AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Bundan üzülecek bir şey yok atalarımız İran'ı ya da Anadolu'nun yerli halk eşlestikleri için endomorf mezemofr gibi vücut karışımı oluyor bu bende var
kimsenin güzellik kalıbına uymak zorunda değilsin kendin istediğin için bişeyler yap bi diyetisyene git spora falan yazıl sonrası zaten zamanla olur
Umarım olur
Daha yasin ufuk kg alırsın verirsin boş ver kafana takma gögüs büyük olana her elbise yakışmıyor burada sadece tayir giyme bide üstün bolsa altın kısa olsun ya da tam tersi
Sana bir şey diyeyim mi göğüs ünün küçük olması ve kalçanın küçük olması bence en iyisi boş ver sen onları sende onları eleştir, benimde yüzümdeki sivilcelerden diyorlardı niye bukadar çok diye
Boyun kaç? Boyun uzun mu? 49 kg zayıf değil ama boyuna bağlı.
Sana laf edenlerin kendi fizikleri nasıl?
Kendini böyle kabul etmelisin ilk önce kendinle barışık ol kimsenin dediklerine umursama sen yoluna bak kilon yüzünden psikolojin bozulmasın kilo gelip geçici seviliyon canım umursama
Platese yazıl güzel fizik yaparsın. Biraz da tabi diyet
Canim kilo aldıran süt diye bisey var sayedinde beş kilo almıstım eczaneden yazdır ek gıda takviyesi alabilirsin
Çok teşekkür ederim bakicam
Göğüs sorun değil unut gitsin. Fizik için düzgün beslenme, spor, temiz su ve uyku. Bir de psikolojik olarak da iyileşirsin hareket ettikçe.
Bı şekilde halledicem
bende 165, 52 kiloydum. fit duruyosun dediler o zamanlar fit şişman demek sanardım. şu an 40 kiloyum ya takma.
Ama eğer zayıfım diyorsan da. sağlıklı olduğun sürece sıkıntı yok. düzenli yemek yiyorsan, kendini aç bırakmıyorsan bu senin hatan değil zaten sağlıklı haldesin istedigini ye. kilo alacam diyorsan da günde 1 saat tempolu yürü gelince de protein tüket. uykunu düzelt rutini bozma. öğün atlama. alırsın kilo
Doktora gidicem galiba bı hastalığım var
insanların ne söylediğine takılma sen nasıl iyi hissediyorsan öyle devam
Bende oyle idim yas aldıkva kilo da alıyorsun ya da evlenince hic dert etme simdi de veremiyorm
Of niye böyle ya
Herkesi umursama, senin kendini nasıl gördüğün önemli
Ben de kendimi değiştirmek isterdim
Ama bu doğru değil ki, kendinde değiştirmek istediğin şeyler tabiki olabilir ama bu başkaları istedi ya da yaptılar diye olmamalı. Sen kendini olduğun gibi sevmelisin
Takma kafana anlattığın kadarıyla fit güzel birisisin
Biraz sporla hall edersin o sorunu asl sorun fizik değil psikolojik bakış açısı en sorun sende bu gibi
Aman boş ver Mevlam seni en güzel şekilde yaratmış. Bulunmuş olduğun yaş araliginda her birey vucudunda biryerleri begenmez buda normal
İnsanların ne söylediğini umursama, üzülme. Gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Kendini sev.
Ben düşünmüyorum ve sağlıksızim
İnan hiçbirşeyin yok. Sadece biraz daha yemek tüketebilirsin ya da tatlı şeyler ye iştahını açar.
Yiyorum ne varsa ama almıyorum kilo
Yemeye devam et, meyve tatlı ne olursa ye. Mental sağlığına da dikkat et. Etrafındaki insanların senin hakkında ne düşündüklerini umursama. Sen kendi isteklerine öncelik ver. Mutlu ol.
Sağol
Rica ederim.
Sende onlara laf at niye onların dediklerini takıyorsunki he de geç
Ben onlar gibi değilim ve sağlığımı düşünmem lazım
Sağlıksız oldugunu nasıl anladın
Kilom aşırı az kemiklerim gözüküyor
Takviye gidalar al onlar kılo aldırır
Onlar mesela nasıl gıdalar ben alsam da yesem de slmiuorum kilo artık ilaç alicam
Sen herhalinle güzelsin kimsenin lafına bakma ve kendinizle barısık olun arkadaslar
Ya bununla alakası yok sağlığım için kilo almalıyım
boş ver umursamama kimseyi '' gözler kalbin aynasıdır'':)
Sağlığımi da düşünmeliyim ama
Kendini nasıl begenıyorsan oyle yap ama fızıgını insanlar begenmıyor elestırıyor diye değiştirme eger sen kendi fızıgını begenmiyorsan memnun değilsen iste o zmn kendin ıcın bırseyler yapabilirsin
Once basit konulardan basla. Mesela moment, basinc, elektrik devreleri gibi. Sonra zor konulara gecersin 😊
Allah'ını Kur'an'ını kitabını peygamberini seviyorsan kulun kölen olayım yalvarırım NAH ÇEK
Bol bol hamur işi tüketip günde olduğun yerden ayakta durup otur kalk kasları da uyar bi yerde
😂😂😂
🥲soru sahibi başlattı
Sen de hamur yedin ilamm necatii
Sen ne komiksin öyle Keriman
Sana çekmişim necooo
Kerimannnn laf söz olur deme öyle
Necooootiiii
Bayramın kutlu olsun Keriman
Seninde diycen ama necoo seni kavurma yaptım yedim
Midene oturururum az yeseydin Kerimaann
Vc sı*tım bile seni necoo
Terbiyesizsin Keriman
Haaa
Mesaja geç Keriman
Kilo alınca büyüyen memeden hayır gelmez boş ver) malzeme bu de geç
nasıl bu kadar zayıf olabiliyorsunuz keşke senin gibi kilom olsa aşırı kıskandım..
Henüz küçüksün kuzenimde sonradan kilo aldı kalçası genişledi
Daha gelişme çağındasın
Daha 18 yaşındasın büyürler evlenip çocuk sahibi olduğun zaman extra büyürler
Bence böyle düşünme aynada ne gördüğün önemli çünkü her kadın kendine göre güzeldir
Sporla ilgilen kas ve güç çalış dengeye gelir
Kendini boyle begeniyosan kimin ne dedigini boş ver
askkk onları senin fiziğin alakadar etmez. öneri istiyorsan sqquat yaparsan kalça bacak şeklin güzelleşir spor yaparak kas kütlesi kazanabilirsin ama beslenmene de dikkat et.
Allah saglık versın gerısı boş delıklı taş bile yerde kalmaz
Herkes söz söyler. Sen kendi halini kabul et ve devam et
Fitness eğitmeniyim sağlıklı ve düzenli beslenme ve spor. abur cubudan uzak durmanı tavsiye ederim
Spor yap ve diyetini değiştir. Güzellik algısı görecelidir unutma.
Herkesin problemi farklı bende kilo vermeye çalışıyorum
Diyet spor. Ama istikrarlı bir şekilde. Hemen sonuç bekleme. Olmadığında üzülme pes etme. Zaman alan bir şey.
Ne kadar sürede olur sence kilo almam diyet de yapmam pek mümkün değil spor da heryerimi ağrıtıyor
Özür dilerim ben tam okumamışım. Sen zayıflıktan mı şikayetçisin cidden? Ben senin kilona gelebilmek için her gün spor yapmaktan kas ağrısı çekiyorum canım çikolaya hamburger çekiyor yiyemiyorum senin haberin var mı kız dellendirme beni. Kıskançlıktan diyolardır onlar
Ama olmuyor işte oyle ben fazla zayıfım sağlıklı değil
Evet sağlık açısından diyorsan haklısın. Bir diyetisyene görünebilirsin ve o sana kilo almaya yönelik sağlıklı bir liste verir
Evet gidicem inşallah alırım kilo
Bende aynıyım ama bende çok yapiliyim bu sebepten dislandim ve güvensizlik hissetim sonra evlendim şimdi sadece kocam beni beğensin yeter diyorum
Nasıl bu kadar cevap geldi bı soruya 😳😀
Cidden soru seçildi önce öne çıktı sonra de her goren cevap verdi o yüzden yetişemiyorum cevaplamaya
:)) okursun okursun
Ohooo kaç yanıt gelmiş cevao verince başa donmese kolag
3 ay önce erkek olmama rağmen senin kilondaydım. Milleti fazla takma ağzı olan konuşur. spora başladım düzenli beslenme ile 10 kilo aldım.
Valla benlede dalga geciyorlar iriyim ama kalçam dümdüz
Biz bunları hak etmedik be ablam🎀
Ya daha küçüksün takma bunları
Ama çok laf ediyorlar banaaaaaaa ailem bile
Boyun kilon kaç?
İstersen özelden yaz
Küçüğüm ama 20 yaşındaki adamlar bana zorbalık yapıyor
Neden sallıyorsun ki onları
Spor, sağlıklı beslenme
Ppdeki kus çok tatlı burnu patlamış mısıra benziyor 🥹
Denicem ikisini de
Ahahaha evet tatlıyımdır
bedeninden mutluysan takma kimseyi
Hayır mutlu değilim ya bıktım sürekli birinin bu konuda bana laf atmasına
Ağlamayı kesmelisin önce sonra onları da umursama
Ağlamıyorum sağlığım için kilo almak istiyorum ve insanların sesini kesmesinj istiyorum
Görmeden bişey diyemem
Göstermeyi tercih etmiyorum kilomu ve boyumu yazdım zaten
Spor yapacaksın diyet yapacaksın
Adam olacaksın
Yemek ye biraz
Abi yiyom ama almiyom napicaz
Spor yap yorul
Yoruldum yorulmakla iştahla alakası yok dünyayı yiyom ama kilo almıyom
Yani görmek lazim
Yoo kilomu boyumu söylemem yeterli
Takmayacaksin işine keyfine bakacaksın
Sağlıklı değil yoksa bende tanıtımından değil ki
Belki bir rahatsızlığın vardır muayene olsaydın tahlil falan
Evet gidicem var diye düşünüyorum ve ilaç alacağım mutlaka
Ne ilacı alacaksın ki
Balık yağı belki başka ilaç da yazar doktor
Bilemiyorum artık orasını
Evet ya bı şekilde alicam
Al bakalım
aldırma sen denilenlere. her şey gayet iyi
Yok kilo almam gerek sağlıklı değil
Bu anlattıklarına göre fiziğin çok güzelmiş bence.
Kilo alma ihtimalin hala var.
Oku oku icin acilir 😂
Amann boş ver ya takma mutlu olmana bak seni eleştirenler önce Ayna da kendisine baksın derim.
Kimse mükemmel değil hiç takma boş ver
Spor spor spor
Sen begeniyorsan gerisini boş ver
Onlar hep eleştirecek bir şeyler bulur.
Spora yönel boş ver milleti
olduğu kadar baakım ve spor