomu? ucunada ameliyata falan gerek yok sevgilin bile düzeltir gerci simdi okudum sevgilin yokmus cocuk biraz kirici bisey demis sarkiklik durumunu falan bilmiyom yani cok soru var sorulcak ogrenicek
bi doktora görünmen iyi olur bence.
göğsüm yok anlamam ama hani sonuçta insan bedeni. onu doktor çözer.
Normalde değil ama varsa ayarlama ve jel yaparsan sorun olmaz ucunda ve genel ağrı dr luk oldunu sanmam
Ya yıl olmuş 2026 takmayın şunu rahat bırakın artık😅
Aynen takmayalım sonra beter sarksın dimi
Abla sizede ne desek yaranamıyoz naparsanız yapın aq
Güzel kardeşim sütyen takmazsak yer çekiminden dolayı memelerimiz sarkar
Tm ablam takın ben zaten farkındaysan boş yaptım
Bende öyle bi durum olmuyor. Doktoea gitmen en iyisi olacaktır
bence doktora görün bi hastam bu şikayetle gelmişti
Allah allah omzaman bir sorun ver hep agriyor demek bu
Zedelenmiştir kanka agrı kesici krem vardır büyük ihtimal evde onu sür bir iki gün geçer
Meme ucun içe dönük olabilir mi aynı sorun bende vardı hallettim. Telsiz sütyen kullanıyorum şimdi rahatça
Takmasam bile ağrıyor da
Şıan taktığım hafif bralet tutsun yukarı kaldırsın diye omuz kısımları bağlayıp sıktım ama ona rağmen geniş ağrıyor hala etrafı
Göğüsler çok büyük ve sarkık sanırım. Aynı durumdu benimkide, dikkat et sonradan belde ciddi ağrı yapıyor canım
Evet her yerime ağrı yapıyor sende de mi bu sorun var
şu an çok büyük değil 80
Evet vardı hallettim ben. 80 ufak aslında. Yazabilirsen bi krem resmi ataym. Dene bakalım iyi gelir belki ben kullandm
Sen ne yaptın ameliyat mı oldun
Meme ucum içe dönüktü onun ameliyatı oldum, birebir aynı ağrı vardı bundsn kaynaklıymış bende. İlk baştsda bu kremi önerdi, hassasiyeti azaltıyor krem, işe yaradı ama sürekli kullanmak zor geldi ameliyatı seçtim. Eve geçince yazcam markasını
Uyurken çıkarıp dinlendiriyorsun ona rağmen böyle oluyorsa doktora gitmende fayda olabilir
Göğüslerim sarktığı için push up giyiniyorum giyer giymez her tarafı ağrıyor 4 saat geçince ağrıdan mahvoluyor hayatımı etkilylr sinir yapıyor bana
Doktora git durduk yere göğüs agrimasi iyi degil
kendine küçük gelen sütyen alıyorsundur
Ama almak zorundayım ya memelerm sarkık sütyeni sıkı almazsam sarkık kötü gözükür bu sefer de ağrı yapıyor
ağrılar ve içe çökme normal değil ama bi genel cerrahiye gidip muayene ol derim
Sünük olduğu için mi acsba
Yoksa başka bir sebep mi
o yüzden değildir ya sıkan sütyen giyiyorsundur ya da nodül vs vardı
Yanlış ölçü kullanıyor olabilir misin?
Bilmiyorum takıyorum 4 aaat sonra ağrımaya başlıyor
Alakası yok sarkık olduğu için push up kullanıyorum ağrı yapıyor havaya kaldırırken sıktığı için ağrı yapıyor bu durum normal mi
Daha önceden bir şey yoktu sünük değilken gayet güzeldi giyinirken ağrı yapmazdı bu ağrı yeni başladı
Çok sıkı takıyor olabilirmisin
Küçük mü kullanıyorsun acaba
Evet kesin git
Yoo sanırm yanlış beden kullanıyprsun
Cok mu dar takıyorsun? Normal dğeil
Sarktığı için sütyen sıkı kullanıyorum kötü görünüyor diğer sütyenler sıkı push up kullanıyorum ama ağrıtıyor
Bence ondan olabilir. Boyutu net olmadığından kücük geliyor ve sıkıştığından ağrı yapıyor olabilr.
Normalde kaç ve sen ne takıyorsun?
Peki napcam 85 bedeni
Push up işte birleştiriyor memeleri güzel göründürüyor sarktığı için kaldırsın diye
85B yerine C taksan? Sonucta hala kavrarlar.
Güzel görünmesi güzel, emin ol erkek olarak şikayet etmem de ahhaha sağlığın daha önemli sonucta
C nasıl ki büyük beden mi
Hayır ya göğsülwrm sünük durunca tişört olur illa croptwn bahsetmiyorum tişörtten bile belli oluyor sütyen takmak zorunda kalıyorum braletli bir şey takıyorum oda sıkıyorum öyle hava da gözüksün diye o bile kötü gösteriyor takıyorum kafaya yaptırıcam
Ya sütyen takma demiyorum. Bliyorsun 85 senin göğüs çevren. B-C senin cup genişliğin. Meme dolgunlugu yani.
B takıyorsan dar geliyordur. C belki D bile takabilirsin. Bunları senin daha iyi bilmen gerek miyor mu?
Ayrıca C büyük evet.
Niye büyük takacakmışım ki 80 85 beden göğüslerim büyük değil ki
Sen sarkıyor dedin ya? Benim de aklıma büyük oldukları geldi.
Ayrıca 80-86 meme büyüklüğü değildir.
Söyledim ya 85 diyr yukarıda
Evet değil normal
Tamam da senin göğüs çevren değil cup sizeın sıkıntı olabilir.
85 A-B-C hepsi farklı
O zaman bana C gider demek ki b sıkıyorsa
Bak ben ne anlatıyorum kac defadır :D
Bizde biliyoruz bir şeyler fgfgh
Ha evet ondandır tabloyu görünce hahahahahaa aydınlandım
Ve bak seninki gayet büyük işte :D B orta sayılır ama C büyük :D
Güzelmiş ehehhe
Ama 80 85 arası
Ama C kilolulara göre değil miydi
Yoo. Mesela zayıf olabilirsin ama memen büyük olabilir. O tamamen meme büyüklüğüyle alakalı
C alırım olmazsa nolacak o zsman
Al al. Bak benim hatrıma artık bordo almak zorundasın ama. Ben ögrettim sana ölçüyü hfhg
ben doktorum gel bakayım
takmasan da olur
Sünük mü dolaşayım
Evet
Ağrıyor yine göğsüme uygun bir sütyen yok
Bulamıyorum ki bedenim ne benim garip göğsüm ağrıyor ucu etrafı
Hayır
Sıkıyor ağrıyor göğüslerim hayatımı etkiliyor
Küçük olduğu içindir
Yok 85
Uçlarında şişkinlik ve ağrı var mı
Evet ama genellikle sütyen takınca ağrıyor
4 saat takıyorum ağrı oluşuyor takar takmaz da ağrıyor
Hayır sert olmadığı için zaten öyle ağrı yapıyor omuzlarıma
Bilmiyorum bulamıyorum sütyen
kücük mü kulaniyorsun
Sarktığı için sütyen sıkı kullanıyorum kötü görünüyor diğer sütyenler sıkı push up kullanıyorum ama ağrıtıyor
kücük benden mi yani kullaniyorsun kac beden ki
85
c mi
Yok zayıf
ne yapyiorsun Şu an
Doktora git
Normal
Normal değil
Git bence
Yaş kaç canım
19
Göğsüne yağlar ile masaj yapıyor musun bu süreçte
Hayır
Yapmazsan ağrır
Masaj icin kimi bulsun
Uçları iri mi kaç beden nide göğüslerin
Uçları iriyse sıkıyo olabilir arasıan uymuşak şeyler koy
Yok normalde ucu var bazen içe göçüyor 85
Yok orası değil sırtımı da ağrıtıyor omuzlarımı
85 b mi
Ucu değil ağrıyan her tarafı
O zaman dar giyiyosun kan dolaşımı yavaşlıyor ondan
Geçmiş olsun kanka memende bir sorun var
Sağol takar takmaz ağrı oluşuyor sütyen sıkıyor memelerim sarktığı için güzel görünsün diye push up takıyorum ağrı yapıyor sma
Takma valla meme ağrısı alt taraftaki şeyin ağrısından sonra en kötü olanı
Çok mu sarkık
Yani
Neden oluyor
Bilmiyorum ki Göğüslerim sarktığı için push up giyiniyorum giyer giymez her tarafı ağrıyor 4 saat geçince ağrıdan mahvoluyor hayatımı etkilylr sinir yapıyor bana
90 giyiniyorum 85 sma sütyen push up ne sütyen giysem ağrı yapıyor sünük ne yapabilirim utanıyorum sünül gözüksün istemiyorum push up giyiniyorum ondan
Birleştiriyor göğsü seksi gösteriyor
Takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?