+1 yılArtık fizik güzelliğine daha çok dikkat ediliyor önceden yüz güzelliği daha önemliydi. Ama şimdi yüze müdahale o kadar kolaylaştı ki çok büyük ücretlerde ödenmeyecek kadar bir çok insan için ulaşılabilir müdahaleler oldu. Fiziksel işlemler daha uzun süreçli ve kemik yapısı kalın insanda bazen pek bir sonuç ifade etmiyor. Çağımız öyle halde ki oturunca göbeği baseni çıkana göbeklisin basenlisin kilo ver fiziğin berbat gibi söylemlerle sosyal medya da linçleyen topluma dönüştü oturunca nasıl duracaksa göbek basen tabiki yayılacak düz duruşa göre. Komik tipler ve mükemmel olmayıp mükemmeli bekleyen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel güzellik kişinin kendi çabasıyla geliştirdiği bir özelliği olduğu için benim için daha büyük anlam taşır. Yüz güzelliğini doğal şekilde pek fazla değiştiremiyor insan. Estetik, makyaj falan eğreti durur. Kişisel bakımına dikkat eden, kendisine özenli, hayatı seven insanın ruhunun yansımasını fiziğinde görürüz, yüzünde değil.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef öyle. En basit şekilde kadınların giyimine bakarsan demek istediğim çok net onlar kanıtlıyor. Ya mini neredeyse çıplak elbiseler, kalçalar dışarıda şortlar, totoların arasına kadar giren ve altında iç çamaşırı dahi olmayan taytlar croplar. Kimse kusura bakmasın yani kendim için giyiniyorum laflarına inanmıyoruz artık
02 Yorumla- +1 yıl
Yahu fiziğe önem verildiğini bilen giyimini değiştiriyor dikkat çekmek için. Neyse boş ver sen yorma lütfen kendini
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer zaman fizik güzelliği daha öndeydi , yüz güzelliği çaresi yok ama fiziğini geliştirmek kadının elinde kendine bakmayan fiziğine dikkat etmeyen kadının kendisinede saygısı yoktur öyle biriyle birlikte olmakta istemem. Sağlık sorunları vs olanlar cok ayrı konu onlara saygım sonsuz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence yüz güzelliği daha önemli çünkü hiçbir fizik kötü değil yeterki orantılı olsun
26 Yorumla- +1 yıl
göbekli bir adamla birlikte olur musun mesela madem öyle
- +1 yıl
Ömer sevdiğin sürece buna bakmazsın
- +1 yıl
ben bakıyorum kusura bakmasın hiç kime
- +1 yıl
Okey, kimse sana bakamazsın demedi
- +1 yıl
bende bana biri bakamazsın dediği için yazmadım zaten bunu elbette kimse kimsenin fikirlerine karışamaz
- +1 yıl
Hıhı
- Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef evet. Yüz güzelliğine önem veren kalmadı artık.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen karaktere bakarım bir kadında
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKonuşurken gülerken, ilk rastlantıda dahi önce yüzüne bakarsın. En güzel etkileşimlerdendir bakışmalar, o da yüzyüze olur. Ben yüz güzelliği çok önemli diyorum. Makyajla her kadın güzel olur, cümlesine katılmıyorum. 2 kilo badanayla evrim geçirip tanınmaz hale gelmek güzellik değildir. Hafif dokunuşlarla çok az makyajla güzel olmayı başaran kadınlardır güzel olan. Onlarında zaten makyajsız halide güzeldir
40 YorumlaYüz bir şekilde toparlanır, zaten kadınlar katman katman makyaj yaparak kusurlarını gizliyor, fizik daha önemli.
21 Yorumla- +1 yıl
Aksine olmasın o? Fiziği de gayet iyi toparlıyorlar 😂
Sözüm meclisten dışarı; Şimdiki kadınlar ne yüz ne fizik güzelliğine bakıyor. Baktıkları tek şey para...
Kime denk geldiysem sadece maddiyat dönüyor. Tamam bi bakıma haklılar. Ama sevginin aşkın olmadığı yerde hiç bir şey olmaz.
Soru üzerinden cevap verecek olursak; ikiside değil. Kalbi güzel olursa, onun güzelliği yüzüne vurur.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılYüze çözüm var
10 Yorumla
+1 yılKarakteri ve kâlbi bir numara tutanlar derneği mi kuralım? Günümüzde fizik çekiciliğine aşırı talepkâr insanlarla karşı karşıya olsak da, kendi adıma ben kesinlikle karakter ve kâlp güzelliğini daima öncelikli görüyorum..
11 YorumlaBence fizik daha önemli balık etli forever
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 893 cevap paylaştı. Arzuladığım biriyse fiziği tabi ki, ama hoşlanacagim biriyse yüz güzelliği
20 Yorumla
+1 yılSanırım öyle yoksa o kızla takılmazdı... Ya da şöyle cevap vereyim, bence yüz güzelliği daha önemli, yani ne bileyim bir kızın kahkaha atarken yüzünün girdiği şekli görmek daha güzel hissettirir bence.
00 Yorumla
+1 yılYüze aşık olunur baldıra bacağa değil. Lakin bu kez seks iştahı gelmeyebilir. Fizik ise cinsel çekim noktasında önemlidir. Kısaca önce yüz sonra fizik.
10 Yorumlaİğrenç zihniyetli, eğitimsiz , görgüsüz, hayatında bir kitap dahi okumayan , kelime hazinesi olmayan, kafası cinsellik dışında başka şeye çalışmayanlar için fizik daha ön planda olur tabii
16 Yorumla- +1 yıl
Belli ki kimse sana sümüğünü atmamış hahahah
- +1 yıl
Şerrefisiz yorumumu silme
- +1 yıl
Yorumunusilersen horrrrrrrospusun
+1 yılFiziği güzel yüzü kötü kıza fena değil derler ama yüzü güzel hafif kilolu kıza kilo verse mükemmel olur derler
25 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ben öyle değilim ama sen bence kilo vermelisin yağ oranın en az yüzde 27
- +1 yıl
Diyorum ki öyle seyirlik bir sırtında yok kime artislik yapıyorsun
- Güzellik & Bakım konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes görselci olmuş artık ne karakter ne zeka ne saygı kimsenin umurunda değil sanırım ben artık yaşlandım bu dönemin insanı hiç bir zaman olamayacağım...
00 Yorumla Yüz ve fizik güzelliği göreceli şeyler kişiden kişiye değişir. Genede haklısın ancak üçünün de olması daha iyi. Düşünsene boş bir beyne sahip ve her şeyi bildiğini düşünüyor; felaket olurdu...
00 Yorumla
+1 yılNormal olculer de olabilir biraz kilolu ya da zayıf olabilir bunlar degisken seyler tabi ki çeken bir tarafı olmalı ve en önemlisi karakterli bir insan olması
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Güzellik iki türlü birbirini tamamlar
İlki yüz ikincisi bedendir
Ve dahada mühimi ikiside çöp olduğunda iç güzellik devreye girer
Tabiki varsa
00 YorumlaHiçte düşündüğün gibi değil. Fiziği güzelse ve de kızın suratı çirkinse mesela yüzü sivilce ve akne tarlasıysa beğenmez erkekler. İstedikleri kadar zayıf olsunlar.🤔🤔🇹🇷🇹🇷👍👍
00 Yorumla
+1 yılVereceğim cevaba inanmazsin ama ikiside geçici faktör. Bir kadın veya bir adam cidden sempatik ve tatlıysa her zaman kazanır.
10 YorumlaHayır bu aradaaaa. Bunu anca yüzü çirkinler söylüyordur bence fizik dediğin şeyi kendin inşaa edebiliyorsun zateeen. Ama yüz öyle değil
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence ikiside yeterli değil çünkü bunlara ulaşmak çok kolay insan farklı şeyler arıyor
10 Yorumla
+1 yılyüz güzelliği okadar önemli olmasa kimse bu kadar estetik yaptırmaz diye düşünüyorum 😀
20 YorumlaÇoğunluğu için fizik. Herkes tutturmuş fizik. Bana kalırsa yüzde fizikte önemli ama. En önemli olan insan mı? Yoksa insanlığını yitirmiş mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu soruyu çirkin fakat fiziği güzel bir kız soruyor sanırım. Çirkin olduğu için fiziğiyle ön plana çıkmaya çalışan bir kız… 😊Aksi halde bu sorunun hiçbir mantıklı tarafı yok, şu mu önemli bu mu? Keşke böyle küçük hesaplar peşinde olmasanız. Dümdüz karakterli bi insan olsanız belki daha önemli olursunuz.
02 Yorumla- +1 yıl
sorunun kendimle alakası yok, aniden aklıma gelmiş bir soru, bu kadar ciddiye almaya gerek yok 😄
Cevap sahibi+1 yılPekii madem
- Güzellik & Bakım konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar hepsini kusursuz görmek ister yoksa kulp takar moralinizi bozar kimseyi takmayıp kendinizi sevmeyi becerebiliyorsanız yapın
00 Yorumla Yüzü fiziği güzel olan kafası boş leşler sıktı.
Kalbi güzel olsun ben onu her haliyle iyi ederim 😂👍
00 YorumlaBence yüz güzelliği daha önemli çünkü fizik sporla diyetle halledilir aslında büyük resme bakınca insan herseyden önce insan olmayı bilmeli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılEn muhteşem fizik, güzellik veya yakışıklılık; temel duygusal ve düşünsel yeteneklerin gelişmemiş ise ÇÖPTÜR!
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 503 cevap paylaştı. İkisi de tek başına yeterli değil. Güzel bir yüzü tamamlayan, güzel bir fizik olmadan yaprak kıpırdamaz:)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Bence yüz güzelligi fizik kadar zekası ve kafa yapısıda önemli. Anlasamadiktan sonra dünya güzsli olsa hikaye @Çiçekbal
05 YorumlaBence kalp güzel olmayınca neresi güzel olursa olsun hep bed tir.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aklıma şey geldi '' Işıklar kapandığında tüm kadınlar aynıdır. '' 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzelliğin mede fiziğin vuz gelir trız gider. Önemli olan kalbin düşünce yapın edep ve ahlakın. He birde insanlığınki oda zaten edep ve ahlakın iyi ise insanlığını yansıtmış olursun
10 Yorumla
+1 yılolmadı kafasına poşet geçirirsin diyen bir toplumun seçimi aşikardır bence.
14 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılYüz şahsen ben yüzümün güzel olmasını tercih ederdim eğer öyle olsaydı her yere yüzümü koyardım.
00 Yorumla
+1 yılMeymenetsiz kıl suratlı birinin estetik fiziği yeterli olmaz
00 Yorumla
+1 yılkim ne derse desin fizik önemli dışını beğenmediğin kimsenin içini merak etmezsin
00 YorumlaBence ortak bir uyum olmalı, hem fizik hemde yüz olarak bi denge lazım
00 Yorumla
+1 yılFizik önemli tabi ama yüz güzelliği dahada önemli gib sanki
00 YorumlaBence şu anki devirde bunların hiçbiri fark etmiyor. Kalp güzelliği olmadıktan sonra.
00 YorumlaYok beyin guzelligi önemli. Ahlak önemli sadakat önemli
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fizik öncelik. Yüzü boyalar hallediyor zaten
00 YorumlaFiziği güzel olsa yüzü çirkin olsa neye yarar, Yüzü güzel fiziği çirkin olsa neye yarar.
00 Yorumla
+1 yılErkeklere fizik de başka bişey deme zaten. Bazı erkekler deyim bari😄
00 Yorumla
+1 yılYüzü çirkin olan estetikle düzeltiyor hemencik fizik daha zor. O yüzden de fizik daha önemli
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 798 cevap paylaştı. Eskiden yüz güzelliği çok önemliydi.
Ama şu an fizik sanki daha çok dikkat çekiyor.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence ikisi de aynı derecede önemli bir insanın fiziğine kadar iyi olursa olsun yüzü çirkinse çirkin geliyor ama Ortalama tipteki bir insan fiziği güzel gerçekten güzelse O insan çok güzel geliyor
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeğinin yüzde 75i nefes alsın yeter diyor kasmayın kızlar
04 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYüzü güzel olmayanı skip geçiyorlar kanka. Sadece fizik yeterli değil.
00 YorumlaEvet öyle bence poşet geçirme muhabbet var bide ndkdbx
00 Yorumla
+1 yılBilemedim değil desem kilolu kızlar çok hoş gelmiyor zayıf olduğum için
00 Yorumla
+1 yılBenim hem fiziğim hem yuzum iyi oldugu icin ikiside onemli biri olup digeri yoksa olmaz
056 Yorumla- +1 yıl
@adorabeth Ben de erkekte mavi göz ve beyaz ten sevmiyorum. Çok feminen geliyor bana. Ama herkesin zevki farklı. Saygı duyarım.
- +1 yıl
@mayisgly saygılı olun hiçte kadınsı degilim
- +1 yıl
Terbiyesizler
- +1 yıl
@adorabeth derdin ne kardesim senin
- +1 yıl
@adorabeth cevabıma gorus atmıssın bide git mi diyorsun kendini daha fazla dusurmeden bence sen gitmelisin
- +1 yıl
@adorabeth kadın hesabı acmıs harun abi seni
- +1 yıl
@adorabeth kardes tanımadın etmedin tanımadigin insnalarw boylr davranma
- +1 yıl
@adorabeth gay değilim zaten gayler uzmus seni ama belli
- +1 yıl
@adorabeth bilmiyorum artık orası senin sorunun bu terbiyeyle merak etme normal bir erkek arkadasında olmas
- +1 yıl
@adorabeth umarım boyle biri olduğunu anladıgı an ayrılır senden
- +1 yıl
Bir insanı tanımadan nefret edemezsim. veya sevemezsin ama senin biirne karsı onyargın varsa o tarz kisilerle zaten kotu ilişkin olmuştur onceden meyse hadi iyi günler
- +1 yıl
Her zaman kızları desteklerim ama kimse sizin zevkinize uymak zorunda mı sen onun neyi oluyorsunda yok mavi gözlü sevmezmişte yok beyaz sevmez mişte alıcısı sen misin teyze? Çocuğu yolda gorsen dönüp bidaha bakarsın iki nonoşun yaptığı muhabbete bak burada komik
- +1 yıl
@Мэматi_баба_рro söaklwkskwowoeırjdjd
- +1 yıl
2 tane fake hesap birbirini övüp duruyor mu ne 😃 benim kriterlerim en az 192 esmer tenli hatta kara tenli olması şart. Beyaz sevenler genelde kara tenli oluyor. Ben zaten aynada her gün beyaz ten görüyorum. Bir de gay gibi oglanlara mı bakcam 😃 erkek dediğin 190dan kısa olmayacak burnu kemerli ve uzun olacak. Teni kara gözleri kara olacak. Yani benim gibi beyaz kadın gibi olmayacak. Ben ömrüm boyunca açık tenlilerden renkli gözlülerden kaçtım gelmiş burada kendisinin s*alya akı. ttığı oğlana bizim de o gözle baktığımızı sanıyor e. z. ik 😂 bu arada al pacino hayranıyım. Hele o burnu aşığım adama. O adamı uzun düşün. Hah işte o benim istediğim erkek modeli.
Benim için erkek dediğin kara tenli kadın dediğin beyaz tenli olur. Kıvanç değil de kenan hayranıyım ben. Umarım hesaplarınız gerçektir. Birbirinizi söndürürsünüz 😃 - +1 yıl
JDALDNOASJQOSNOQSNOANSKANDOANSKANS aga sundaki egoya bak mk odnwodnskdjskd emin ol senden daha beyaz tenliyimdir yaşadığım şehire rağmen ayrıca sen kimsin ki 192 istiyosun kanka 😃vasfın ne tam olarak hani 180 ustuysen tamam 192 istiyor derim de destan yazmışsın ama kıçımı kasiyarak güldüm yazdıklarına aknwosnwksnwks mk sanki bizim sarı kafa buna bakicakta bide kriterim değil diyor kabwodnwksnekdns bende esmer severim renkli gözlü bende sevmem mesela örnek bu adam tam ideal tipim
ama gidipte yok en az 192 vs bilmem ne diye şart kosmuyorum dön tarafsız aynaya bak hani nasıl olsa bu bedendeyim kendimi seveyim kafasında değil tarafsız bak öyle belirle kriterini arkadaşım o benim zaten - +1 yıl
170 falan olduğumu sanıyor herhalde
- +1 yıl
Ya hadi öylesin diyelim sen dış kapının dış mandalı bide kendi kıçına bakmadan milleti eleştiriyor en az 192 isteyenin boyunu sormak lazim kaç diye ezik
- +1 yıl
E*mik ben uzun olmasam neden uzun alayım. Kriterlerim o kadar çok ki Vala söylediğim şeyleri ne kadar da çok ama bunlar deseler de hepsi yerine getirmek için çırpınır. 186 biri vardı hiç unutmam sarışın yeşil gözlü. Ben hayır deyince ertesi gün spor salonuna başladı. 1 ay sonra geldi. Dedim nolur yanlış anlama ama yeter. Ben sarışın sevmiyorum. Ben kara seviyorum dedim. Benim için 190 altı kısa. Ben topuklu giymeyi severim uzun olmama rağmen. Giydiğimde yanımda kısa duracak erkeği istemem. Bakalım benden kaç cm kısasın kız. Cevap sahibi arkadaş hala anlamadı. 180 küsurat olan herkes benim için kısa. Sevgilim ayakkabısız 192 Ben 174. 190 altında flört bile kabul etmedim şimdiye kadar. Kendime aşık olduğum için erkekleri de çok seçerim. Uluslararası tüm erkeklere hitap ettiğim içinde sarışın esmer kızıl her erkeği Red listeme ekleyebilmis biriyim. Zaten gelen yabancılar da senin turk olduğunu düşünmeden beğendik derler. Ben de doğru derim.
Bu ülkede beyaz tenli erkeklerin peşinden koşan esmer tenli kızlar çok. Ben zaten beyazım bir de beyaz mı alcam kendime. Kenanlar dururken kivanclarin yüzüne bakmam. İsterse bütün dünya kıvanç desin (ki herkes kenan diyor)
Ben yine uzun burun kara kaşlı kara gözlü kenan dicem. Ayrıca neden sevgilime ilk tanışırken tamam dedim biliyor musun bir önceki yorumda sana al pacinoya hayranım dedim. Onun uzun hali tam benim tipim dedim ya. Hah işte benimki tam da öyle. Onunla siyah beyaz olmaktan çok mutluyum. Sen de hangi renk isen umarım istediğini bulursun. Yani biri birini beğenmeyince avlamak için kimseye saldırmazsın böylece. Yani kızlar ama hakaret oluyor bu deseniz onu bile anlardım da
Demek ki beyaz tenli renkli gozlu erkekleri cok yakışıklı gören basit kızlardan birisin. Yani Latin bir kız gelse bu cevap sahibi beğenmeyince anlarım. Onlar hem güzel hem seksi. Beyaz da severler. Ama bu ülkedeki beyaz ten mavi göz seven kızlar genelde basit chl çıkıyorlar. Bu da bir gerçek. İstersen gözlem yapmaya baslayabilirsin 😃😃😃😃 - +1 yıl
@mayisgly kanka tipime bakarak konusuyorsunda yanlıs anlama ama o sevgilini ikiye bölerim
- +1 yıl
Ne sevgiliymiş arkadaş
- +1 yıl
Yok sevgilim yok sevgilim sen kendinin uzun olduğunu dusunuyorsn ama degilsin kadın ortalamasından 10 cm uzunsun yani erkek olarak boyun 183 e denk geliyor diyorsun ya hani 180 küsüratlılara birliktr olmam sende cok uzun değilsin yani sey yapma
- +1 yıl
Azıcık bilgin olsa olayın boy olmadığını anlardın ama basit bir kadın bunu anlamaz
- +1 yıl
@adorabeth aynen bidahakine yorumumu kapatırım zaten senin gibi fırlamalar gelip millete durduk yere laf atıyor sonra
- +1 yıl
Zaten kadınlara göre uzun olcam. bir de senin yanında 190 mı olayım 😃😃 e sen de sultandan kısasın adam 2 mtr3 40 cm. Bak bu kıyaslama ne kadar saçma dimi 😃 ben kadınlara göre uzunum. Sen benim kadar uzun değilsin. Ben eğer kendime göre kriterlerimi koydum. Senden çok daha iyilerini de geri çevirdim. Yani çok ta seaaapma. Sandığın kadar maskulen değilsin. Seni beğenenler illaki vardır. Ben yok demiyorum. Ama yani sandığın kadar değilsin. Eril enerjisi fazla olan kadınların illaki ilk hedefinde sen olacaksın
Tebrik 3derim seni 🤗 - +1 yıl
@mayisgly sen kadınlarw gore 10 cm uzunsun ben erkeklere gore 13 cm uzunum bendeki özgüven sende yok amma bos yapmıssın
- +1 yıl
Hahaha komiksin teyze ya 30 yasına gelmişsin gercekten ne anlatıyorsun sizin gibi ölüm dşeğindeki kadınların ilgisini cekmek gibi bir amacım yok zaten kendi yaşıtlarım bana bakıyor sen bakmasandw olur
- +1 yıl
Benim kriterlerime uymuyorsun sonuçta. Aslında sana cevap vermeyi bırakmıştım sen farketmedin. Sana salya akıtan biri saçmaladığı için yazdım. Ben senden onlarca kişiyi geri çevirdim
İçlerinden senden uzunu senden güzeli kimler kimler. Bu zevk meselesi. İlk yorumum aslında belki efekt yüzünden dedim. Sonra sen kasindin. Sen saygılı olun yazdın ben cevabı kestim
Azmis biri sana salya akitacak diye bana laf atamaz. Direkt seni begendigini söylesin. Ama tabi o ozguven yok. Yapamaz. Böyle chl ve ozguvensiz tipler hep karşına gelecek. Ama hakkettiğin bu galiba sana bol şans. 👌🏻😃 - +1 yıl
@mayisgly benim hakettigim buysa vay senin haline zaten o kişide benim arkadasım agzı sulanan biri degil sen önce adabınla konusmayı ogren kimse kimseye durduk yere laf atmaz eger basta laf atmasaydın bunlar olmazdı 30 yasına gelmişsin ve bunu idrak edemiyorsun acıyorum sana neyse iyi gunler
- +1 yıl
Datlum 30 yaşındayım. Hiç evlenmedim. Bana gelenler genelde kendimden hep küçükler. Kritlerlerim arasında bu da var. Nolur bana küçükler gelmesin diye herkesi uyarirım
Bana laf bulamayan herkesin 3p yaş sataşması var. Cidden ottuuuuuzzzzz sayıyla 30 yaşında olmaktan dolayı kendimi kötü hissedecegimi kim söyledi sana 😃 30 yaşındayım otuuuuuzzzz. Kendimden küçük kimlerden kimlerden güzelim harikayım. Hem kendimden küçük kızlardan hem de kendimden küçük erkeklerden acayip güzelim. Lan ben bitaneyim. 30 yaşındayım. 30 30 30. Herkes okusun 30 yaşındayım. Sevgilimi çok seviyorum. Hani bunu da yazayım. O da yanlış anlaşılmasın kimse eklemesin. 30 yaşındayım. Evlenmedim
Çok mutluyum. Çünkü herkes peşimde koqeekk 😃😃 - +1 yıl
@mayisgly teyze senin boyle platformlarda takıla takıla psikolojin bozulmuş bence git bi tedavi ol
- +1 yıl
Senin maalesef aşağılık kompleksin var konusmalarından yazdıklarından herseyinden belli oluyor farkındaysan ben sureklı bi öneride bulunuyorum karşılık olarwkta hep bir sekildr aşağılamaya çalışıyorsun bu yaptıkların psiklojidr asagılık kompleksi olarak geciyor olayada basit insanlarla takılmak diye bakma cunku ben sırf basit olmayan insanlarla takıldığımı belli etmek icin onlarla takılmıyorum gosterisci birisi degilim
- +1 yıl
30 yasına gelmissin bi terbiye bile öğrenememişsin yazık neyse bu zamandwn sonra da ogren demiyorum sadece bunları yuzume diyemecek olman gercekten komigime gidiyor bide insnalqr der büyüklerinizi ornek alın 😄 ben simdi senin gibi birini mi ornek alayım? Sırf efekt kullandigim icin dayanamıyp gelip bana gay demis ustune asqgılamıs birinimi ornek alayım
- +1 yıl
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez sadece bunu diyorum
- +1 yıl
Yazık sana çok üzdüm seni. Beni örnek alma. Zaten istesen de kapasiten yetmez 🤷🏻♀️
Başkası gay dedi ben de efekt yüzünden olabilir dedim. Şimdi açıkça diyorum. Normalde yüzüne daha beterini söylerim. Yasin küçükmüş şimdi baktım.
Yine diyorum. Beyaz tenli mavi gözlüler bana feminen geliyor. Sana gelenler genelde maskülen kadınlar olacak.
Bunu sen belki hemen farketmezsin. Ama içlerinde beyaz kadınlara karşı eziklik hissedenler senin kapını çalacak bu ülkede. Anca Latin bir kızı tavladiginda sana erkek diyebilirim. Çünkü bu ülkede mavi gözlü beyaz tenli erkek isteyenler ezikler oluyor. Sana tekrar bol şans kardeş.
Herkesin kendi zevki doğru. Ama bir dahakine düzgün oku algıla. Başkalarının gazı ile çalışma. Sana iyi günler kardeşim. - +1 yıl
Kanka sevgilini de al s. Git uza burdan kimse senin ya da sevgilinle ilgilenmiyor ben sarı saç mavi göz seviyorum demedim her zamanda kızları savunmusumdur sen bu çocuğun kriteri bile olamazsın ki ona laf atabiliyosun bende beyaz tenliyim bende esmer seviyorum örnekte attığım gibi kanka benlige sevgi denilince herkes birinci zaten kendime aşığım ne demek aw e bende kendime aşığım bu benim dünyanın en mükemmeli olduğum anlamina gelmiyor neyse sall ağa da burada oturup iki saat laf anlatamam aynen kardeşim sensin en beyaz sensin kendine aşıksın felan aynen bende Messi
- +1 yıl
Kime göre neye göre ezik sen kimsin ki başkalarının zevklerine yok bu ezik bu çürük diyebiliyosun ederin kadar konuş desem sesin kesilir bana göre de sen eziksin insanlar zevklerine göre ne zamandan beri yargılar olduk
- +1 yıl
Daha iyilerini elemişken kendimden kaç yaş küçük oglana mı yan gözle bakcam. Lan sen nasıl ahlksz biri çıktın oha. Sen kendinden küçüklere mı bakiyosun yuh be. Bizde küçüğe bakılmaz. Sana ayıp ayıp. Senin kankan benim gibi birini hayatta tavlayamaz o konu ayrı. Ama asıl konu sen sus. Sen onun avukatı değilsin. Hani bana s. gdedin ya. Senin dediğini yaparım. Seni alır öyle bir miktiririm ki. Ateşin söner emin ol 😃 burada boş yapma
Ortalık sakin olunca gelip karıştırıyorsun. Git başkalarına gaz ver. Ya da kendi gazını aldirt. Sen azmissin belli 😂😂 - +1 yıl
Daha iyilerini kenar mahalle köşende ele kimsenin gram sknde değilsin avukatı değilim olsaydım emin ol işler daha farklı olurdu mahalle dilberi soruyu okurken denk geldim sizin gibi ucuzlara pabuc bırakmak olmaz dedim geldim eglendiriyosunuz beni devam edin 😃
- +1 yıl
@Мэматi_баба_рro tm susun
- +1 yıl
Mahalle dilberi dediğin kişi ilk sevgilisini dubaiden yaptı. Sarışın ela gözlü 191. Gerisini sen düşün. Ayrıca burada hepimiz mahalleli ya da köylüyüz. Hayır yani bu kavramlardan utanan varsa o kişi kitap okumayan popülist söylemler ile kendini avutan ucuz kişilerdir. Sen de onlardan birisin. Köylü olmaktan gurur duyuyorum. Bunu kafanıza vura vura öğreteceğiz. Kendinden yaşça büyük bir ablanın bu kadar ozguveni olması seni rahatsız etmiş olabilir. Bu belik değil. Bu seninle ilgili olan bir sorun. Kendini sev. Kimseye kendini ezdirme bu kısım doğru. Ama eğlendigini sandığın şey her cumlenden gördüğümüz senin benliginin ezilişi. Sen şimdi kuzu kuzu çık aradan. Biz tam konuyu iki defa kapattık. Yırtık dondan çıkar gibi atladın. Çünkü senin ozguven sorunun var. Köylü ya da kenar mahallede oturmaktan utanma. Ha benim evimi kendini satsan alamazsin o ayrı. Ama ben bir koyluyum. Ben bir mahallede yaşayan insanım. Bu KS tayfası hepimiz öyleyiz. Kendin ol. Kendini gerçekten sev. Senden de sıkıldım. Bye.
- +1 yıl
Ne yazdığın gram skmde değil kaale bile alinmiyorsun ikile 😃
+1 yıl20 li yaslarda guzel kiz isterdim 30 yasimdan sonra aslinda guzelligin onemsiz oldugu zeka seviyesi ve olgunlugu ile hayat arkadasi olabilecek bir kadinin her zaman makul secenek oldugunu anladim
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAksini düşünüyorum. Herkes güzel herkes yakışıklı. Aradığımız şey başka bir şey olmalı
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Fiziğine bakan gönül gözüyle değil başka niyetle bakıyordur
Hadi yüz güzelliği neyse de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherzaman dış görünüş önemliydi dışı güzel olmayanın içi merak edilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz güzelliği. Bi etken Tabiki ama gönül güzelliği lazım
00 Yorumla
+1 yılYüz güzelliği bence. Zaten karşıdaki taraf gerçek birini/seveceği birini arıyorsa, eğer kadın fazla kilolu ya da çok fazla zayıf değilse fiziğe bakmaz.
00 Yorumla
+1 yılBence ikisi de bir bütün yüzü guzel olup kilolu olan kiz genelde dikkat çekmiyor veya fiziği güzel olsa da yüzü güzel olmayan kızın pek bir albenisi olmuyor bnce ikisi de butun
00 Yorumla- Devamını Gör (155)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
ama gidipte yok en az 192 vs bilmem ne diye şart kosmuyorum dön tarafsız aynaya bak hani nasıl olsa bu bedendeyim kendimi seveyim kafasında değil tarafsız bak öyle belirle kriterini arkadaşım o benim zaten