Yaşama sebebim kendim olabildiğince olabildiğince iyi versiyonum olmak deli gibi çalışıyorum hem mental hem zihinsel kadınlara değer verdiğimi mi düşünüyorsun geçmişte olanlardan dolayı hepsi aynı benim gözümde sadece onlar benim için oyuncak
Beni reel de tanımıyorsun sana arkadaşça yaklaşırim çoğu kıza olduğu gibi tipim ve boyum ve konuşma tarzımdan dolayı çoğu kabul eder ama içimi bilmezler jwjwjsjw kadınlar değil benim amacım ben en iyisiyim sadece
Gerçekten sizin adınıza üzülüyorum. Hiç olarak doğdunuz bir hiç olarak ölüp gideceksiniz bu dünyadan. Sevilmek için peşinden koştuğunuz o kadınlar tarafından tekmeyi yediğinizde yaşamınızın ne kadar boş olduğu farkına varıp koca bir boşluğa düşeceksiniz. Biraz kendinizi geliştirin de yaşama amacınızı nedenselleştirin.
valla benim hiç sevgilim olmadı yaş 24 geçen kızın tekine dedim boyum kısa tipim kötü bana dediği şey herkesin sevgilisi olacak diye bişi yok sen iyi bi insan ol yeter dedi
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğrudur bro sen kendini geliştir ama soru zaten dalgasına sordum üzülme sen devam et benle de cok dalga geçtiler biraz spor yap zayıfla yüzün güzel halle gelir benim de geçen sene boyum 172 idi şimdi 188 seni anliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
177lik biri sevgilini elinden mi aldı lan doğru söyle😂
Jsjsjsj ne alaka bro
Ben 188 im de daha önce 172 idim depresyona girdim
Ne bu serzeniş o zaman😂😂
Belli zaten normal bir psikolojide olmadığın merak etme😁
Ne demeye çalışıyorsun dostum
Anlayan anladı boş ver
Sen merak etme abicim git bulutlara kafa at uzun boydan başka özellik aramayan ergenlerle takıl
Yazık senin tüm yaşama sebebin karı kız olmuş zeka seviyen bu demek
Ne alaka
Uzun boylu olmak ve kızların bakması bile sana yaşama sebebi bunu ima ediyorsun. Kısalar kızlar size bakmaz ee yaşama sebebiniz ne diyerekten..
Yaşama sebebim kendim olabildiğince olabildiğince iyi versiyonum olmak deli gibi çalışıyorum hem mental hem zihinsel kadınlara değer verdiğimi mi düşünüyorsun geçmişte olanlardan dolayı hepsi aynı benim gözümde sadece onlar benim için oyuncak
Beni reel de tanımıyorsun sana arkadaşça yaklaşırim çoğu kıza olduğu gibi tipim ve boyum ve konuşma tarzımdan dolayı çoğu kabul eder ama içimi bilmezler jwjwjsjw kadınlar değil benim amacım ben en iyisiyim sadece
Boş teneke sın 😀😀
Boş dediğin adam senden daha fazla para kazanıyor ve hayata bi yerlere gelmiş akşama kadar senin gibi erkeklere yazmıyor
Kıçından atma şu an üstüme 17 tane arsa var aç 😀😀
Kendime ait firmam var bu yaşımda arabam var boyum uzun yakisikliyim elde edemeyeceğim hiç kimse yok aslında bu kadar düşman olma sebebim geçmiş
Geçmişte kötü şeyler yasadim
😀😀öz güven yok ki olsa kendini övmezdn
Tek yaşama amacı kadınlar tarafından sevilmek olan biri için zekâsından büyük sorular bunlar.
@eftenpüftenbiriyim ağzına sağlık 👏👏
170 erkeğe kim bakar yani
Öyle düşün 188 varken
Gerçekten sizin adınıza üzülüyorum. Hiç olarak doğdunuz bir hiç olarak ölüp gideceksiniz bu dünyadan. Sevilmek için peşinden koştuğunuz o kadınlar tarafından tekmeyi yediğinizde yaşamınızın ne kadar boş olduğu farkına varıp koca bir boşluğa düşeceksiniz. Biraz kendinizi geliştirin de yaşama amacınızı nedenselleştirin.
Şu an yüksek maaşlı bir işim var
Kendimi geliştirdim kadınlarla da aram iyi zaten
Sen 177inin altinda incel veletsin hic konusma 😂
188 im dostum eğer böyle olsam niye konu açayım
Geçmişte 172 idim son senelerde uzadim
Niye o zaman laf atiyon onlar mi secti?
Ben o zamanlar bu şekilde motive oldum psikolojim bozuk
Red pill ile
valla benim hiç sevgilim olmadı yaş 24 geçen kızın tekine dedim boyum kısa tipim kötü bana dediği şey herkesin sevgilisi olacak diye bişi yok sen iyi bi insan ol yeter dedi
Doğrudur bro sen kendini geliştir ama soru zaten dalgasına sordum üzülme sen devam et benle de cok dalga geçtiler biraz spor yap zayıfla yüzün güzel halle gelir benim de geçen sene boyum 172 idi şimdi 188 seni anliyorum
En azından spor yap kendine yakışan bir tarz yap kız gelir sana
Ayıp ettin ben şu an 173 bi adam için ağlayıp zırlıyorum
Sen 177 sınırındasın heralde 😂
188
Aşağılamak için sormadım soruyu
Ne içtin reiz
Tepkiyi merak ediyorum sadece 1.30 sene felan oluyor bende 175 felandim 1 sene önce bende cok sıkıntı çektim
Tek yaşama gayemiz kızlar mı
Kısa kadınlar bakıyor ama
Senin varda nolmus lan 😆
ayip ediyosun
Kisa erkeğe bakarmisin öyle düşün doğrular konuşuyor
Y*rram seninle aynı boyda fazla takma o yuzden
188 im
Kisa boyunla çok konuşma
1.74 üm yani atamla aynı boydayım (Atatürk) bu boyumla bile yaşım kadar kızı ayarttim (coğunu istemeden) yani genellemen saçma.
Afferin