Içki ve sigara içmeyen kumar oynamayan ortamlarla işi olmayan erkekler hep onlara denk geliyor ve mutlu oluyorlar bize denk gelenler serseriler ickiciler...
Sen de kapan diyenler olacak şimdiden soyliyim kapanamam çünkü müslüman değilim
Içki ve sigara içmeyen kumar oynamayan ortamlarla işi olmayan erkekler hep onlara denk geliyor ve mutlu oluyorlar bize denk gelenler serseriler ickiciler...
Sen de kapan diyenler olacak şimdiden soyliyim kapanamam çünkü müslüman değilim
Kapanmak mesele değil, sen olayı çok yanlış anlamışsın, gül bahçesinde dolaşırsan ellerin gül kokar, bokun içinde dolaşırsan paçaların bok olur. Bu kadar basit aslında.
Umduğun şeyi aradığın yerde bulamıyorsan, yanlış yerde arıyosun demektir.. Bakış açını değiştir sende güzel bi mutluluk yakalarsın.. Bakış açısı dediğim inançların değil yanlış anlama sadece ortamını kastettim
Cevap
13Cevap
Bu kadar dert edeceğine kelime-i şehadet getirip hemen müslüman olabilirsin, niye bu kadar içerledin :D
Kelime şahadet getirsem de Müslüman olamam ben içten inanmıyorum çünkü. Bir de benim derdim Müslümanlık değil güzel bir iliski yaşamak
Ya takıldım tamamen, kusura bakma lütfen. Umarım karşına istediğin gibi birileri çıkar :)
Abicim tercih meselesi. Sen tercihini serseriden yana yaparsan sevdiğin kişi serseri olur. Tamamen senin elinde olan bir durum.
Ben serserileri direkt reddederim
Aslında doğru bu. Ben de kapalıyım ama bana içkici denk geldi neden çünkü evlendigimiz de açıktım ve ben de içiyordum 🙄
Seni anlıyorum, fakat bu işlerle uğraşmayan serserilik içki kumar işi olmayan erkeklerde var. Bence ortamlarını değiştirsen bu yeterli olur.
Hayır ben hic hsyatmçımda sigara icmedim oyle barlara falan gitmemde hic temiz bi çocuğum ama asla basortulu istemem
Hayır öyle değil kişilik önemli sizde böyle sınır koyabilir siniz
Şansla felan alakası yok aslında kapanma kararı kişisel bir tercih meselesi zaten herkesin yaşam tarzı ve inançları farklıdır kendi değerlerine ve inançlarına uygun bir yaşam sürmek özgürdür herkes
Önemli olan kendi değerlerinize uygun insanlarla ilişki kurmaktır olumlu ve sağlıklı ilişkiler
Anlattığın gibi düzgün biriyle karşılaşmadım henüz nxsllswlld
alakası yok. dogru adamlrı seçmeyi beceremiyorsun
Arkadasım kapalı hep güzel kardeşim geliyor ona
Genelı evet ama nerde ıstısmarcı sapık var cogu da onlara gelıtoe
Açık birisi olarak soyleyeyim en yakışıklısi en kariyerlisi gidip kapalı kızlarla evleniyor. Hayırlı olsun ne diyelim
Pardon öyle değilmiş
oyle mi oluyomus
kim anlatiyo bunlari inanma
Sigara hariç diğer özellikler uyuyor 😂
Neden inanmıyorsun
Çünkü ben matematikciyim. Matematikle ve bilimle ilgilenince dinler ve burçlar gibi şeyler anlamsız geliyor
Yo bakış açısı, matematikçi İslam düşünürleri de var. Bence bakış açını yönlendirmen lazım. Kainattaki muntazamlığa ve döngüye bakarsan bunların mimarını idrak edebilirsin. Soruna gelince de kapalı kızların şansı diye değil sende benzer ortamlarda bulunursan benzer şeyleri yaşayabilirsiniz
O zaman önce müslüman ol ASDGASJ
kapalı kızlar baya da çekici aslında
Herkes öyle değil ben hanımcıyım o ne derse o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?