Burnunu yaptırdım ama bunu çektiğime değer miydi diyorum. cok az görüyorum, doktor bile şaşırdı bu kadar şişmesine ve 3. Günüm, ameliyattan ciktintan sonra çok ağladım ve sigara kullanan bı insandim ondan dolayı mı acaba ne iyi gelir ne yapmaliyim
Burun ameliyatı oldum. Bu şişlik normal mi, ne yapmalıyım?
Çok normal benim de aynen bu şekilde şişmişti ve 1 gün boyunca hiç gözlerimi açamamıştım. Sonra bir anda inip gidiyor. Yastığını olabildiğince yüksek konumla dik oturmaya çalış, bu şekilde yatma.
Doktor nıye sasırıyro bu kadar sısmesıne delı mı? Kemıgı kırıyorsunuz sonucta bınlerce ornegı var sadece senınkı bu kadar sısmıs gıbı davranması p1clık.
Bu şekilde gözlere ilkkez gördüm baya zorlamış seni
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herkesin vucudu farkli benimde cok sismisti 4 ay disari cikamamistim,3 gun falan gozler kapaniyor ama ertesi gun duzelir moralini yuksek tut yuruyus yapmaya calis cok su ic sisler gittikten sonra iyili yaptirmisim dersin bence
"Her sabah böyle yakışıklı olmayı nasıl başarıyorum?" Başlıklı soru açıp da beni gülme krizine soktuğun için çok teşekkür ederim 💗🙏 Sayenizde evrim teorisine bir kez daha inanmış oldum, artık maymunlarla akrabalığımız olduğuna eminim. Ay aslında kaşlarını alsan, o tırnak izinin bulunduğu yamuk burnunu yaptırsan diyeceğim de, siz direkt yüz nakli yaptırın öyle daha garanti olur açtığın soruların mizah kategorisine girmemesi için. Bu arada beyefendi sizi üniversitemizde ağırlamayı çok isteriz, bir gün evrim teorisi hakkında deneyli bir öğretim sağlayabilmemiz için bize ulaşın lütfen.
Çirkin düşüncelerim mi? Yapmayın beyefendi kendinize karşı biraz daha nazik olun, ben sadece cümlelerimle sizi tasvir ettim. Merak ediyorum her gün evde parasız bir şekilde otururken, sürekli çalışırken bu siteye girdiğinde "Nefretimi nereye kanalize etmeliyim?" diye düşünerek mi bu kıza bunları yazdın? Emin ol çirkinleşene çirkinleşirim.
Soru sahibiyle uzaktan yakından ilişkim yok, buna kadın dayanışması diyoruz, hatta yabancılık çekmezsen şöyle de diyebilirim, buna insanlık diyoruz canım. Ben kıl sevmem ama kıllarını alman büyük başarıymış gibi lanse etme bana, hadi kızlar Semih'i alkışlayalım, neden mi? Çünkü o kıllarını alıyormuş! 👏👏👏 Kıldan, göbekten önce kişiliğe bakarım, kıza hakaret edeceğine hiçbir şey yazmasaydın burada laflarımı işitmek zorunda kalmazdın, gerçi dediğine göre şükür etmeliyim değil mi? Tanrım şükürler olsun ki benim bu zihniyete sahip olmamam için parlak bir akıl vermişsin, teşekkür ederim tanrım.