+1 yılDış görünüşü güzel olan kızların kıskananlarıda çok olabiliyor benim birkaç arkadaşım vardı mesela ben lisede çok sayılı arkadaşım vardı ben bana iyi davranana bakıyordum ve sarışın bir kız vardı onun arkasından ayrı yüzüne ayrı konuşuyorlardı kıskançlıklarındann benim kuzenim makedon arnavut mesela yabancı kızlar gibi boyu benden uzun 14 yaşında görsen 16-17 sanarsın sırf başı kapalı diye okulda demediklerini bırakmamışlar baksan karakteri küçük yaştan itibaren 30 yaşında insandan daha olgun ve akıllı bir kız 22 yaşımdayım sanki yetişkinmiş gibi onla konuşabiliyorum herşeyi bana sırf kapalı diye kuzenime demediklerini bırakmamışlar suriyeliye benziyorsun diye oysa aşırı beyaz tenli sarışın mavi gözlü bildiğin rus kızı gibi kız bana kalırsa kıskançlıklarından yapıyorlar kesinlikle bazen güzel kızlarda zorlanır sadece çirkinler değil çünkü güzel kızlara rabet olduğu kadar özellikle kadınlar tarafından hased beslenir maalesef :) kendine ne olursa olsun çirkin deme olur mu? sen kendini geliştir onlar önce kendi aynaya baksın onlar dünya güzeli mi? onlar dünya yakışıklısı mı? kim mükemmel acaba :D?
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğuştan güzel olmak şans tabii ama sonradan da güzel olabiliyorsun artık o yüzden çok önemli değil. Milletin estetik güzeli o bilmem ne dediğine bakmayın, onlar güzelliği az sayıda insanda olması gereken hak edilmiş bir şey gibi görüyor. Kendisi güzelse başkasının güzelleşmesini çekemiyor, güzel değilse de güzel olmak için uğraşmak istemiyor ama herkes güzelleşirse geri plana düşerim diye de korkuyor. Benim için güzellik çok önemli bir şey değil ama insanların yardım ederken bile güzel misin diye baktığının farkındayım, bu yüzden önemli olan iç güzelliği diye boş boş konuşmıycam. Sadece şunu bilin beden dismorfik bozukluğu diye bir hastalık var, gerçekten güzel denecek biri aynada kendini çirkin görebiliyor. Güzelleşmek için bir şeyler yapmadan önce sizde böyle bir şey olmadığından emin olun çünkü bu varsa ne yaparsanız yapın güzel hissedemezsiniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılYok yok sorun bende değil 😂. Ben öyle görmüyorum dıştaki insanlardan da duymuştum. Liseden bir kız gelip yüzüme demişti direkt insan seni görünce yadırgıyor ama zamanla alışıyor diye öyle işte…
- +1 yıl
Bana da ortaokulda zorbalık yapan bir kız vardı. Onun dedikleri yüzünden çok çirkin hissediyordum ama hiçbir şeyim değişmediği halde şu an üniversitedeyim ve çok güzel hissediyorum. Biraz da insanın çevresi ile alakalı bir şey, güzelliğin tek bir kriteri yok. Önemli olan milletin ne dediğinden ziyade kendini nasıl hissettiğin.
Soran+1 yılYok ya kız bana zorbalık yapma amacıyla demedi dediği şey acıydı evet ama haklıydı da maalesef benim birçok tedaviye ihtiyacım vardı, diş teli, üst çene darlığı, burun eğriliği, kaş asimetrisi gibi bunların en başta düzeltilmesi gerekiyordu elimizden geleni de yaptık olduğı kadar teşekkür ediyorum yorum için
- +1 yıl
Öyle şey mi olur, dünyanın en çirkin insanı bile olsa kimseye böyle bir şey denmez. Bariz bir şekilde zorbalıktır bu, siz zaten varsa bir kusurunuz farkındasınızdır başkasının böyle bir şey söylemesinin olumlu bulunacak bir tarafı yok.
Soran+1 yılYok ya çok da farkında değildim aslında 14 yaşında falandım zaten o zaman insan yaşadığının bile farkında olmuyor sadece okulda bir şeyler öğrenmek için falan çabalıyorsun ama bu lafları duyunca farkına varmaya başladım tabi
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet benim bir kuzen var hep derdi diyorlar ki bana çok güzelsin büyüyünce ne olacaksın sonra işte sorardı bundan güzelim dimi? çünkü ona hep derlerdi ki o kızdan çok güzelsin mesela bende hatırlıyorum derdim ki tabiki o daha güzel dedi ki kimse artık hayır sende güzelsin o zaten gurur duyar güzelliğinle zaten dedi ki anne biliyor musun? iş veren bana çok güzelsin dedi o kadar kendini beğenir herkes de onu beğenir ama onun kıskandığı nokta fizik ve boy belki ten saç diye düşünüyorum yoksa Allah güzellik vermiş
00 Yorumla
+1 yılBenim için güzellik yani dış güzellik önemsiz ama inan insanların %99.9 u için bu böyle değil şişkoyum diye kardeşlerim ve ebeveynlerime varana kadar dalga geçildi zayıflıyorum güzelleşiyorum sende şarap gibisin yıllandıkça güzelleşiyorsun deniyor yani en yakınlarında olsa senle kimse olumlu konuşmaz hep aşağılamak küçük düşürmeye çalışırlar canım milletim ve insanlarımızın güzel yanlarından biri de bu egoluyuz ve herkes alay geçmelik aşağılıktır bizler yüceyiz…. Onun için kimse ne diyo değilde ben kendimi nasıl seviyorum diyip yaşamalısın
02 Yorumla- +1 yıl
İşte gördün mü yazdığımı hemen anında doğrulayan bir akıllı vatandaşımız daha sen anla demeye çalıştığımı
Soran+1 yılEvet gördüm böyleler işte ben de farkındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kişilerin hayatları göründüklerinin tam tersine çok şanssızlıklar ile dolu olabiliyor
21 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar üzücü güzel yüzler güzel çocuklar…
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Dış görünüşten şanslı olsalar da hayatları tam tersi olabiliyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik şanstır evet herkese bu verilmez
11 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık ablacığım
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEve doğuştan iyi olan insan çok şanslıdır
10 Yorumla
+1 yılKarşıdaki kişiden eksik olan hersey için insan kendine hep küfür ediyor. Geçtiğin yollardan geçmiş biri olarak bi zaman sonra içine kapanık olmaya insan o kadar alışıyor ki hayat hep böyle devam edecek sanıyor. Arkadaşlarım işini gücünü kurdu. Evlendi barklandi. Ben ise sadece arada buluşup o insanlarla görüşüyorum. Fakat kendimi feda edip daha çok para kazanacak meslek yapıyorum. Bende kazandığım para ile de onların altında kalmadım. Kendimde gördüğüm tek olumlu şey bu oldu. Evlenecek eş konusuna gelirsek eskiden olsa dert ederdim de bi zaman sonra insan o kadar alışıyor ki birinin olması daha saçma geliyor. Belki de evlenip çoluk çocuğa karisabilirdim ama bunu da ben istemedim. Dediğim gibi bazı şeylerin yedeği vardır ya ben onu yapmadım ya da yapamadım. Bi yaştan sonra da biriyle tanışıp arkadaşlık edecek kafa yapısından uzak kaldım. Zaten artık kimseyi de istemiyorum. Tamam bazı kızları beğeniyorum ama devamını getirecek kafa yapisinda değilim artık. Ben böyle mutluyum. Aşk işlerine uzak kalmak iyidir ve gittiği yere kadar böyle de devam eder
28 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ben de çocuk sahibi olmak konusunda büyük kaygılara sahip bir insanım ve büyük ihtimal de olmayacağım diye düşünüyorum ama insan hayattaki her şeye alışıyor haklısın ölüm de bunun içinde
- +1 yıl
2 sene sonra kazanacağım parayı ben bugünden birseylere baglamayi seçtim. Kendime ait evim de var. Arabam da var. Zamanı geldiğinde daha fazlası da olacaktır. Kendimi feda etmek falan doğru geliyor. Zaten insan bi zaman sonra hayattaki en önemli şeyin parasal düzen ile olduğunu anlıyor. Şimdi ise arkadaşlarım benimle ne alay edebilir ne de kendimi onlardan yetersiz görürüm
Soran+1 yılTebrik ederim
- +1 yıl
Takiplesip benimde akıl danisacagim konular hakkında bilgi verebilir misin?
Soran+1 yılÖzele geçmiyorum ya 😊
- +1 yıl
Olmadı şimdi? Benimde akıl almam gerekiyor bazen
Soran+1 yılBen gerçekten hiç özelden konuşmuyorum ki. Boşverin valla
- +1 yıl
İlk olmak isterim
+1 yılgüzel olanların daha çok güzellik kaygısı var çirkinsin desin biri çıldırırlar üzgünüm ama böyle kendini begenmeyenlerin çoğu zaten güzel olanlar çünkü o güzelliği kaybetme korkusu var onun verdigi bir imaj o da bir imajdır eger hareketleri güzellikleri karşısında basit kalırsa o zaman biter tüm imaj bu yüzden genelde ya karaktersiz olurlar ya da çok kapalı gizemli kimseyle arkadaşlık kurmazlar kuramazlar hep kıskanılılrlar... Sadece güzel kızlar degil bu yakışıklı erkekler içinde geçerli sürekli yakışıklı olduklarını onlara hatırlatmalısınız veya onlar size hatırlatırlar...
10 Yorumla
+1 yılCanım damak cart curt demissin ben anlatayım bide dinle o zaman 17 18 yasinda cok guzel bi kizdim begeniyordum kendimi 3 4 senelik bi sevgilim vardi ve evlendik allahin isi evlendgimiz gece kaza gecirdik ve o öldü allah rahmet eylesin olunce onun hakkinda ogrendiklerim olan kazada cabası psikojimi bozmaya yetti zaten benim icin en yakisikli en iyi insan herseyin en en en i oydu kaza olduktan sonra 1 haftalik nikahlyken biz beni aldattigini ogrendim allah var ne kadar dogrudur bilemem tabi ama o gun kafaya taka taka kazadan kalanlar tedavi flndi 6 senem gecti gecen sene yeniden evlendim bu tiple bu kazazede halimle emin ol eski guzellgimden eser kalmadi yuzumde birsuru yara izi takma damak takma dis gozluk dudagimin kenarindaki yariktan kalan dikis izi cok sukur bugun bebegim 23 gunluk oldu bu sekilde dusunme herkesin vardir bi yeri yurdu.
10 Yorumlaİnsan psikolojisinde görsel öncelik esastır. Ancak kısa vadeli bir değerlendirme olan bu bakış açısı zamanla yerini daha gelişmiş irdelemelere bırakır ki, sağlıklı sonuç ve karar bu aşamadan sonra olur. Çirkin olduğunu düşğnen kızlar için ise şunu söyleyebilirim. Gerçek çirkinlik kalptedir, davranışlardadır. Alleme-i cihan olsa, huyu güzel olmayanı kimse çekemez. İnsan özürlü yaradılmıştır aslında. Hemizin görünür veya görünmez özürleri vardır. Önemli olan bir bütün dahilinde biribirini tamamlayabilmektir. Topal eşeğin kör alıcısı olur değimi bu konuya pek yakışmadı biliyorum ama aklıma bir an bu geldi. Güzel ya da çirkin farketmez, önemli olan, Düzgün, ahlaklı, erdemli, zarif, kibar, usturuplu olabilmektir. O zaman, Allah hiç birini yalnız bırakmaz. Okuduğunuz için teşekkürler. Sağlıkla kalınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar olgunlaşmadan önce güzelliğe değer verir. Olgunlaştıktan sonra ise güzelliğin bir anlam ifade etmediğini anlar. Güzellik sadece ilk etapta etkiler. Sonrasında karşındaki senin güzelmi çirkin mi olduğunu umursamaz. Eğer pozitifsen, bir şekilde insanları kendine çekersin. O güzel dediğin kızlar güzel olduğu için egoları tavan oluyor ve erkeği sadece oyuncak gibi görüyorlar. İlişki ise mahvoluyor. Önemli olanın karakter olduğunu herkes geç anlıyor. Kimini 25 yaşında, kimisi 30 yaşında, kimisi 40 yaşında
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDamaklığı ne için kullanıyorsun?
Soran+1 yılÜst çene darlığı için kullanıyorum ameliyatı bundan 1000000 kat kötüdür
Soran+1 yılKullandım gerçi artık çıkarıldı
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun
Soran+1 yılGeçti teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Üst çene darlığı ile ilgili internette araştırma yaptım. Görsellere baktım ve şu an neden güzellik konusunda takılı kaldığını anladım. Normal çene ile dar çenenin yüze verdiği şekle bakınca anlıyorum. Eğer tamamen geçtiyse şu an yüzün daha güzel gözükür. Geçmediyse belki ameliyat olursun bir gün
Soran+1 yılTamamen geçti ya ameliyatlık bir şey yok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. e çok güzel o zaman. Senin adına sevindim
Soran+1 yıl😊😊😊 ne güzel sevindiysen
+1 yılHer gittiğin yerde taciz edilseydin.. bunları yazabilir miydin buraya böyle.. sonra nerden biliyorsun her güzelin çocuğu olacağını... anbe olacağını.. biliyor musun o bebek içinde tutunamayinca hiçbirsey yapamıyorsun.. en ileri teknoloji çare olamıyor.. ben durmayacağım içinde.. doğmayacagim.. sen anneliği yaşamayacaksın diyor resmen.. akıl ve beden sağlığına şükret.. bunlar önemsiz.. beş para etmiyor güzellik filan..
00 YorumlaDoğuştan güzel olan kişiler bazı avantajlara sahip olabilirler, ancak bu her zaman sorunsuz bir yaşam anlamına gelmez
1. **Avantajlar:**
- **Sosyal İlgi ve Özgüven:** Daha fazla ilgi görebilir ve özgüvenleri yüksek olabilir.
- **Fırsatlar:** Görünüşleri nedeniyle bazı sosyal ve profesyonel fırsatlar elde edebilirler.
2. **Zorluklar:**
- **Yüzeysellik:** Sadece dış görünüşleriyle değerlendirildiklerini hissedebilirler.
- **Baskı ve Stres:** Güzellik standartlarını korumak zorlayıcı olabilir.
- **Kendi Güvensizlikleri:** Herkes gibi onların da kişisel güvensizlikleri olabilir.
3. **Çocukların Güzelliği:** Çocukların görünümü tamamen genetik faktörlere bağlı değildir.
Sonuç olarak, güzellik bazı avantajlar sağlar, ancak gerçek mutluluk ve tatmin, dış görünüşten daha fazlasına dayanır.00 Yorumla
+1 yılgörecelidir derler ama matematiksel güzellik diye bir şey var. neyse bundan bahsetmeyeceğim zaten.
güzel bir şey bu tabi. güzellik. yani insan tartışırken karşısında güzel bir varlık görmek istiyor. büyük avantaj bence. sahip olanlar kullanmalı bunu. değerini de bilmeli😃20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurum yerinden bildiriyorum, evet şanslıyız çok şükür:)
Küçüklükten zaten herkes güzelliğini övüyor, okulda bazen hemcinslerinden kıskançlık görebiliyorsun. Birde erkekler beğeniyor, tanışmak istiyorlar evet ama kimi sadece dış görünüşten yaklaşıyor hevesi geçince gidiyorlar.
Etraftan çok fazla istemeye gelmek isteyen oluyor.
Ama açıkçası ben kendimi dinliyorum, eksiğim ne ise o konuda kendimi geliştiririm. Bu yüzden arkadaş çevremde "güzel" olarak öne çıkmayı değil de kültürlü, bilgili, başarılı olarak ön plana çıkmayı tercih ediyorum. Öyle de oluyor çok şükür.02 Yorumla
Soran+1 yılAllah arttırsın xjjejxjejxjejdje
Cevap sahibi+1 yılAmin amin fhcnc
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğuştan güzel ve yakışıklı olanlar insanlar hayatta her alanda her zaman 1-0 öndedir ben bunu çok gördüm. Bir kız sırf güzel diye terfi alabilir, girdiği ortamlarda tanımasa bile pozitif ayrımcılık görür bu böyledir.
53 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinlikle çok doğru diyorsun çirkin bir kız gtünü yırtıp kariye yapıp yabancı dil öğrenirse ancak hayatta tutunur
Cevap sahibi+1 yılYani daha doğru anlatmak gerekirse çirkin ve maddi olarak vasat insanların daha çok çalışması ve çabalaması gerekiyor birşeyleri elde etmek için, haa elde edebileceğinin de garantisi yok. Ama dış görünüş olarak iyiysen veya maddi olarak iyiysen bir çok konuda daha az efor sarf ediyorsun kesinlikle.
- +1 yıl
Aynen
+1 yılGüzellik görecelidir. Kime göre güzel?
Bana göre ben mükemmelim. Yüzümde ki leke yüzünden kıymetimi bilmeyen biri hayatımda olmaz zaten. Veya vücudumda ki lekeler için çirkin diyecek insanda 848494 tane kusur bulurum.
Kendini sev bence. ya da sana çirkin diyeni gönder kusurları yüzünden hayata küstureyim:)21 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik göreceli de olsa mesela çoğu kişinin güzel bulduğu kıza kim çirkin diyebilir kıskanç değilse. Güzelliği çok kişi tarafından beğeniliyorsa yeterli. Dünya starı beklemiyoruz ya. Sağ ol
ince düşüncen için ❤️
- Güzellik & Bakım konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların kötü davranması tipinle alakalı değil kendi kötülükleriyle alakalı ve şu anın güzellik algılarına uymuyorsun diye bu seni çirkin yapmıyor. aynı şeyleri ben de yaşadım
12 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyleri senin de yaşamış olman beni çok üzdü.
- +1 yıl
Ben üzülmüyorum artık çünkü insanların kötülüklerinin beni etkilemesine izin vermiyorum. Bence sende vermemelisin artık
Bence çok zengin olan insanlar daha şanslı. Çirkin de olsa estetikle güzelleşebilirler aowşdjoe. Ayrıca ben ne kadar beğenilsem de kendimi hep çirkin gördüm. Bir gün şöyle bir aydınlanma yaşadım “ güzellik kavramı göreceli bir kavramdır 10 kişiden 5 i beni çirkin buluyorsa 5 i illa ki güzel buluyordur. Çünkü herkesin güzellik algısı farklıdır. 10 kişiden 5 i itici buluyorsa 5 i sempatik buluyordur “. Bence güzelliği gölgeleyen şeylerden birisi de sempatikliktir. Kendini bu kadar üzme “3 estetik operasyonu oldum olmadan önce koca burnumla gittiğim her okulda popülerdim şimdi değilim” kime göre neye göre çirkinsin yani?
15 Yorumla
Soran+1 yılKnk cidden para bazen güzelleşmek için yetiyor mu? Ne kadar zor o estetik ameliyatları ya da dolgu yaptırmak diyeceksin mesela ama onların da riskleri var doktorda yaptırsan bile insanın yüzüyle oynatması çok zor gerçekten
Soran+1 yılDanla biliç estetiksiz o kadar da kötü değilmiş ama. Ben de kendime çok baktım burun ameliyatı, diş teli taktım, üst çenem sabit damaklıkla genişletildi. Ama olmayınca olmuyor işte mesela benim sağ çenem sol çenemden bariz şekilde küçük normal olarak dişlerimin yarısı da daha küçük maalesef Allah vermeyince vermiyor. Napim daha çene ameliyatı falan olsam çok çok zor şeyler idare ediyorum
- +1 yıl
Çirkin değilsin takıntılısın bence. Yüzün bir tarafı diğerine göre asimetriktir bir tarafı diğerine göre her zaman daha güzeldir. Kaşlar bir tarafa göre daha orantısızdır. Vucudumuz kıllıdır dişlerimiz hollywood dişleri gibi değildir çatlaklarımız vardır. Ağızımız küçüktür burnumuz büyüktür. Bunlar çok normal. Çevrende gördüğün çoğu kızın yüzü makyajla ve estetik/botoxla güzel. Genleri güzel olan çok kız var tabii. Sosyal medyaya da aldanma.
Soran+1 yılBu güzel fıstık gibi dediğim kızlar benim ilkokuldan arkadaşlarım ve fıstık gibiler :))) benim estetiğim var ama benden bin kat güzeller. Ve hepsi de doğal dolguları bile yok ama Allah’ın işi kimini çok güzel kimini çok çirkin nasip artık
güzellik göreceli bir kavramdır
karşına biri çıkar ve seni beğenir
kalpleriniz sadece birbirinizi görür
hayatımızı etkileyen bir çok kavram vardır
kiminin ailesi erken yaşta ölür
kimi işsiz kalır çocuğu vefat eder
kimi kötü bir evlilik yapar
kimi psikolojik sorunlar yaşar
güzel olmuştur fakat başka dertler vardır
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen çirkin olunca başına kötü şeyler gelmiyor Allah acıyor artık diğer dertlerden arınıyorsun şaka mısınız ya?
Soran+1 yılKiloluyum aşırı 48 kilo aman aman nasıl zayıflıcam
Soran+1 yıl48
+1 yılAksine daha şanssızlar bence. Yan komşumuzun kızı çok güzeldi ama daha çok küçükken bile herkes ona çok güzel olduğunu söylediği için güzelliğe takıntılıydı aynada sürekli kendisini izleyen insanları dış görünüşüne göre yargılayan bir süre sonra iyilik kötülük algısı güzellik ile ölçülen tarzda bir çocuk oldu. Çünkü doğduğundan beri kimse ona akıllı kızım zeki kızım iyi kızım demedi hep güzel kızım dedi.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen knk çok şanssızmış:D
- +1 yıl
Hayır o çocuk hep güzellik takıntılı olduğu için iyi ve kötüyü ayırt edemedi okul hayatı boyunca onu kıskanan diğer kızlar tarafından zorbalık gördü hiç aklın önemli olduğunu bilmediği için o yanını geliştiremedi dersleri iyi olmadı ailesi en azından güzel evlendiririz dedi
- +1 yıl
En kötüsü de bence güzel doğdu ama belki gelecekte kilo alacak ve hayatı boyunca tek övüldüğü ve başarı sağladığı konuyu da elinden kaybedecek. Doğduğu andan beri sadece güzel olması söylenen dersleri kötü bile olsa güzel olduğu için bunun görmezden gelindiği dünyada güzelliğini de kaybederse..
Soran+1 yılValla çirkin olan da elinde meslekle doğmuyor onu da zorbalıyorlar dışlıyorlar hayattan hevesi olmasa da çabalıyor belki güzelim diye kıçı kalkmıyor ya
- +1 yıl
Ben güzellikten önce zekaya önem veriyorum çok çirkin olmadıkça ve akıllı oldukça hayat sana güzel ama çok güzel olup aptalın teki oldukça hayat ona hiç güzel değil.
Bak şimdi ne diyeceğim ben kendimi hep çirkin tanımlardım ama aslında hiçbir kadının çirkin olmadığını fark ettim iki yıl önce eskiden beri saçma sapan giyinirdim ve lise 2 ye kadar da çokta bakımlı değildim mesela sınıftaki zorbaların ne çok dalga geçtigini hatırlıyorum ama zamanla bir seylerin farkına vardım bakımlı olduğun sürece kimse seni çirkin olarak görmez ve anladığım kadarıyla gençsin , fikrimce kariyer yapmak çok daha önemli. Mesela bir arkadaşım var o geçen sene üniversiteyi kazandı ben mezuna bıraktım , bu sene o arkadaşımı görünce mutlu bir şaşkınlık geçirdim çünkü hem daha özgüvenli hem de daha güzel görünüyordu , kemerli bir burnu vardı mesela ama çok karakteristik duruyordu. Yani diyeceğim şey o ki zamanla ve bakımla güzelleşirsin ama kariyerin ve paran olmadan ne dolu bir özgüvenin ne de mutlu olabilecegin bir sebebin olur
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bakım falan değil mesele yapıyoruz bir şeyler. Ama knk cidden bazı şeyler kemik şekli gibi insanın elinde değil ya çok zor ameliyatlara gireceksin ya da böyle yaşayacaksın benim de bu sorunlar dolayısıyla asimetrik bir çirkinlik var suratımda ama her türlü yaşanıyor alışıyorsun da yemin ederim. Teşekkür ederim inşallah öyle tabi Allah herkese güzel meslekler nasip etsin
Soran+1 yılKaç asimetrik güzel var ki ile ne demek istediğini anlayamadım dmdjjjsjdjcjdoxkd asimetrik güzel yapmıyor yaniii onun farkındayım ckenxkenjdnejdej.
Doğuştan güzel olmak aslında bir ödül değil bir ceza çünkü hayatta hiç bir zaman başardığın şeyleri kendi çaban ve zekanla alakalı olduğuna inanmazlar yaptiğın her şeyi senin için biri yapmış gibi bakılır. Güzel olduğun için her zaman iyi olman gerekiyor gibi bakılır iyi bir karakter iyi bir ilişki. İlişkinde bile karşı taraf bana göre daha çirkin ise neden sorusu soruluyor sana, o kişinin karakteri bile iyi olsa daha iyileri var senin için deniliyor hep sen ve fikirlerin önemli olmaz hiç bir zaman. Tabiki artıları da çok sadece kötülemek istemem ama her şeyin iyi ve kötü tarafı olabilir. Sende olmayan şeyler başkalarında var diye onlar şanslı değil.
10 Yorumla
+1 yılAklıma Dilan Deniz geldi. Zaten güzel bir kadınken daha da güzelleşmek isteyip kendini estetikle mahvetti. İnsanların güzellik algısı farklı. Bana göre dünyanın en güzel kızıdır mesela ama kendini beğenmiyordur. Neye göre güzel, neye göre kaygısı yok mesela..
10 YorumlaKız için güzellik ve gösterip vermiyorsa erkek için yakışıklılık ağzının iyi laf yapması ve üst düzey cinsel performans bunlar varsa ne olduğun kim olduğun farketmez Allah zaten doğarken seni kayırdığı için sonraki hayatında bir ömür böyle geçer bir nevi ön gösterim gibi yani doğuştan şanslılar dertsiz tasasız bir hayat onlarındır her zaman bu hep böyle olmuştur aksini iddia eden hayatı ve gerçeklerini yaşamamıştır
10 Yorumla
+1 yılEvet çok şanslılar ben çirkinim kimseyi hakketmediğimi düşünüyorum 😔😔
21 Yorumla
Soran+1 yılYalnız değilsin merak etme. Lisede arkadaşım olmayan bir kız bile gelip bana insan seni ilk görünce yadırgıyor ama zamanla alışıyor demişti ben de çocuklarım üzülmesin diye anne olmayı hak etmediğimi düşünüyorum
Sen kendini sevmemişsin ki güzel bulasın. Güzellik görecelidir ve güzellik her şey değildir. Yaşın kaç bilmem ama bunlara takılma derim.
Bende bir kaç yıl öncesine kadar kendimi sevmiyor ve güzel bulmuyordum. Kendimi sevdikçe güzel olduğumu anladım. Karakter bunlardan daha önce gelir. Güler yüz teşekkür ile herkesle anlaşmak mümkün.
00 YorumlaBence insanın şanslı olup olduğu sadece nasıl söyleyeyim sana böyle güzellik algısına göre değişmez yani güzel olmak sadece insanın hayatta şanslı olduğunu göstermez bulunduğu çevre yaşadığı ayrı aile ortamı, vicdanlı veya merhametli olmasına göre de değişiklik gösterir.
00 YorumlaBenim yüz hatlarım gayet iyidi, akne lekeler olurdu ve hafif kilom vardı... hadsizler yok peeling yap, yok kilo ver derdi... alanında iyi bir dermatolog buldum akne için hap verdi bu sefer de o ilaç ciğer için sakat , hamileliğe engel dediler ama ben kullandım 3 hafta içinde akne , siyah nokta , lekeler azaldı sonrasında leke açıcı kullandım düzeldi vee 18 kg verdim bu seferde sağlığından olma dediler :)
00 YorumlaHayat mükemmel değil, insanlar da değil ama herkesin içinde bir güzellik var. Modern güzellik anlayışı genellikle fiziksel yönlerle sınırlıdır, ancak gerçek güzellik iç güzelliktir.
Akıl, ruh ve bedende güzellik ve güç. Bu ilham verici güzel alıntıların sizi iç güzelliğinizi artırmaya motive edeceğini umuyoruz. insanlari da takma
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 695 cevap paylaştı. Uzatmaya gerek yok güzellik/yakışıklılık şanstır tabii ki.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir de dramaya bağlıyorlar yok başka çok derdim var falan filan çirkinler hasta olmuyor maddi manevi sıkını yaşamıyor gibi sanki 😂. Allah güzel yaratmış seni sus otur bulmuşlar bunuyorlar
Soran+1 yılAynen çirkin insan diye bit şey yokmuş Allah askına çirkin insan yoksa çirkin insan lafı nereden çıkmış
Soran+1 yılDuymadım ama bence de etkisi var elbet züğürt tesellisi işte
- +1 yıl
Sadece tiple ilgili değil ama onuda kapsayan bir şey. Mesela birisi düzgün iyi giyimli olabilir veya iyi bir mesleği vardır, güzel konuşur, sanatçıdır kişide onu tanımıyorsa bildiği tek iyi özelliğinden dolayı o kişinin zeki biri olduğunu veya iyi biri olduğunu yani diğer özelliklerininde iyi olduğunu düşünmeye eğilimlidir. Pozitif ön yargı oluyor yani
Allah c. c herkesi görüyor biliyor imtihan ediyor yaratılışı da ayarlıyor vardır bir sebebi, kimi güzel olur Ahireti çirkin olur, kimi çirkin olur Ahireti güzel olur. Takma bunları.
212 Yorumla
Soran+1 yılKnk şu dünyada çirkin olup da mutsuz olan milletten şöylesin böylesin diye duyup üzülecek ne adam akıllı bir eş ne çocuk beklentisi olacak bir insanın ahireti nasıl güzel olsun…
Soran+1 yılBen kendime kuruntu yaptığım için mi lisedeki sınıftan bir kız bana gelip insan seni ilk görünce yadırgıyor zamanla alışıyor dedi? Ben mi kuruntu yaptığım için diş teli kullandım sabit damaklıkla üst çenem genişletildi? Yamuk burnum ameliyatla düzeltildi? Yamuk kaşlarım 2-3 yıl içinde zar zor ala ala yakın bir görüntüye ulaştı? Ben mi kuruntu yaptığım için ortaokulda eski sevgilisini kıskandırmak için bana yavşıyormuş gibi yapan erkek bu zamana kadar güzeli sevdik de ne oldu artık güzelle uğraşmayız dedi benim neyimi kıskanacaksa kız xkemxkmekxmekxmekd
Soran+1 yılBu hayatı yaşayacağıma keşke hiç doğmasaydım dedim hep
- +1 yıl
Uzun uzadıya bir yorum yazmak geliyor içim'den fakat pskolojin bozulmuş üzüldüm senin adına
Allah sana iç huzuru düzgün benlik sakin kafa hidayet nasip etsin etsin ki değişmicek dünyavi işler için isyan etmemeyi , kimseye kendini beğendirmek zorunda olmadığını, özünü kendini kabullenmek zorunda olduğunu Allah'a aykırı sözlerinden pişman olmanı
İçinin feraha kavuşmasını canı gönülden istiyorum kinayeli veya ima ile yazmadım lütfen kırılma yanlış anlama
burada yazdığında bir şey değiştimi? Kendini üzdüğünde değiştimi?
kendinle nefsinle savaşma
düşündükçe üzülür üzüldükçe kurarsın
eğer trol bir soru değilse bu gerçekten çok üzüldüm
Soran+1 yılPsikolojim bozulmadı senin de çocukların olmasını istemeyeceğin yamuk bir suratın olsaydı anlardın
Soran+1 yılŞu dünyevi işler için diyorsunuz ama kalkıp da bir mesleğim olsun diye ailem olsun çocuğum eşim olsun evim arabam olsun diye çabalıyor herkes o kadar iki yüzlüsünüz ki
- +1 yıl
Çabaladıklarımız ile dünyavi işler dediğim insanlara kendini beğendirme merakından çıkmanı bir tutup ikiyüzlü diyorsan sana daha bir şey denilmez özellikle kırmadan anlatmaya çalıştım sen hep böyle karşındakine peşin hükümlümüsündür?
Soran+1 yılDünyevi iş dediğin nedir çalışmak evlenmek çocuk sahibi olmak bunlar hep dünyevi iştir. Gerçek bu, sen evlenme o zaman çocuk sahibi olma işine gelirse. Gerçekler bunlar gerçekler mutsuz bir yaşam. Hayat imtihan dünyası diye insanların yaşadıkları üzüntüler tamam ya çyle miymiş imtihan dünyasıymış sorın yok diye devam edilmiyor.
- +1 yıl
şu an bu şekil bak negüzel anlatmışsın doğru sözü bile kötü gösteren uslubtur sana iyiliğin için yazdıklarıma ikiyüzlüsünüz dersen ne bekliyorsun ben evlenip ayrıldım çocuğum var ve bi çok şey yaşadım dediğin saydıkların dünyavi telaşlar olması gerekenler tabiki evlenip yuvanj kur mutluda ol kimse değil sana iyi gelicek gene sensin kimse dünya güzeli değil güzel olanlar da karaktersiz ahlaksız çok gördüm bütünüyle tam her şey bi insanda olmaz eminimki güzel yanların var komleks özgüvensizlik içindeki vesveselere yanlış yoldan çözüm ararsan seni dibe çeker , ben neler yaşadım gel anlatayım dinle herkeste var başa çıkmazsan o üzüntü dertlenme seni yer bitirir her nasibin vakti var olmuyor sandığın beklediğinde değil ansızın gelir seni bulur , kimse sana faydası yok kendine sadece sen iyi gelmek zorundasın nefsin vesveselerine yenilme lütfen mutluluğun sırrının zorluktan sonra olduğunu anlayacaksın evlenip çocuk yapınca herşeyi hatetmiş olmuyorsun , öyle çıkmazdayım ki şu an geçicek biliyorum, neler geçti senin için diyorum üzülünce düzelmiyor
Soran+1 yılEvet ikiyüzlülüsünüz çünkü dünyevi şeylerin önemli olmadığını söyler önce siz peşinden gidersiniz. Çocuk sahibi olmak bu dünyanın nimetlerindendir.
- +1 yıl
Haddini bil uslubuna dikkatet
+1 yılGüzellik klişe ama geçici kavram ve güzellik yakışıklılık ruh ve bedenle bütündür. Birbirinden ayrı düşünemiyorum eminim güzel yanların vardır.🌺Sana güzel bir haber daha insanlar bizim kendimizi gördüğümüzden %20 daha fazla güzel görür.😉☺️☺️
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel olmanın hiçbir getirisi yok Bu devirde önemli olan para Paran varsa dünyanın en çirkini ol insanlar çıkarı için seni göklere çıkarır Güzel kızı hemcinsleri bile kıskanır kötüler arkasından konuşur tacize uğrar iş yerinde orada burada Bazı sapık erkekler aşık rolü oynar sırf elde edebilmek için Bir kız anca güzel ve zenginse o kız güçlüdür Diğer türlü güzellik tek başına yetmez tam tersi zarar verir
01 Yorumla
+1 yılVarlıklı ailenin çocukları ve güzel/yakışıklı doğanlar her zaman ön plandadır. Kimse 1 numara olmak varken, 2 numara olmayı istemez.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen akıllı bir insan sonunda tebrik ederim herkes at gözlüklerini takıp gelmiş acaba kaç tanesi reelde bırada yazdığı gibi davranıyor
- +1 yıl
Emin ol çoğu tersine yapıyor.
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum 😀😂
+1 yılEvet dış görünüş olarak şanslılar hatta dış görünüş iyi olursa özgüven de artar o yüzden 1-0 öndedirler.
10 YorumlaGüzel görünmek marifet değil. Önemli olan güzelliği şükür ile yaşayabilmektir. Ahlak ile. Bir kişi hem güzel hem aldatıcı ise yere batsın güzelliği. Aslolan insanın güzelliği ahlak ile birlikte yasamasıdır
11 Yorumla- +1 yıl
Abi iç sesim olmussun
Güzellik & Bakım konusunda 908 cevap paylaştı. Öyledir, mesela genellikle 20 yaşından sonra güzelleşiyorlar..
21 Yorumla- +1 yıl
Sen
+1 yılBence tam tersi çok şükür güzelim ama düşündüğün kadar şanslı değilim Allah çirkin şansı versin derdi büyükler nasıl haklı olduğunu anladım onların sana gelince güzellik göreceli bir kavram bence en güzeli kalbin güzelliği ❣️
00 YorumlaHer haline sükretmelisin.
Hastaliklida olabilirdin o yüzden hic üzülme.
Ama kendini güzel hissetmek istiyorsan bakim yap, yüz bakimi sac bakimi. Sacini sana yakisan midel kestir boyat bide kreatin bakimi yaptir.
Kasina gözüne bakim yap maskara sür ne bilim.
Giyim tarzinada dikkat et.
Kendine böyle dikkat edersen ozmn cirkin hissetmessin hatta özgüvenin bile yükselir.😊
Bu benim fikrim, tabiki seni gercek hayatta görmedim bilmiyorum, ama sana bunlari tavsiye ederim01 Yorumla
Soran+1 yılBakım falan sorun değil ya yapıyoruz teşekkür ederim elbette hastalık dert gelip gidiyor bazen kalıyor teşekkür ederim
Doğrudur fakat insan bir süre sonra güzellik değilde, muhabbeti saran , eğlenceli, neşeli, çalışkan , bakımlı güzel giyinen ve sadık birini arıyor güzellik ikinci plana kalıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılSallamayın abi hiçbiriniz sen de dahil beğenmediğiniz kıza yazmazsınız
Soran+1 yılTabi bekara karı boşamak kolaymış
Soran+1 yılYo hayır öfkeli değilim ne alaka
Soran+1 yılSana bekara karı boşamak kolay lafını şimdi hayatında öyle birisi olmadığı için lafı sallarsın anlamında söyledim reele dönünce bu lafları yutarsın
+1 yılGüzel/yakışıklı olduğu için, hep daha iyisini kolay elde edeceğini düşünerek insanları harcayan ve biraz daha iyisini bulunca hemen ona geçen insanlar var.
Bu çok kötü.20 Yorumla
+1 yılÖncelikle ben de kendimi o kategoriye uygun görüyorum şöyle bir kaygı 40 kişi deli derse olmasan bile öyle hisseder gidersin güzellik konusunda da güzel denildi mi en baştan asla kaygın olmaz benim yok mesela tabi kendini beğenmiş falan diye düşünen insanlarımız olur ona da diyecek bi şey yok bir tek kilomdan memnun değilim o da çözüm yolu bulunur elbet
10 Yorumla
+1 yılbence çok yalnış düşünüyosun her erkek güzelliğe bakmaz eğer diksiyonu iyiyse ve kendine öz bir havan varsa güzel olmazsan bile konuşmanla beğendin birini çok kolay etkiliyebilirsin sence erkekler neden güzel kızları bırakıp sıradan bir kızla birlikte olmayı tercih ediyorlar bence bunu bir düşün hersey güzelik değildir eğer güzelsen ve iki cümleyi bir araya getiremiyorsan ben şahsen güzelliğine biriyle sevgili olmam o kişiyle muhabbetim sarıyo mu karkateri bana uyuyomu buna bakarım.
10 YorumlaEvet şanslılar dikkat çekici olmaları bir an ulaşılmaz gibi görünüyor, ama biraz sohbet edince eğer sadece dış güzellik ile var olmaya çalışmaları kısa anlam taşıyor.
10 YorumlaGüzel veya çirkin tüm kadınların kusuru ilgi gördüklerinde g... leri kalkıyor. İnsan kalabildikleri sürece de yürüyor ilişki. İşkembeden sallama değil gerçek deneyimler bunlar...
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir gerçeklik var ortada.. züğürt tesellisi olmadan nasıl aşılabilir bu durum
10 Yorumla
+1 yılYanlış düşünüyorsun. hiçbir şey göründüğü gibi güzel değil hayatta. İçine girmeden bilemezsin😂
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden güzel olmasın? Güzeldir be.
- +1 yıl
Ne oldu ki sana
Soran+1 yılBir insanın suratı güzel diye neden kötü olsun? Hastalık dert maddi manevi sorunlar herkesin başında var zaten
- +1 yıl
Orası öyle tabi
Bende hep keşke guzel doğsaymışım keşke yuzumde asimetrik olmasaydı şu bu vs olsaydı demekten strese girmeye her şeyi takmaya başladım sonra gördüm benden kötüleri eli ayağı olmayan dilsiz olan yürümeyen ac susuz kalan cok insan
var oturdum stresi atıp şu halime şukretmeye başladm unutma biz kusurlarımızla güzeliz🩷00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBence güzelliği öz güven ortaya çıkarır özgüvenin yoksa güzel olsanda ortamda olmazsın onun için kendine güven önce
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kız kendine güvenmese bile gö. tünü kaldırırlar özgüveni kendine gelir insanlar böyle. Çirkinsen de kendi haline yaşa mutlaka sana laf söyleyecek insanlar dibine gelir söyler
Elbette olur. Çünkü hayat bir yerden iyi gidiyorsa bir yerden kötü gidiyordur. Bu yaşamın kuralı budur. Belki güzellik kaygıları yoktur ama hayatta çok daha başka sıkıntıları vardır.
00 Yorumla
+1 yılAllah çirkinler şansı versin derler bu doğrudur. Güzeller de kibir olur kapris olur bunlar da bahtsızlık getirir.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen çirkin olduğunda millet gözüne gözüne soktuğu için kibrin kapsirin bile varsa söndürürler
- +1 yıl
Valla çevremde kızlardan evde kalanını görmedim. Boşta bırakmazlar kızları meraklanma.
Üniversitede sınıfta 50 kişiydik 26 kız vardı hepsi evlendi gitti erkeklerin daha yarısı bekar sen düşün.
Soran+1 yılSorun evde kalmak mı sadece?
- +1 yıl
Sevdiğin seni beğendikten sonra millet beğenmese ne yazar
Soran+1 yılAbiii eminim ameliyat vs olmasaydım beğenen olmazdı
- +1 yıl
Yok canım abartma Allah herkesin bı dengini yaratmış
Güzel olmanın avantajı var elbette dezavantajı da var diye düşünüyorum ama güzel olmak tek başına yeterli olmuyor model değilsen namuslu bir hayat yaşamak güzelliğin sana ayyyyy çok güzelsin demeleri 😂sana iş ve kariyer sağlamaz eğitim iş ve kariyer hepsi bir arada olduğu zaman o zaman tamamsındır😎
00 Yorumla
+1 yılYaradadan ne gozol yarotmoş
01 Yorumla
Soran+1 yılAbsürd bunkar 👁😂
Güzellikleri'nin içini doldurabilirler ise işte o zaman daha başka güzel olabilirler...
Güzel ama içi boş kızlar bazen kaybetmeye mahkûm olabiliyorlar...00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnsanın bahtı ve şansı güzel olmalı fiziki güzellik ne yazık ki solan çiçek gibi solar gider..
10 YorumlaDoğacak çocuklarının güzel olması konusuna katılmıyorum. Gen havuzu çok geniş.
12 Yorumla
Soran+1 yılGen havuzu geniş de olsa genelde anne babaya benzedikleri çok net.
- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama guzellik olmasada olabiliyor. Cirkinlik deyince evet o bi sanssizlik olsada ondada bazi seyleri degistrebilirsin
10 Yorumla
+1 yılevet şanslılar ama gerçekten kim yanında bilemezler, sadece güzelliğim için yanımda insanlar olacaksa hiç olmasınlar.
10 YorumlaÇirkin kadın yok sadece bakımsız kadın vardır bunu unutma ama güzellik biraz genetik olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılBakımdan kastınız ne? Diş teli taktım. Ağzında olduğu sürece ağrı çekiyorsun. Damaklık taktım, üst çenem dardı. Ağzımdan çıktığında ağzımın içi mosmordu yaralar vardı. Burnum yamuk olduğu için ameliyat oldum burnum 9 ay oldu ama tam iyileşmiş değil bu bakımlar sizi tatmin eder mi? Beni etmedi şahsen çünkü yüzümdeki asimetriler için daha tedavi görmeye çalışsam görürüm. Benim gibi çok insan yok böyle tabi mesela ortaokulda da lisede de böyle bir kendimi gördüm. Milyonda bir de olsa gerçekten çirkin insanlar olabilir bakımım yetmediği
Bakış açısına bağlı güzelliği yeterli gören de var güzelliğini yeterli görmeyen de tamamen kişilikle alakalı bi durum sonuçta kimse kusursuz degil
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Erkekler tipe bakmaz mizahina konusmasina bakar once son sirada tip olur eger gercek ask buysa tabii
21 Yorumla- +1 yıl
Yani
- Devamını Gör (147)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler