Güzellik & Bakım Erkekler neden minyon kadın daha çok seviyor anlatın bakalım beyler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl peki ben 158 boyundayım sizce benim boyum nasıl minyonmuyum Erkekler neden minyon kadın daha çok seviyor anlatın bakalım beyler? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yani hoş tatlı oluyor ve minyon fiziğinde bir çok artısı var 😅😏 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ne gibi artılar Yorumla Crawled +1 yıl Yatakta bazı şeyler çok daha kolay mesela Yorumla Crawled +1 yıl Bence gayet mi yon sayılırsın boyun güzel ideal gayet Yorumla
arkadasimbileyok Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Bende 158im kucuk tasinabilir oldugumuz icin herhalde 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Taşıması kucaklaması daha kolaykaç kilosun? 1 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Yatakta ve kucakta her türlü aktivite yapılabilmesi için. 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oyle bir kriter yok ki. Sizin boyunuzda stndartlarda 0 0 Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. minyon candır ya ben 183üm napayım abi bana yakın veya benden uzun boylu kızı 0 0 Yorumla
nosfi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Minyon ve zayıf olması çok estetik duruyor, zarif yani. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanlar bebekleri neden sever sorusunun cevabı ile kısmen aynı cevaplara sahip. 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Daha rahat oluyor onlarla her şey hemde güzel oluyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yatakta kolay oluyormus birde daha tatli gozukebiliyorlar ancak guzelligin boyla ilgisi yok 1 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 451 cevap paylaştı. Her şeyin küçüğü sevilir bknz : bebek, yavru kedi, yavru köpek 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkeklerin minyon kadin sevgisi falan yok. Olanla yetiniyorlar sadece. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yatakta minyon demisler keşke ben de kısa olsaydim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl boyun kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 169 Yorumla Astragan +1 yıl Senin boyun daha iyi bu arada Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Onun tadı başka 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nasıl mesela Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Burdamı yazayım 😜 Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Merak etmiyormusub Yorumla Soran +1 yıl tam istek attım Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evire çevire sevmek için ideal 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kucağa alınması çok güzel , ayakları küçük , sarılması felan çok tatlı 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Minyonsun Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Ben sevmiyorum minyon tipli 0 0 Yorumla
Masterolderdaddy Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl hükmetmek daha kolay ve zevkli.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen uzun musun mınyon mu? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 158. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kılo kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sustun Yorumla Soran +1 yıl 49.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senle uzunca konusalımmı? :) Yorumla
sena749 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Benim sevgilim kucakta daha iyi zıplıyor diyor 2 3 Yorumla 170immcitirimmm +1 yıl Sen minyonn musun Yorumla sena749 +1 yıl Evet 155 boy 55 kilo Yorumla 170immcitirimmm +1 yıl Yaa ne güzel keşke ben de öyle olsam Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Öyle bir kural yok bence 0 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İstiyosan gel anlatıyım 0 1 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Oo kucakta çok güzel gider gelirsin Yorumla
sağlıkcı1087 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Genelde daha rahat ilişkiye girildiğini söylerler 1 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. boylu sade 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Minyon diye 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Omuzda taşımak için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Yani hoş tatlı oluyor ve minyon fiziğinde bir çok artısı var 😅😏
ne gibi artılar
Yatakta bazı şeyler çok daha kolay mesela
Bence gayet mi yon sayılırsın boyun güzel ideal gayet
Bende 158im kucuk tasinabilir oldugumuz icin herhalde
Taşıması kucaklaması daha kolay
kaç kilosun?
Yatakta ve kucakta her türlü aktivite yapılabilmesi için.
Oyle bir kriter yok ki. Sizin boyunuzda stndartlarda
minyon candır ya ben 183üm napayım abi bana yakın veya benden uzun boylu kızı
Minyon ve zayıf olması çok estetik duruyor, zarif yani.
İnsanlar bebekleri neden sever sorusunun cevabı ile kısmen aynı cevaplara sahip.
Daha rahat oluyor onlarla her şey hemde güzel oluyorlar
Yatakta kolay oluyormus birde daha tatli gozukebiliyorlar ancak guzelligin boyla ilgisi yok
Her şeyin küçüğü sevilir bknz : bebek, yavru kedi, yavru köpek
Erkeklerin minyon kadin sevgisi falan yok. Olanla yetiniyorlar sadece.
Yatakta minyon demisler keşke ben de kısa olsaydim
boyun kaç
169
Senin boyun daha iyi bu arada
Onun tadı başka
nasıl mesela
Burdamı yazayım 😜
Merak etmiyormusub
tam istek attım
Taşıması kolay :))
#Vesselam
evire çevire skmk için