AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Sağlıl yoksa hiçbisey olmaz
maalesef toplum olark evet bu haldeyiz 🙄🤮
Fizik mi yüz mü desen fizik derim...
Bilmiyorum, çok taktığım bir şey değil.
Her zaman yüz güzelliği bence
Akıl ve kalp güzelliği daha önemli.
Et obur olanlar için evet..
Kesinlikle öyle
Karakteri önemli karakteri...
İkisi de önemli bence büyük bir fark yok.
Kalp güzelliği en önemli olan
Ayn knk
@Horikitasuzune Sen maddesel dünyadan da olabilirsin animeci kız ama ben değilim :D karuizawa favorim bu arada :D
Karuizawa mi haha :) favoriniz olması için geçerli bir sebep olduğuna inanıyorum, şahsen kendisinden nefret ederim çünkü biraz canım kendisi.
@Horikitasuzune Suzune daha aptal :D b sınıfındaki hatun da fena değildi :D yeni sezon ne zaman gelir :D
B sınıfındaki hatun cidden iyi ve zeki ama kei nin herhangi bir işlevini görmedim sadece ayanokouji tarafından manüpile ediliyor ( ayanokouji ile birlikte oluyorlar spoiler olsun ) suzune en azindan onu manüpile ettiğinin farkında ve karaktersel gelişimi çok iyi bir karakter. Ve Light novelden okuyarak ilerliyorum ben animeyi beklesek ohoo. Suzune > karuizawa kei 😉😉
@Horikitasuzune karuizawaya duygular hissettiğini düşünüyorum ne kadar bunu kendine itiraf edemese de :D manga veya novel okuyunca spoiler yiyorsun izlerken keyifli olmuyor 2 seneye gelir diye düşünüyorum yeni sezon :D Birlikte oluyorlar derken sevgili olacaklarını biliyorum sezon sonunda vardı :D
Öyle mi? bilmiyordum ama bence onunla birlikte olmasi duygular hissettiği için değil yine her zamanki gibi bir çıkar çabasi ya da ben suzune ile birlikte olmasini istediğim için kabullenemiyorum. 2 sene bekleyemem novelden devamm evet çok uzun ve evet bu yüzden animeyi izleyesim gelmiyor :/ ama sabırlı bir insan da değilim..
@Horikitasuzune Kendi söylüyordu daha güçlenmen büyümen için bu ilişkiyi yaşamamız gerekiyor diye :D Sevdiğini söylüyor ama içten daha farklı ama onda yeni duygular yaşattığı için en basiti sevgililer günü gibi bir gün vardı çoğu kişiden çikolata alıyordu ilk çikolatayı veren oydu :D İlklerin önemi suzuneyle duygusal bir şey olacağını sanmam :D abisine verdiği sözü tuttu sadece
Yıkıldıımmm. Yeni duygular falan filan. İnanamiyorum ciddi anlamda cok üzüldüm su an... Asla olmalarini istemiyorum bir kere hic uyumlu değiller ne alaka ya off. Ben hayal dünyamda yasamaya ve kendimi suzuneyle bagdastirmaya devam :((( bu üzüntü bana animeyi bıraktıracak en son
@Horikitasuzune Ahahah başka animeler önereyim mi listem bayağı kabarık :D Bu dramanın üzerine komedi animesi iyi gider :D
Artık değil . Hep öyleydi
Bakirelik ve karakter daha onemli
Erkekler bakire olmuyor da kızlar niye oluyor pardon
@gllly_09 ne alaka ne alakaaa 🤦♀️
Ne diyor bu 😂
Hala kızları saçma şeyler kalıbına göre sınıflandıran erkekleri görünce kendimi tutamıyorum
@gllly_09 yav iyi misin kizim sen bakire kiz istedim diye neden kudurdun benim icin dis guzellik onemli degil iste
@gllly_09 Ona bakarsak biz de erkekleri çoğu şeye göre sınıflandırıyoruz 🤷♀️
@lesyeuxdelly konus be krall :d
Ben siniflandirmiyorum iyi olsun yeter diyorum resmen iyi erkek yok hepsi abaza sonra gelip orada burada bakire olsun deme hakları yok bence
@gllly_09 Senin genelleme yaptığın gibi ben de yaptım, çoğumuz öyleyiz çünkü
@gllly_09 ben bakirim benim isteme hakkim var abaza da degilim kimseye yazmiyorum daha once konustugum oldu ama onada cinsellik konusunu hic acmadim bilip bilmeden konusma
@gllly_09 ve ayrica cogu kiz cok daha acimasiz kriterler koyuyor tip boy para gibi elimizde olmayan seyleri istiyor kendinde olmasa bile
Evren herkesi zıt denk getiriyor demekki bana denk gelenlerde sadece o yönden istedi beni seven olmadı yeni konustugum çocukta 4 gündür ortalıkta yok o konularda yüz vermediğim için sıkıldığını düşünüyorum isyan ediyorum artık
@gllly_09 her kiz ksr mi sence? Hayir diyeceksin iste her erkek de ayni degil bizde en ufak deger gormedik gormuyoruz kaderimiz bu
@Croyz1n26 neden zoruna gitti kiz kotu bir sey demedi ki?
Şaşırmadım değer görmediğine.
Destek için teşekkürler
Bu araplar mağarasından çıksa belki anlaşırız.
Ozguvenim kırıldı yemin ediyorum sözde annesi bayramda beni arayacakmışta
@Croyz1n26 🤣🤣🤣 size ne bir insanın kriterlerinden, neden zorunuza gidiyor anlamadım bir türlü
@Croyz1n26 lan kes sesini yuru git isine acin var herhalde bakirelik istedigimizde neden kuduruyorsunuz ben orada karakterde yazmisim ama kotu niyetli oldugun icin sadece bakirelik lafi zoruna gitmis
@Croyz1n26 pick me'nin ne olduğunu yeni mi öğrendin
gllly_09 Aydının neresindensin
Eğer erkek bakirse isteyebilir ama öbür türlü hakkı yok bence. o ayrı bir konuda 3 gündür dönüş yapmayan çocuk beni terketti mi sizce
@Croyz1n26 bakire olmayabilrsin buna bir sey mi diyen var bana saygi duymak zorundasin
He bu arada bu tarz şeyleri dedik diye bakire olmuyoruz anlamına da gelmiyor onu da söyleyeyim. Sadece konu yüz ve fizik ve yobazlar her zamanki gibi konuyu kadının namusuna getiriyor. Bıktırdınız yaniii tamam en bakir sizsiniz.
Ahaaaaaaa all işte aw bi kere de şaşırtın bee kesin bakire değil derler diye yazdım ardından geldi cevap ahkahskahska
Lan bi bakirelik lafi yazdik cumlemizde yorumumun alti whatsapp grubuna dondu
Git bakirelikle alakalı bi soruyaaa yaz o zaman awww. Bu ne alakaaaaaaaaaaa?
Haksızsın çünkü konu bu değilse açmayacaksın konu. Okayy
@Croyz1n26 sanane lan zavalli kezo kudurma
3 gündür dönüş yapmayan kişiyi de düşünme bile. Bu ne be böyle nazlı erkek mi olur.
Sen gitte kimse bana bakmıyor diye ağla az önceki gibi ahalshakshak
@Croyz1n26 sen kimsin lan karisiyorsun bana kimsin sen kizim orada karakterde demisim ona niye bir sey demiyorsun?
Her şeyi böylw namusa çekersen böyle olur
Heyır herkesin bi kriteri olur tercihi olur kendine göre. Ama olur olmadık yerde bunu söylemezsin.
Karakter de saçmaaaa konu yüz ve fizik yani karakter ne alakaa
@Croyz1n26 senin suanda aglaman gibi mi zavalli kari
Ha bir de bakire istiyorum diyenlerin çoğu * kızlarla evleniyor anlamadığım sözde temiz masum şu bu olsun ama bakıyorum aşık oldukları kızlara dedikleri kızla alakası yok
@Croyz1n26 soylerim ve de soylecem bakirelik daha onemli dis gorunusten git otede aglaa
Ne ağlıcam be sen kimsiin hakahska ağlamak için sebep yok bakireyim mi bakireyim istersem olmam da sana mı kaldıı ahakshaksh
@Croyz1n26 9 yuzden kuduruyorsun dogru hdhdhd
O yuzden*
Tek kriterin bu olduğu için sana acıyorum ahkshakshak
Yioo ne alakaaaa sana mı yarandırıcam kendimi istersen inanma hakahskahaksha az önce de yazdım alakası yok diye. Sen anca gizli hesaptan namus bekçiliği yap ahakshkahdla
@Croyz1n26 bende sana aciyorum o kadar zavallisin ki hayat kurtarcak karakter kriteri koymusum birde kendim gibi bakire olsun demisim kudurmussun dhdjhd
Madem dediğin şeyin arkasındasın çık gizli hesaptan korkak olma bu kadat
Ne alakaaa aw onu diyorum ne alakaaaaa. Bu benim sana su ister misin dememle senin bakire olsun cevabı vermen gibi bi şey ahakshalhsksjs
@Croyz1n26 senin işin gücün yok mu milletin kriterlerine laf ediyorsun? Soru benim sorum seni neden rahatsız ediyor
@Croyz1n26 neden cikim lan? Sana mi sorcam ayrica ne bekciligi ne diyon sicak mi vurdu basina? Iyi misin sen? Neyse ya daha yazma senin gibi cahile fazla laf anlattim
Off istediğimi yazarım istersen kaldır.
İşim gücüm yok taktım yobazlarla uğraşıcam diye. Okay?
Bakire isteyen erkek bence bel altı vaziyetlere düşkündür öyle bir şey okumuştum
@Croyz1n26 Mal mısın kızım sen? KENDIM GIBI bakire birini istiyorum diyor, kalın kafan almıyor mu bunu
İsteyebilir de konusu o olan soruya yazacak o zaman. Her yere bakire de bakire yazmayacak.
@lesyeuxdelly kendisi bakire degil ve karakteri yok herhalde bu yuzden bu kadar kudurdu
Lan yazdım yaaaa awww çocuğu okuman yazman yok mu bakireyim diye yazdım yaaaa.
Ki olmasaydım bile sana mı kaldı lan. Hep böyle anca namus bekçiliği yaparsınız siz
Bi kere de şaşırtın aw
😂😂😂
@Croyz1n26 kufur etmenden belli ag ksri sen bakire falan degilsin kuduruk ksrin tekisin s g artik lan
Pufff inanmazsan inanma aw ahakshakhskajskajs
Çok da bi şey fark etmez. Çünküüü bakirelik dediğin şey bi insana bi + lık -lik katmıyor. Karakter öyle değil ama dediğin gibi ki o da sende yok zaten
Diyip küfür yazman? Ahakshakshkahskahskahskshskshsks
@Croyz1n26 ahah resmen ksr oldugun icin bu kadar beni taciz eidyorsun ona buna vermissin erkeklerin bakire istemesi zoruna gidiyor 😂😂 vermeseydin lan bana mi sordun karaktersiz cirkef kari
Al aw mun kul haklarını al ahakshalshkahskahskshs
Çık lan gizliden yiyorsa ahakshakshakshkahsjakahaa
@Croyz1n26 yav bi s g olup gitsene sen cattik ya isin gucun mu yok kizim senin ne bu kudurmalarin
Al lafı nası da değiştiriyor korkk seniii ahakshakshkajs
İşim gücüm yok sana geldim ahakshkahsks
Rahatsızsan yazmaa.
2 gr cesaret olsa kendi hesabından yazardın zaten
@Croyz1n26 lan bi git karakter diyen insanlar da var onlara da karakter ne alakaaaa yazsana bakire lafini duydun diye kudurdun ne hikmetse artik
Off laf anlatmayın yobazlaraaaa. Anlamazlarrr
@MâleDominant lan sende kes sesini allahin abazasi
Mağarana dön artık.
Ben sen miyim bee abazaymış. Araba bak sen
@MâleDominant lan olum sen niye kudurdun sanane bundan? Hayirdir lan size herkes bana catiyor yuruyun gidin isinize
Off yazmasaydııınnnnnnn o zamaaaaan
İşim gücüm sana çatmak ya var mııı
Gizliden gelmiş artistlik yapıyor ahkahskahskahslahskhakhs
@Croyz1n26 sana son kez yazicam sonra ne halt yiyorsan ye bakire kiz benim hakkim ve bunu her yere yazicam simdi kudurmaya devam et.
5 yaşındaki çocukta bile senden çok cesaret var
Git alnına da yaz sana o yakışır ahakshakhsksjs
Gtüne de yazarsın sonra ahakshkahskahskaja
Hakkınsa istersin kardeşim ama yeri ve sırası geldiğindeee. Okayy?
Çakma artist işte 😅
Yazar ben beklerim bundannn😅
Cevap da vermiyor birde konuyu değiştiriyor hemen ahakahskahskahskahahaja
Keyfim yerine geliyor bunlarla uğraşınca ahakshkahslajs
All bak dediği lafa bin pişman ettim ahakshakshkashjs
Çok fenasın vallaaaa 😅
Bak ben de laf ettim ona ama sana dediği onca namussuz kelimesinin birini bile bana demedi. Bunlar namus diyince anca kadını konuşur zaten
Lan cahiller bakire kiz istiyorum bin kerede yazarim 10 bin kerede sizde burada zavalli gibi eglendiginizi sanarsiniz Allahin zavallilari bakir erkekler bakire kizlara layiktir sizin kudurmanizdan mi etkilencem puahahahaha
Evett yaa benim de kızdığım bu yaniii sadece kadın kadın kadııınn bi bitmediler
Ee tamam olabilirr git gtüne yaz bunu hadi ahalshakshakhs
Noldu hani kaçmıştın az önce hakahskahskahs
Rüyasında bakireleri görüyordur bu ahakshaklashak
Beklerim bundannn ahakshakshaksha
Gizliden sallıyor işteee
@MâleDominant lan karaktesiz herif sen bicim insansin lan kariya yarancam diye hemcinsine laf atiyorsun zavalli abaza boyle dusmez kocum beni iki saatir taciz ediyorsunuz kesin sesinizi sinek gibi vizildiyorsunuz sadece
Off yobaz mısın yobazsın sen herkesi kendin gibi sanıyorsun. Karı ne olm sen git bi adam akıllı konuşmayı öğren.
Off rahatsız olduysan git günlüğüne yaz ağlaya ağlayaa
Hem sen mi biliyorsun böyle düşüp düşöeyeceğiniii. Az önce kimse beni sevmiyor diye ağlayan sen mi? Ahakahakahakshakshak
Yalnız sana kötü haberim var piyasa da bakire kız denen şey kalmadı erkekte kalmadı
@gllly_09 nerden biliyorsun? Erker var da kizda vardir herhalde
Günümüz ilişkileri seks üzerine dönüyor çok nadir var o da iyilere denk gelmez bunu da bir yere yazarsın artık
@gllly_09 iyi tamam be yani ne dedik bakire istedik siz neden boylesiniz? 1000 tane kriter yazar hemcinsin herkes istedigini yazabilir dersiniz ben bakire isterim deyince susmadiniz bakire isterim ben bulurum bulmam benim sorunum
Nedeni su bakirelik saçma ve kadını aşağılayıcı bir kriter o yüzden bu tepkiler
Önceliğin karakter olmalı ama illa bakire diyorsan karakter senin ama unutma o insanın bakireligiyle değil karakteri ile bir ömür geçiricen
Evet öyle 5 dk sonra gitmiş oluyor
Bakire sandığı birisiyle evlenir. Garip bi şey yok
@gllly_09 ne alaka asagilamakla? Ben bakire olmayana orobu mi dedim? Bakirim ben benim gibi olsun istiyorum bunu sorun eden bakire olmayanlar oluyor genelde bakire kizlarda bakir erkek arayabiliyor tipten daha onemli benim icin asagilanacak durum yok
Evet dişi olan taraf seçicidir. İsterse 1000 tane kriter yazar. Var mı başka soru?
Eeee az önce bana ksr diyen kimdii awwww çocupu seni
Beni çıldırtma gelmiş birde masum ayağı yapıyor
@Croyz1n26 olmedin mi sen aw ksri sen ksrsin cunku bana kufur ettin yine geldi freddynin kabusu
Kendi dediğinle çelişitorsun aw. Ki ilk küfreden de sensin
Korkma zaten bulamayacağın için fazla da tartışmaya gerek yok
Var olanlar daa her şeyi yapıp bi ilişkiye girmeyenler
Kabusun geldi ahakshakahakshskah
Önemli olan kalbi güzelliktir.
Güzellik de kurtarmıyor arkadaşlar..
Ne demek güzellik kurtarmıyor abla
Emin ol çirkin bir kız her konuda güzel bir kızdan daha saklıdır Allah baht güzelliği versin başta
Dişi güzel olmayana kimse bakmaz.
Nefes alsın yeter
Her zaman öyleydi
Önemli bir şey yok bence
Bence öyle değil yüz güzelliği daha önemli bence
Genelde fiziğe bakıyor herkes
Senin hem yüzün hemde memelerin güzel
Senin kalıbını skymm
@kskajakak 🤭🤭😀😆😅
@kskajakak bende senin
Hayır
Yüz güzelliği daha çok ilgimi çekiyor.