Iki senedir akne var bende Hersey denedim doktora da gittim hic Bisey gecmedi yasim 20 bu ergenlik aknesi degildir bence. Bende tam bilmiom neden Boyle eskiden cildim cok guzelldi hic Bisey yoktu. Ama artik yoruldum ugrasmiom artik yuzumle oyle beklicem kendikendine duzelene kadar artik. 😔
Gratisten 11 tl ye alacağın çay ağacı yağı, 12 tl ye alacağın bee beauty greyfurt özlü temizleme köpüğü, ve akne karşıtı Nemlendirici krem Yüzünü köpükle günde 2 kere yıkıyorsun sabah aksam Üstüne akne karşıtı Nemlendirici krem sürüyorsun Bi de geceleri (sadece gece) çay ağacı yağı sürüyorsun sivilce olan yerlere, sabah yüzünü köpükle yıka En önemlisi güneş kremi kullanmak ama yapabilir misin bilmiyorum. Ki yaza girdik çok önemli bu. Güneş kremleri 50 100 arası değişiyor fiyatları. Missha markalı olanlar efsane iyidir. Çünkü şöyle düşün, aşırı sivilcen var ve üstüne onlar güneş görüyor bir sürü, daha derinleşiyorlar. Korumak gerek. Yediklerine içtiğine dikkat edicen bi de, çok yağlı yeme, bol su iç. 3 aya azalır.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben senin dedigin gibi hep uygulamistim cay agaci cildimi daha cok kotulestirdi. Yani cay agaci bidaha yapmam.
Çay ağacı yağı sürme onun yerine kuşburnu çekirdeği yağı sür öyleyse. Badenaturalden al, Leke cilt bakımı sivilce üzerine bir yağ, dediklerimi yaptıktan sonra bi de üstüne o yağı sür.
Öncelikle geçmiş olsun selincim. Sinir sıkıntı ve stres ciltte yağlanmaya ve terlemeye sebep olur ana nedenlerden biri bu fakat 2. ci ise baharatlı yiyecek , gazlı içecek ,çikolata gibi yiyecekler tüketmek ya da bilmediğin bir gıdanın sana alerji yapması. Son olabilecek neden ise iç hastalıkları ile ilgili, geçirdiğin ya da , bilmediğin bir hastalığın dışa vurumu olabilir , cildiye değilde bir dahiliye doktoruna görünmeni tavsiye ederim.
Benim domatese alerjim var çok yersem kırmızı benek çıkıyor göğsümde , naylon karışımlı kıyafetler ise stres ve terleme yapar , sen kendini bildiğin sürece kendin bile teşhis edersin. Ok
Muz kabuğu ve Aloe Vera bitkisi ni sür bu ikisinden birini 1 ay sür geçiyo yaklaşık 20 dk 30 dk falan sürülü dursun vakit geçtikten sürdükten sonra yüzünü soğuk suyla yıka bende hiç sivilce akne falan daha olmadida ikizmde olmuştu onunki geçti 16 yaşındayım
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aloe Vera denedim hic Bisey gecmedi valla :/ ama muz kabugu denerim bi
En İyi Cevaplar