Bir adet kil maskesi kullan bir adet niveanin pembe renkte tonigi var onu kullan ben böyle yapınca hiç zerre bisiy kalmıyordu kılın adını unuttum şuanda bakayım geri yazacağım
Clean face kil maskesinin adi instagramdan vs sipariş verebilirsiniz ben bu ikisini kullanınca cildime iyi gelmişti kullanırsan eğer umarım sanada iyi gelir 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bir adet kil maskesi kullan bir adet niveanin pembe renkte tonigi var onu kullan ben böyle yapınca hiç zerre bisiy kalmıyordu kılın adını unuttum şuanda bakayım geri yazacağım
Clean face kil maskesinin adi instagramdan vs sipariş verebilirsiniz ben bu ikisini kullanınca cildime iyi gelmişti kullanırsan eğer umarım sanada iyi gelir 🤗
Kükürtlü sabun mu 🙃 yıllar önce kullanmıştım işe yaramaz o temizleme içindir o önemli olan derinin altına işlemesidir
Dostum cildinden önce şu moralini bir düzelt, tarlası yanmış köylü gibi o ne surat öyle
Bioderma'nın ürünlerini dene. Her cilt tipi için bulunmakta.
Onlara para vermek yerine cilt bakımına gidebilirsin iki seansta kurtulursun
Siyah noktalar geçmez ki cildin karma ve yağlı ise hep varlardır sadece temizliğini yaparsın o kdr
AHA/BHA içeren ürüer kullan ama onunla beraber güneş kremi de kullanman gerek
Ürünler*
Sabun bende kullandım bence cildi kurutur avonun clearskin yüz maskesini dene istersen.
Beslenmene dikkat et. Bol su iç. Vitamin al
Sivilce izleri galiba... evlenince kalmaz
Zamana bırak birmsorunun yok zaten
La Roche Posay Effacler
Cilt doktoruna gittin mi canim, ne dedi?
O dudakları yerim.:)
Rüşur taşı kullanmalısınız.
Önce ağzını düzelt bence
mutsuz kuzu
Bu cilt düzelmez
Düzgün değil mi
Siradan
kil sabunu+glliser+kabak lifi
Sabun geçirmez
O güzel dudakları öpesim geldi 😊
Düzgün zaten
düzgün zaten