Güzellik & Bakım Evleneceğiniz/Sevgili olacağınız kişinin boyu ne kadar önemli? BaşPrens Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biri boyumu sormuş da 1.97 dedirttim olmaz benden çok uzun demiş 🤣 Evleneceğiniz/Sevgili olacağınız kişinin boyu ne kadar önemli? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nil_Nil_92 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Benden uzun olabilir ama bir zürafayla takılacak halim de yok :) Her şeyin makulü makbul... 1 1 Yorumla BaşPrens +1 yıl Boyun kaç ☺️ Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 1.80 boyunda olmayan da kendisine kadın demesin bir zahmet 1 0 Yorumla
UNUTMAKYOK2 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Benden uzun olması lazım 2 5 Yorumla BaşPrens +1 yıl Boyun kaç Yorumla UNUTMAKYOK2 +1 yıl 65 civarı Yorumla BaşPrens +1 yıl Uzunsun kadınlara göre Yorumla UNUTMAKYOK2 +1 yıl Hayır normal olan benim boyum 5o ortalamanın altı Yorumla BaşPrens +1 yıl Beğendim boyunu hoşuma gitti Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ağla o Zaman acilen boyunu kısalt 1 3 Yorumla BaşPrens +1 yıl Mendil ver gözyaşlarımı sileyim Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl No değmezsin Yorumla BaşPrens +1 yıl Değmem hımmm ama hep sorularıma geliyorsun seviyorsun beni 🤣 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Benim için onemsiz 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önemli değil, uzun olmama rağmen hem de 1 0 Yorumla
prenses_z Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl normalin altı olmadığı sürece önemli değil 1 0 Yorumla
kirmizirujizi0 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Boyum 1.80 olduğu için önemli mlsf 1 1 Yorumla BaşPrens +1 yıl Maşallah ne güzel boyun var Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. bir önemi yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benden uzun olabilir ama bir zürafayla takılacak halim de yok :) Her şeyin makulü makbul...
Boyun kaç ☺️
1.80 boyunda olmayan da kendisine kadın demesin bir zahmet
Benden uzun olması lazım
Boyun kaç
65 civarı
Uzunsun kadınlara göre
Hayır normal olan benim boyum 5o ortalamanın altı
Beğendim boyunu hoşuma gitti
Ağla o Zaman acilen boyunu kısalt
Mendil ver gözyaşlarımı sileyim
No değmezsin
Değmem hımmm ama hep sorularıma geliyorsun seviyorsun beni 🤣