Merhaba , köprücük kemiğinin çekicilik kattığı doğru ama belirgin olmayanlarda da o bölgenin yumuşak dokusu çekicilik katıyor. Köprücük kemiğinin belirgin hale gelmesinde makyajın hiç bir etkisi yoktur. Siz muhtemelen bazı makyaj firmalarından ve özellikle burada reklamı olanlardan size para geliyordur. Bu sebeple sen ortaya at , biz gözlerine sokalım , sonra insanların ceplerini ve cild sağlığını yok edelim ki, sonrasında hayat boyu bize mecbur kalarak para kazandırsinlar yönünde bir sömürge taktiği. Gorsele ve anlattıklarınıza bakarsak sizin belirgin olarak görünmesini istediğiniz kısım köprücükten ziyade, memelerin belginligini göstermek olmuş , tabiki o da makyajın değil , kıyafetin destekli ve toparlayıcı olmasıyla mümkün olmuş.
@Pelinx07 köprücük kemiği için diyorsan, evet bir çok kişide belirgin , lakin belirgin olmayan insanlarda var. Belirgin olmayan kadınlarında negatif düşüncelerine gerek yok. Hem bu sebepten hemde paylaşımda meselenin köprücük kemiği değilde makyaj malzemesine kullanımın teşvik edici reklamı olduğu için yazdım. Görsellerde bulunan belirginlikler üzerinde çok durmadım bu sebeple
😀 Yani neden bu kadar anlam yükledin ki? Sadece bir soru, yazdığın her şey yanlış reklam vs almıyorum. Ayrıca köprücük kemiğini olduğundan daha belirgin hale gelmesinin makyajla ilgisi vardır broznlaştırıcılar ve aydınlatıcılarla bu mümkündür.
Reklam almıyorsan, öyle benimsemiş olmalısın ki , onların psikolojik esiri yapmışsın kendini 😉😃. Bu denli anlam yuklememin garip gelmesini gayet tabi anlıyorum, renkler ve golgelemelerle, katkı sağlamış oldun belirginlige , Peki bu , % de kaç etki eder? Hiç düşündün mü? Doğal güzelliğin çekiciliğin belirginligini , bronzlastirarak kapatmaya yarar , aydinlaticilarla da, yansima faktörü ile yapay bir görünüm oluşur göz yanılgısı oluşturarak esas ve güzel olan detayli doğal güzelliğin üstünü kapatır evet , orada birsey belirgin ama ne? Doğallık dışı birsey. Sizce doğal güzelliği bozmaya değer mi? Ayrıca bütün makyaj malzemeleri cild düşmanıyken bunu konunun içinde önemle vurgulamanız dikkatimi çekti. Yıllardır, yüzüne makyaj yapan kadınların yüzünün alt kısımları (boyun , gerdan vb) gerçekten çok güzel görünürken, insanların yüzünde makyajın verdiği tahribatı üzülerek gözlemledik. İlk zamanlar değişik ve güzel görünmek için bunları kullanan insanlar kısa zaman sonra , makyajin verdiği tahribatla , makyajsız şekilde yaşama güçlüğü çekmeye başladılar ve halen bu sorunlari yasamaya devam ediyorlar.
Yani insanları makyajın esiri haline getirdiler. Sadece bu durum sadece para olgusuyla insanları sömüren, sana bana şirin görünürken, farklı bir yandan insanlığa zulmeden veya zulmedenlere fon sağlayan şirketler. İnsanların yüzünü mahvettiler bari yüzünün alt kısımlarını mahvetmeyin, ben mi yapıyorum diyeceksiniz. Siz yapmıyorsanız yapanlara destek olmak yerine, insanlara sağlıklı önerileriniz olsun bu da olmuyorsa en azından insanların sağlığını görüntüsünü kötü etkileyen tavsiyeleriniz olmamasını tavsiye ederim. Birde konu köprücükten açılmış, alttaki fotoğrafta, koprucuklerin makyaj uygulanmış halini göstermek istemişsiniz anladığım kadarıyla lakin üstteki fotografta köprücükler üzerinde el kapatma olmasına rağmen alttaki görüntüden çok daha belirgin ve alt fotoğrafta koprucukler sönük kalırken baş rolü kadının memelerine vermiş yönetmen , bu da ayrı bir garibime gitti 😉😃
Söylediklerinizde tamamen haklı olsanızda Makyajla alakası yok değişmez demenizi düzelttim ben sadece Sizde sömürgeye köle olmasınlar diye uydurma haber yaymayın canım aaa
@üyeismimyoj makyaj ile oluşan ışıltı sadece bulundugu noktaya dikkati çekmeye yarar oranın guzelligini göstermez belirgin hale getirmez bilakis olumsuz hale getirir , yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi. Yukarıdaki görüntüde daha belirgin daha güzel ve çekici görünüyor.
Beyefendi yukarda siyah beyaz fotoğraf bir Gölge ve ışıkla kontrast oluşturularak çekilmiş iki burada görsel ders mi vereyim size Işıltı katmayız makyajla sadece Renklerden gölgeler oluşturarak belirgin görünmesini de sağlarız İyi görünüp görünmediği size kalmış Belirgin oluyor gölgeler dolayısıyla Ben ressamım o yüzden hangi gölge ne olur ne iş görür iyi bilirim
@üyeismimyoj ressamlığınızın getirisi olan teknik bilgilerinize saygı duyuyorum. "Ders mi vereyim size" ifadenizde , gerçekler karşısında sanırım biraz yükselme yaşadınız. Ofkelenmeyin sakin olun. Tabiki ben size zahmet vermek istemem. Sadece bir görsel karşısında fikirlerimi değil, esasen tecrubelerimi paylaşmak istedim. Doğrusu sizin dediğiniz gibidir. Ben eksik biliyor olabilir. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sağlık ve mutlulukla kalın 😊🌷
Hahahaha Gerçekleri başından beri inkar etmedim Ben kapitalist sistem kölesi değilim efendim Sadece bilginiz olmayan bir konu hakkında bu kadar kesin konuşmanızı yadırgadım. Sevmiyor sinir oluyor doğru bulmuyor katılmıyor olabilirsiniz Fakat ben hiçbir yükselme yaşamadım ki böyle makyaj yapmam. Sizde mutlulukla kalın. Kabalığımı mazur görün bazen gerekiyor.
@üyeismimyoj ben bu sakinlikle bir kac kelime daha yazsam yarına kadar öfkeniz dinmeyecek. Ben yazmayayım. Herseyinizi hoş görüyor sizinde hoşça kalmanızı diliyorum
Merhaba , köprücük kemiğinin çekicilik kattığı doğru ama belirgin olmayanlarda da o bölgenin yumuşak dokusu çekicilik katıyor. Köprücük kemiğinin belirgin hale gelmesinde makyajın hiç bir etkisi yoktur. Siz muhtemelen bazı makyaj firmalarından ve özellikle burada reklamı olanlardan size para geliyordur. Bu sebeple sen ortaya at , biz gözlerine sokalım , sonra insanların ceplerini ve cild sağlığını yok edelim ki, sonrasında hayat boyu bize mecbur kalarak para kazandırsinlar yönünde bir sömürge taktiği. Gorsele ve anlattıklarınıza bakarsak sizin belirgin olarak görünmesini istediğiniz kısım köprücükten ziyade, memelerin belginligini göstermek olmuş , tabiki o da makyajın değil , kıyafetin destekli ve toparlayıcı olmasıyla
Benim için çekicilik unsuru değildir.. çünkü ben fiziksel ya da güzellik gibi algılara göre bir kadını çekici bulmam.. benim için karakteri ön planda olması yeterlidir.. ama çoğu insan için fiziksel şeyler ön planda maalesef
Köprücük kemiği bir insanda dikkat edeceğim özellikler arasında ilk 50ye girmez. Ayak fetişizmi bile daha bilimseldir çünkü en azından işlevsel bir bölge.