Erkekler niye minyon sever?

#orkide
Erkekler niye minyon sever?
#orkide
Cinsellik de ele avuca gelsin diye neden olabilir. her şey fiziksellik çünkü yani o aşkında ölüyorum dediği kadın 10 cm uzun olsa o aşk başlamazdı bile.. ama Tabii ki, erkeklerin minyon kadınları sevmesinin tek nedeni bu değildir. Bazı erkekler, minyon kadınların daha bakımlı ve ilgili olduğunu düşünebilirler. Diğerleri ise, minyon kadınların daha kolay kontrol edilebilir olduğunu düşünebilirler. birde bir yerde okumuştum Erkeklerin minyon kadınları sevmelerinin genetik faktörlere bağlı olduğu düşünülmektedir. Araştırmalar, uzun boylu erkeklerin, kısa boylu kadınlardan daha fazla minyon kadınları tercih ettiğini göstermişti.. ama saçma buldum tabi ki de ha bir de Minyon kadınlar, genellikle daha genç ve daha çekici olarak görülür. Bu nedenle, erkekler minyon kadınları daha cazip bulabilirler.
Cevap
82Cevap
Evirip çevirmesi kolay olduğu içindir gadası 🙃
Yok öyle bir şey, hatta çevremde gördüğüm çiftlere bakarsak hiç alakası yok. Dev gibi adamlarla minnacık kızların birlikteliklerini gördüğüm gibi, 1.60, hatta daha kısa adamlarla 180 kadınlarında birlikteliğine çok kez şahit oldum.
İlişkilerde ve hoşlantıda bu tip ölçüler geçerli değildir, ancak sanal ortamlarda insanlar atar tutar, gerçek hayat öyle değil.
Kucaklarına kolay almak için
Cinsellikle ilgili yazan olursa kafasını kırarım (sinir bozucu). Biz obje değiliz. Haddinizi bilin.
Tatlı buldukları için olabilir.
Koruma iç güdüsü.
😆
Erkeklerin sevmediği kadın tipi bence yoktur. Erkekler, minyon kadın sevdiğini deseler de bir ortama girince niyeyse boyum herkesin dikkatini çekiyor. Hiç aksini görmedim.
Ele avuca sığdığı için olabilir bir de yaşını göstermeme mevzusu bence
@sonkedi00 hayır, ayrıldım😄
ben 170'im gayet begeniyorum fiziğimi minyon da neymis ksdjskdjs
Ellerinde hamur gibi evirip çevirmek hoşlarina gidiyor benim sevgilim de takmış kilo alma anime kızları gibi ol diye. Evlendikten sonra görcek anime kızı kimmiş 😂
Turk kadinlarin genlerinde oldugu icin tercih edilmeleri dogal, ama erkekler diye siniflandirmayalim. Oxford vardida burada bizmi okumadik misali.
o erkeklerin boyları kısa minyon sevdiklerinden degil
Hakaret saymazsanız ki hakaret değil asla
"Bodur tavuk her zaman piliçtir"Tercihim her zaman minyon kadından yana oldu olacaktır da!!!
Minyon kadınlar yatakta daha güzel beceriliyor. yani tamamen fantazisel... Ama normal boyuttaki kadınlarda aşk kadını olabiliyorlar daha kalıcı ve seviyeli ;)
Erkekler hangisini seveceğini şaşırdı sanki manavdan meyve alıyor bulduklarına şükretsinler
Minikler ve tatlılar. Minyon kadınların yanında kendilerini güçlü hissediyorlar
Bilmiyorum Allah onlara o kadar boy vermiş 😄
bel kalça bacak göğüs hatları daha dolgun ve biçimlidir. Uzun boy ve iri olmak maskulen bir özelliktir feminen yapıyı bozar
Hiç özellikle minyon sevgim olmadı lakin yorumları okuyunca herkesin haklı olduğunu görüyorum. :D
Erkekler, minyon kadınları genellikle daha sevimli, daha savunmasız ve daha kolay kontrol edilebilir bulurlar.
Çünkü ister kucağında ister ayakta ilişkiyi yaşamak kolay olduğu gibi kucaklayarak istediği yere götürme imkanı elde eder..
çok basit kendini daha erkeksi hissettirdiği için karşıda ki insandan daha güçlü ve yapılı olduğunu bilmek erkekleri daha özgüvenli hissettirir.
En İyi Cevap