AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Zeynep Bastik - LaAn dinlerSen geçer tatlımmmmm. .
Dinledim hep cover yapıyor o
Laf atanlara sende onların fiziksel özellikleriyle vur bir insana niye bunun yok şunun yok denilir mi ya
Bakımlı, temiz, kültürlü ve kişilikli ol kölen olan çok olur.. Fizik bozulur ama dediklerim bozulmaz.
yav onlar kendilerine baksınlar. koca meme olmayı iyi bişey sanıyorlar ya da kıskanıyolardır fit oluşunu
Kafaya takma
Mücadeleni ver kariyer yap
Sana hanımefendi deyip peşinden koşsunlar
Yaaa iyi fikir aslında
Kardeşim elalem boş konuşur
Sakın pes etme her daim mücadele et
Tmmm
boş ver hekesin kusuru vardır Gül'ün bile dikeni vardır seni eleştirenler seni kıskanan insanlardır uzak dur onlardan bir abi tavsiyesi sana
Yooooo... Gayet iyisin bence. Benim beğendiğim tiplerdensin. O yüzden fazla üzülme 😊
Nasıl tiplerdenim yani benim sağlığım için kilo almam lazım
Anlattığın kadarı ile zayıfsın ve zayıf kızlardan hoşlanan çok erkek var. Sağlığın yerinde ise kiloyu boş ver bence.
Yok sagligim için iyi değil
Ne gibi rahatsızlıkların var peki...
Küçükken kurt vardı karnimda hastaydım o yüzden kilo almiuordum şimdi neden almıyorum bilmiyorum
Yaşın 18... Kilo almaman normaldir aslında. Bende 26 ya kadar 58 i gecmiyordum. Ne yapsam kilo alamiyordum. O zaman bende şikayet ediyordum. Ama anladım ki en iyi zayıf olmak.
Yok ben balık etli kızları çok güzel buluyorum keşke kilo alsam kemiklerim sayılıyor bu kadar da olmaz
Boy uzunluğunuza göre kendinize uygun bir spor dalına katılın, bu uğraşı sizi hem forma getirecek hemde vücudunuz her yönüyle dengelenecektir.
Boyum 169 du en son ama burada spor salonu yok bişey yok
En yakın ilçedeki gençlik merkezine başvuru yapınız.
Var burada yakın daaa benim kilo almam lazım gençlik merkezi ne alaka
Seçeceğiniz spor dalındaki çalıştırıcı antrenör sizin kilo ile ilgili problemlerinizi gözetir ve size vücut gelişim programı uygular.
Sen aynaya baktığında kendini nasıl görüyorsun, merak ettim?
Yani güzel bulmuyorum tenim karardı ve sivilcelerim çıktı guzel pek özelliğim yok
Çevrenin seni eleştirdiği hususlarda sen kendini nasıl buluyorsun.
Zayıfım kıvrımim yok sevmiyorum kendimi yüzümde de kusurlar çok
Seni anlıyorum, bulunduğun yaşlarda bu olabiliyor. Ama zamanla oturacaktır kilon vücut şeklin. Yüzündeki kusurlara gelince leke ya da cilt sorunu ise düzeltilir ama güzellik konusu ise meşakkatli bir durum Allah’ın sana bahşettiği salgının kıymetini bilmek icap eder. Ya bir uzvun olmasaydı sakat olsaydın. Ya da sağlığın bozuk olsaydı? O zaman da bu dediklerinden şikayet eder miydin?
Ama şimdi başka birinin daha kötü durumda olması benim iyi durumda olduğum anlamına gelmez
Tamamen senin bakış açınla alakalı. Bu bir tur şükürsüzlük, genelde bu şekilde düşünen insanlar her şeyden memnuniyetsiz tavır içinde olur ve hep mutsuz hisseder. Sahip olduklarına değil olamadıklarına odaklanır ve sürekli şikayet eder. Ama sen öyle değilsindir eminim.
Zaten insanlar her seyi elestirir boş ver takma onları
Takma demekle olmuyor be ablam
Ablam ozaman kendini spora vericeksin 🤷🏻♀️
Bak selin ablan büyütmüş kasayı sporla biraz bilgi al
Genetik benim sporla degil 😩
Spor yapmış gibi ama fitsin işte daha ne istion
Senin yapınla alakası vücutla yani Allah bozmasın taşş
az daha büyünce kılo alacaksın bu seferde pışman olacaksın ve küçük memışlere bayılırım
Abi ne diyon
canım küçük memıslwr tarlıdır yerum onları
canım yadın büyüdükçe kılo alacaksın memıslerın kocaman olacak sarsacak ve corkın olacak
Spor yapmaktan başka çaren yok bol bol yemek yiyeceksin birde
Dünyayı yedim alamıyorum kiloooo
İşte spor yaparsan alırsın demekki yağdan alamıyorsun kastan alman lazım
Sen kendini bilmiyor musun ya miletn düşüncesini ne onemsiosun
Biliyorum ama sağlığım için kilo almak istiyorum ve bazen üzülüyorum yalan yok elimde değil
Diyetisyene gt
Kıyamam ya okurken ben mi yazdım bunu dedim… keske kendimizi secebilseydik..
Ya evet keşke secebilseydik ama bizim elimizde değil
Yorumun nasıl tutmuş ya
Sorum mu evet baya yanıt geldi yetişemiyorum cevaplamaya
sen kendini beğeniyorsan size ne lan at kestaneleri dersin işine bakarsın...
Kilo almam gerek ama hiç sağlıkli değil böylesi
boyun kaç senin? kilon 170+ isen çok az.
Boyum 169 du en son kilom 48 zaten yazdım yukarıya
dal gibi olursun bu şekilde. youtubeda yığınla bacak popo egzersizleri var. onları yaparken 1 protein 3 karbohdirat olacak şekilde kilo alırsan 55 -58 kg aralığına çıktığında efsane olursun
Of spor çok zor
Vücut geliştirici spor , egzersizler yap. Hamur işi , Şekerli şeyler tüket. Abur cubur ye. Egzersiz uygulamaları var onları indir ve uygula.
Olduğun gibi seni seven olur emin ol kim ne derse desin takma
Aynen öyle
Birkaç ay yapacağınız düzenli spor ve diyet, onlara vereceğiniz en iyi cevap olacaktır hanımefendi.
Millet ne demiş bakma , elalem 10 dakika konuşur susar,, onların taaa buradan * ... ko.. yim
İlk başta önemli olan insanların ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün ne istediğin bunu bulmalısın önce sonrada istediğin gibi olmak için ne yapman gerektiğini araştır derim
Ben kilo almak istiyorum ya bunu için doktora gidcem
Mesela bende biraz kilo almak istiyorum ama ya çok kilo alırsam diye korkuyorum
Neden ki ben keşke kilo alsam
Benim babam aşırı kilolu biri ya ona benzersem korkuyorum
Shahahahs ben kilo almak istiyorum ya
Senin çare doktorda😃
Gidicem
Bırak sen onları takma kafana bence sen çok güzelsin inan bana
Takma kimse Allah herkesi en güzel şekilde yaratmıştır.
Benden uzaktan eğitim alsan sana kilo aldırırım ben. Senin için ücret de talep etmem hatta
Onlara sormadığın fikirleri bir taraflarına sokmalarını söylemelisin
Diyetisyene git göreceksin sana zayıfsın diyecek
Spor yapıp düzenli beslenirsen istediğin fiziğe ulaşabilirsin. Uzun olduğun için zor kilo alıp zor veriyorsun, bende öyleyim. Üzülmeni gerektirecek bir konu yok, özgüvenini koru gerisi hal oluyor. 🎀💗
Spor yapmayı denedim gerçekten çok zor balık etli olmak isterdim
Birileri bı şey diyo diye değil de kendin için yap bence, spor yapıp beslenmeme dikkat edersen daha iyi olur doktora da gidebilirsin kan tahlili falan ona göre bı şey yaparlar belki
Kıskanıyorlardır büyük ihtimalle duyma her söyleneni
Hiç kafaya takma boş ver millete bakarsan evin yolunu bulamassin
İnsanlar neden başkalarının fiziksel özelliğine burnunu sokar ki hayır yani sana ne sana ne
Kıskanıyorlsrdır eğer öyle değilse iki sopr yapar toplarsın
49 kilo gayet tatlış işte poncik. Boyun kaç senin
Başla bir yerden işte
Yapacağın tek şey benle tanışmak moral bulmak zira ben seni överim...
Daha cooook küçüksün o pislikleri takma 28 29 fizik tam oturur.
Kimseyi kafan'a takma kıskanıyorlar götü, göbeği olanlar
Bir kaç sene sonra istediğin fizikte olursun sen kendini geliştirmeye odaklan
benimde öyle dünyanın en çirkin insanıyım bana göre ama umursamıyorum battı balık yan gider kafasındayım kaybedecek bi şeyim yok ki zaten yeterince berbatım
Ne takıyorsun benn seviyorum kendimi. sanane de ağızlarının payını ver
Zayıf olan avantajlı yaşın küçük kilo alır düzelir buna sen bile şaşarsın
Sacmalama ince belli zayıf mis gibisin ya benim en çok istediğim kadın fiziği
Milletin ne dediginin ne önemi var ilk önce sen kendini beğen insanları boş ver onlara kalsa herşeyi derler
Evet ama sağlığım için kilo almam lazım ve güzel olmak istiyorum bende
Meme sorun değil egzersizlerle kalça gelistiren çok arkadasim oldu kalça kısmını halledersin ayrıca güzel bir diyetle kiloda alabilirsin ama unutma ki en önemli şey ozguven bu yüzden öncelikli olarak bedeninle barışması tavsiye ederim
Barışmak çok zor bu kadar lafa atan varken ama denicem egzersiz yapmak desen baslarim ama devam etmek çok zor hemen hastalanıyorum ya
Hastalaniyorum dediğinde göre senin ki gerçekten ciddi ve sağlıksız bir sorun bir beslenme uzmanı veya başka bir daldan (senin sorununla ilgili) bir doktor bulup gitmelisin bence bu konu bizim buradan sana yardımcı olacağımız bir konu değil kendine iyi bak:))
Herkes zayıflama derdinde, göğüs küçük olması daha iyi ben küçük seviyorum. Herkes zayıf olmasını ister. Senin boyun kaç?
Boyum 169 du en son emin değilim öyle biseydi sağlığım için iyi değil böyle zayıf olmam
Boyuna göre çok zayıfsın kilo alman da haklısın. Kilo alma bir ürün satılıyor internetten bak araştır. Aktara git kilo almak için ürünlerini var mı diye sor
Vücudunu değiştirmek istiyorsan spor yap bende 180 boyundayım spora başlamadan çok zayiftim 52 kg işim şimdi 85kg kimseyi dinleme ilk Dr git sağlıkla ilgiili bak biseyin yoktur inşallah ondan sonra spor yap
Sağol abi bakicwm
Eğer sen kendini bu halde seviyorsan kimseye aldırış etme derim. Kendini değiştirsen bile yine bir konuda seni eleştirecekler. Kaldı ki sürekli başkalarını eleştiren insanlar özgüveni yerde olan insanlardır.
Bilmiyorum ki neden durduk yere eleştiri yiyorum of
Tek derdin zayıf olman ise kafaya takmanın bir manası yok. Şu an millet zayıflamak için boş yere para harcıyor. Ayrıca kimi insanlar çok yemesine rağmen kilo almazlar. Kimileri ise tek lokma ile kilo alır. Senin de durumun böyle ise kendini sakın zorlama. Ama bu düzeltilebilecekse aşırıya kaçmadan biraz yemek yemeni tavsiye edebilirim.
Yiyorum ama glb bı hastaligim var
O zaman bir doktora görünebilirsin 🙂
Evet gidicem zaten
Nasıl kötü? Ve siz neden insanların dediğinize bakıyorsunuz?
Hiç bir şey. Dediklerinde ben buyum beni böyle beğenecekler beğenecek olan. Beni kabul edecek olan böyle kabul etsin de geç. Hiç takma kafana. Bende de fazlalık var 30 kilo vermem lazım.
Sevgili güzellik her şeyden önce insanları takmaman gerekiyor
Sen onu bırak da özgüvenini geliştir bence...
İnsanların ne düşündüğünü önemsememelisin onlar her zaman konuşurlar sen önce kendini sevmekle başla olduğun gibi kabul et kendini insanlar böylendüşünüyo diye değil kendin istiyosun die kendi sağlığın için bir şeyler yap
@pinkpirensess kesinlikle katılıyorum sana 😊👍
Boyun uzun ve kilon 49 gayet fit, zarif ve narinsin. Manken gibi fiziğin var işte daha ne istiyorsun. Çoğu kız senin yerinde olmak istiyor. Bu arada boyun kaç?
Eskiden spor antrenorlugu yaptım. Kilo alman konusunda yardım edebilirim. Bana ulasır mısın
Yardımcı olmak isterim kilo alman konusunda
Beslenme programı yazmamı ister misin, dogru beslenerek kilo alabilirsin
Yazıyorum hiç cevap vermiyorsun?
Bu hayatı kendin için yaşa başkasınin eleştirisiyle hareket etme seni eleştirenler bulunmaz hint kumaşı mı her zaman dik dur güçlü dur başkasının lafıyla canını sıkma
Yorum için teşekkürler onlar zaten iyi olsalardı bana öyle yorumlar yapmalardi
Senin sorunun, fiziğin değil, senin sorunun başkalarının senin hakkında söylediklerine çok takılman. Onlara gereğinden fazla değer vermen ve anlam yüklemen. Ok. 👌
Evet haklısın ama sağlığımı düşünmem lazım kilom çok zayıf
Hah işte. Sağlığını düşündüğün için kilona, fiziğine önem ver. Başkaları neler söyledi diye değil. Ok. 👍
Ok👍
Kilo alamıyorsan giyiminle değiştirmeye çalış. Mesela palazzo pantolon ve salaş gömlekler... Böyle daha iyi görünür bence. Ayrıca of aman bende kiloluyum salla ya milleti
Yok sağlıksız olduğu için kilo almak istiyorum yani millettin soykedikeri de bazen üzüyor yalan yok
O zaman uzman bir diyetisyen ve sporla kas oranını arttırarak almalısın. Ters tepip daha kötü olabilir maalesef
Millette ne bakıyosun gayet iyi kilo alıncada belin kalınlasabilir böyle daha iyi en azından istegini giyebilirsin ve rahat takılırsın hic düsünme eminim böyle iyisindir
Hayır tam tersi zayıf olduğum için bı elbise giysem mesela güzel durmaz kıvrımlı bı vücudum uok
kilo alıncada kıvrımlı olucaksın diye bisey yokki eger alabiliyorsan kilo saglıklı kiloda olucak sekilde al kıvrımda cok iyi degil boş ver
Seni seven böyle sevsin , çok kafaya takıyorsan kilo al bence balık etli seven erkeklerde çok.
sağlıklı şekilde sporla birlikte biraz kilo alırsan vücudun şekle girecektir bunlar hallolucak şeyler daha çok küçüksün kafana takma
Ya ama yediğim lincin haddi hesabı yok ailemden bile yiyince moralim bozuluyor
bi spor salonuna yazılabilirsin veya evde leslie ile spora başlayabilirsin spora başladığın anda öğünlerini de arttır mesela kuruyemiş pilav tavuk hem sağlıklı olarak kilo alırsın hem de vücüdun şekle girer 3-4 ay da falan baya etkisini gösterir ama bu süreçte insanlara takılma herkesin her konuda hep bi fikri var
Gece yatmadan önce cici bebeye muz bal süt karıstırıp ye (tarif boyleydi galiba tam hatırlamıyorum) 1 haftaya 2-3 kilo alırsın
Biliyorum o tarifleri yapayi düşünüyorum
Kalçaların kilondan dolayı ufak olabilir biraz squat yapmalısın
Göğüslerine gelecek olursa onlarla oyna vakit geçir okşa büyürler
Spuat heryerimi ağrıtıyor yanj göğüs için de hareketler var neden oynim
Bebeğim göğüslerinle oynamak seni tahrik eder daha çok büyümesine ve şişmesine sebep olur
Kalçana da şekil vermek istiyorsan en iyisi squat
Spor yapmanı kalorilere dikkat etmeni ve sıkı kıyafet giymemeni mesal sen hep kemer takarsan vücudun artık kemer taktiğin yer cokucektir bunun gibi
Nasıl yani
Şimdi tam bel bölgesine hep kemer takarsan çöküp incelirmi
Zayıf olduğum için dar kıyafetler yakışmıyor bol da ne giysem bilemedim