Güzellik & Bakım Cildim bu halde nasıl düzelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne kulandıysam düzelmedi artık fondöteni bıraktım 3 ay oldu en iyi hali bu napican bilmiyorum Cildim bu halde nasıl düzelir? Cevapla Fondöten Soruları En İyi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. The purestin akne karşıtı serumunu kullanabilirsin 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. krem almalısınız 0 0 Yorumla
epistemoloji34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bunun için ciddiyete gitmen gerek muhtemelen bi 6 ay kadar ilaç kullanacaksın tabi öncesinde tahıl falan yaptıracak 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Fotoyu yan koyunca s. So çeken başörtülü sandım yapma la 0 0 Yorumla
geeceemaaviisii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Makyajı kullan yağlı şeyler tüketiyorsan cips falan yiyorsan bırak düzelir 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. Hiçbir şey surme kantaron yağı ya da aloe vera sür yaz sonuna her şey düzelir 0 0 Yorumla
Linreja Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Estetiksyenim önce doktora gidip retinol kullanabilirmihim diye sor kullanmanda sorun yoksa retinole baska the purestin sarı yuz yikama jelini kullan yakin zamanda gecer buarafa stres yapma yuzunde gayet guzel gecicek uzulme sakın 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 352 cevap paylaştı. Ergenliği atlatınca düzelir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
The purestin akne karşıtı serumunu kullanabilirsin
krem almalısınız
Bunun için ciddiyete gitmen gerek muhtemelen bi 6 ay kadar ilaç kullanacaksın tabi öncesinde tahıl falan yaptıracak
Fotoyu yan koyunca s. So çeken başörtülü sandım yapma la
Makyajı kullan yağlı şeyler tüketiyorsan cips falan yiyorsan bırak düzelir
Hiçbir şey surme kantaron yağı ya da aloe vera sür yaz sonuna her şey düzelir
Estetiksyenim önce doktora gidip retinol kullanabilirmihim diye sor kullanmanda sorun yoksa retinole baska the purestin sarı yuz yikama jelini kullan yakin zamanda gecer buarafa stres yapma yuzunde gayet guzel gecicek uzulme sakın
Ergenliği atlatınca düzelir
Rimu. Arburin ve niacnamid kullan gecer
Kuru soğan sürmeyi denedin mi hiç?
Çokta kötü durmuyor