Aşk İlişkileri 2 ay Sevgiliniz/eşiniz olacak kişinin boy farkı sizin için ne kadar önemli? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 İlişkide boy farkı sizin için önemli mi? 😅 Güncellemeler2 ay Süper teşekkür ederim✨ @canerozkum Sevgiliniz/eşiniz olacak kişinin boy farkı sizin için ne kadar önemli? Görüş Yaz 92 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 21,4b görüş paylaştı. Önemli değil ki ben seversem oda insan olursa tamam boyu cidden önemli değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla
BlondesmannFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı. Sarılırken kalbimin sesini dinleyebilecek kadar kısa olsun yeter Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u MustiEmreFenomen Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı. 1.60 ve üstü olmasını isterdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u NeveaşıkbiriFenomen Takip Et Master Yaş: 19 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 14,1b görüş paylaştı. 14 cm gayet iyi bence 😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 56% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,3b görüş paylaştı. Kısa boylu erkekler kadınların gözünde cüzzamlıdır, mikroptur, ucubedir, aşağılarlar, hor görürler ve ezerler. Kadın budur. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı. Yani zaten kısa biri değilim o sebeple benden kısa olsun istemem hayatımdaki insanın :D Bunun dışında uzunluk sınırlaması koymadım.. Keyifli günler.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Yaban00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 398 görüş paylaştı. Aşık olmuşsam yapabileceğim bir şey yoktur. Ama sarildigim zaman kalbinin sesleri duyacağım sekilde bir fark olsun isterim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,3b görüş paylaştı. Çoğu kızın aksine boyu bana yakın olan erkek ilgimi çekiyor. 164 üm. Boyu boyuma olsun. Bakarken boynum tutulsun istmiyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
Frdeliff Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 424 görüş paylaştı. Benden kısa olmadığı sürece çokta sıkıntı değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s Lobellia Takip Et Master Yaş: 20 , eig 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b görüş paylaştı. Hiç önemli valla. Boyu umrumda olmadı hiçbir zaman. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı. Benden kısa olacak ki rahat sırtıma veya omzuma alayım kdkkd Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
thirdstone Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Uzun olması hoşuma gider ama bir kriter değil benim için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
blueangel345 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 316 görüş paylaştı. önemliydi boyum kisa o yüzden uzun erkek istemiyorum ama yine uzun boylu sevgilim olacak gibi hayattaki şansım... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Bihteeerrr Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b görüş paylaştı. Bence güzel bir detay; kalp ritmini duymak, hissetmek.. kalplerin, aynı hizada atmasıdır önemli olan. 💫 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,8b görüş paylaştı. Benden istediği kadar uzun olabilir sorun olmaz ama benden kısa olmaması lazım ☺️ Benden kısa olan erkekler pek ilgimi çekmiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
JustLikeu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eig 95% 2 ay Ben 1.65 im sevgilim 1.74 ama yanımdayken ne hikmetse 1.85 gibi duruyor bir şey anlamadım 😂 boy farkında pek takmam yeterki benden kısa olmasın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
MatthewFox Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 42% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b görüş paylaştı. hiç önemli değil ben 1.88 im konuştuğum kadın 1.58 ve boyu beni ona çeken şeylerden sadece 1 tanesi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
moonlight1111 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 52% 2 ay ben uzun olduğum için önemli aksi takdirde çocuğum gibi durabilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı. Önemli 15 20 cm uzun olsun benden 172yim topukluyla 180 182 falan oluyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı. Benim için önemi yok. Çok da uzun olmasın tabii voleybolxular gibi ☺️Ben 181 im. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
30Görüş
Önemli değil ki ben seversem oda insan olursa tamam boyu cidden önemli değil
Sarılırken kalbimin sesini dinleyebilecek kadar kısa olsun yeter
1.60 ve üstü olmasını isterdim
14 cm gayet iyi bence 😄
Kısa boylu erkekler kadınların gözünde cüzzamlıdır, mikroptur, ucubedir, aşağılarlar, hor görürler ve ezerler. Kadın budur.
Yani zaten kısa biri değilim o sebeple benden kısa olsun istemem hayatımdaki insanın :D Bunun dışında uzunluk sınırlaması koymadım.. Keyifli günler..
Aşık olmuşsam yapabileceğim bir şey yoktur. Ama sarildigim zaman kalbinin sesleri duyacağım sekilde bir fark olsun isterim.
Çoğu kızın aksine boyu bana yakın olan erkek ilgimi çekiyor. 164 üm. Boyu boyuma olsun. Bakarken boynum tutulsun istmiyorum.
Benden kısa olmadığı sürece çokta sıkıntı değil
Hiç önemli valla. Boyu umrumda olmadı hiçbir zaman.
Benden kısa olacak ki rahat sırtıma veya omzuma alayım kdkkd
Uzun olması hoşuma gider ama bir kriter değil benim için
önemliydi
boyum kisa o yüzden uzun erkek istemiyorum ama yine uzun boylu sevgilim olacak gibi
hayattaki şansım...
Bence güzel bir detay; kalp ritmini duymak, hissetmek.. kalplerin, aynı hizada atmasıdır önemli olan. 💫
Benden istediği kadar uzun olabilir sorun olmaz ama benden kısa olmaması lazım ☺️ Benden kısa olan erkekler pek ilgimi çekmiyor
Ben 1.65 im sevgilim 1.74 ama yanımdayken ne hikmetse 1.85 gibi duruyor bir şey anlamadım 😂 boy farkında pek takmam yeterki benden kısa olmasın
hiç önemli değil ben 1.88 im konuştuğum kadın 1.58 ve boyu beni ona çeken şeylerden sadece 1 tanesi
ben uzun olduğum için önemli aksi takdirde çocuğum gibi durabilir
Önemli 15 20 cm uzun olsun benden 172yim topukluyla 180 182 falan oluyorum
Benim için önemi yok. Çok da uzun olmasın tabii voleybolxular gibi ☺️
Ben 181 im.