Selamlar
Mesela, geçmişte daha dolgun hatlar ve belirli bir vücut tipi tercih edilirken, günümüzde daha çeşitli ve doğal güzellik standartlarına yöneliş olduğu söylenebilir. Siz bu değişen anlayışa ne kadar önem veriyorsunuz?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg⭐️
Selamlar
Mesela, geçmişte daha dolgun hatlar ve belirli bir vücut tipi tercih edilirken, günümüzde daha çeşitli ve doğal güzellik standartlarına yöneliş olduğu söylenebilir. Siz bu değişen anlayışa ne kadar önem veriyorsunuz?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg⭐️
Güzellik anlayışı her dönemde değişiyor bunu kabul ediyorum ama şöyle bir gerçek var, herkesin çıkarı belli güzel bir fizik yakışıklı bir erkek parası olan bir erkek, yatakta kıvrak olacak bir kadın tek amacımız bunlar, kimse vicdan merhamet inanç iman bunları sorgulamıyor ondan sonra niye ülkede evlilik kalmadı.
Geçmişte de kadınlar vücut şekline önem veriyordu lakin bu kadar çok bilgi yoktu, çoğu kadın istediği gibi formda olamıyordu. Şimdi 10 kadından 9u istediği vucuta kolay sahip ola biliyor. Balık etli, dolgun hatlı , büyük kalçalı, büyük göğüslü olmak modaysa önem vermiyorum vücut şeklimden ve beden ölçülerimden memnunum.😮💨
Bravo guzel yorum tbrikler
Peki sen iatedigin vucuda sahipmisn
Hmm bncede sahipsin cok guz l. bir vucudun var. Tütü masslah
Sevgilini kiskandim nedense yaa
Sorun degil ya zaten bana sadece yanlislilla kalp atan oluyor bende uzerime alınmamıştım 💔💔❤️🔥🫀🫁🧠
Tamam tamam sorun degil yaa 😜😜💔
Güzellik anlayışı değişmez. Pazarlama sektörünün empoze etmeye çalıştığı fikirler değişebilir. Adeta bir moda gibi insanların algılarıyla istedikleri gibi oynuyorlar ve dönem dönem toplumların beğeni tarzına şekil verebiliyorlar. Cidden ilginç.
Benim değişmez çünkü bir güzellik anlayışım yok.. sevdiğim kadını tipine göre değerlendirmem ya da işte sarışın olsun ya da kızıl olsun veya fiziği dolgun olsun gibi şeyler de demem.. ben aşıksam zaten en güzelidir
Cevap
20Cevap
Çoğunluk dolgun hatları seviyor gadası
kişiye göre bu ya kimi dolgun der kimi zayıf ister ama yaş ilerledikçe belirli hatlar daha çekci geliyo sanki zayıflıktansa
aynn
Evet, lütfen eskisi gibi hafif tombişlik tekrar meoda olsun 😂😂
Modanın değişmesi gibi güzellik anlayışı ve beğenilen vücut tiplemesi değişiyor ama aslında ilkel kodlarımızda belli başlı şeyler bize çekici geliyor.
Hala balık etli diyen var bence ama zayıf, fit seven de var tabi biraz da estetik. algi kişiye göre değişiyor..
Aslında bu moda gibi
Ama asıl değişen yıllara göre insanların istekleri
bakıyorsun 3 yıl önce balık etli isterken biraz zaman geçince düşüncelerin de isteklerin de değişiyor
Bence dedigin dogru her donem istekler ve arzular degisiyor
Önce beyin önemli çünkü fizik zaten gelip geçici o yüzden pek önemi yok değişsin ya da değişmesin
Ben nasıl görüyorsam öyledir onun bunun demesine göre bakmam
Yani şöyle yıllara bakınca evet değiştiğini görüyoruz.
genel geçer güzellik standartlarına takılmıyorum. Aynada gördüğüm kadın her zaman güzel
Fikirler sabit kalmıyor. Herkesin değişken bir duygu durumu var
Evet değişiyor. Bir dönem sıfır beden furyası vardı mesela
Benimki hiç değişmedi. Hep 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı sevdim 😜
Her şey değişiyor, iç giyimde değişti mesela eskiden paçalı don çekiciyken şimdi neredeyse çıplak gösteren iç çamaşırları çekici
Ben zargana tipli ya da aşırı yapili sevmiyorum... ten, sac rengi , yüz hatları da önemli... beyaz tene yakın buğday ten ve kahve _sarı arasi saçları olmalı
Evet her yıl değişiyor
İnsan kendini nasil mutlu hissederse öyle olsun
Bence de
evet değişiyor... mesela jlo ya da kardashian nedeniyle büyük popo sevilir oldu
bencede her dönem değişiyor boyumuz uzuyor her yerimiz uzuyor
Her sey zamanla degısıo
Evet onunda bir modası var
Aynı bence. Kimse 100 kiloyu savunmaz mesela.
Kadın dediğin etli butlu olcak biraz
Benim bakış açım hep aynıdır.
Benim için değişmiyor
Evet degisiyor
Ben kaslı kadın seviyorum.
Evet insan zamanda yaşlanıyor
Kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle guzelimdir
Hayır değişmiyor kolay kolay
Her dönem ve her bölgede değişiyor
Pek değişmiyor
Bende hiç değişmedi
Kesinlikle değişiyor