Sanki popo büyüdükçe oluşuyor eyvah eyvah çaresi ne bunun...

Çok kilo verdim kas falan yaptim ve fotoğrafta ki gibi olmasa da azıcık çatlak var iki tarafında da asla bikini giyemezdim erkek arkadaşımla tatile gidince de giymedim " insansın sen çatlak olabilir, selülit olabilir, izler olabilir bunları umursama sen kendini sevmezsen kimse sevmez demişti " artık umursamıyorum olabilir
Ahaha olsun😄insan kusurlarıyla klişe olabilecek ama bütün ve güzeldir. Vücut peelingleri kafeinli aşırı yağlı şeyleri azaltarak yapılabiliyorsa düzenli sporla squatla aşılabilir☺️☺️🌺
Çok tatlısın 😍
Teşekkür ederim canım benim sende çok tatlısın🌺🌹
Rica ederim 😍 bende teşekkür ederim
Ben kendimi bildim bileli tombiş olduğum için öyle bir derdim yok ama çatlaklar ani kilo alıp verme durumlarında, hamilelikte vs. ergenlikte sivilce çıkması kadar normal bir durumdur.
Hayır bence engel değildir.. hızlı kilo verildiği zaman ya da kilo alıp verildiği zaman oluyor ama ben güzelliğe engel olduğunu sanmam hatta dövmelerle kapatılabilir bence
Cevap
48Cevap
Öyle seven de var ama ben sevmiyorum. O konuda şanslıyım, kilo alsam da çatlak oluşmuyor vücudumda. İnşallah da oluşmaz 😄
Beni kimse almaz o zaman evde kaldım 🥺
Çıkar bi enayi 🥺
Nerede acaba 🥺
Napayım onları reelde diyorum
Onlara emin ol hiçbir şey fark etmiyor istersen çarşafa dön
En güzel yorum bu işte beni olduğum gibi sevmeli 😍
😘😘😘
Kalçandaki çatlak yüzünden evde kalırım mı diyorsun bi kot pantolon giy dışarıda 1 saat dolaş tişörtüne de instagram QR kodu bastır onu giy eve geldiğinde taliplerini izle hahshjsahjas
Demek istediğim sadece kalçana ne erkekler gelir emin ol
Nasip artık
Edada yokmuş ben de var ben dert ediyorum 🥺
Özür dilerim lafımı geri alıyorum. Çünkü ben seven erkek neredeyse yok sanıyordum.
Off baş belasi bir sey resmen ya marsa bile gidildi bi bunun cozumunu bulamadilar kafayi yersin
🥺🥺🥺
Sevdiğim harici karşı cinse böyle değerlendirmelerde bulunmam ben sevdiğimde ise güzelliğine engel olacak bir kusur görmem.
Olgun yorumunuza teşekkür ederim beyefendi beycim sjsjsjs
Ricalardan bir demet gönderiyorum dhdfddf
Kontrolsüz kilo alış verişinde gerçekleşir böyle şeyler düzenli sporla daha doğru ve çatlaksız vücut elde edebilirsin
Sadece popoda oluyor
Yani demekki popondan kilo alıp veriyorsun bide nemlendirici kullan belki iyi olabilir
Olabilir teşekkür ederim yorumun için
Ricaederim istersen detaylı konuşabiliriz sıkılaşma adına
Squatla ve sporla toparlanır, zalmaz ama belirginliği azalır. Galiba esmerlerde daha çok belli oluyo
Ama bence çatlaklar doğal dövme gibi düşünülmeli ve insan kendisiyle barışık olmalı. Ayrı hava katıyo
Güzelliğe güzellik kattığı düşüncesi içindeyim, değil güzelliğe engel olmak kadını daha da güzelleştiriyor, çatlakların oluşumu güzelliğe gölge düşürmez, var olan güzelliği daha çok ortaya çıkarır.
Tabiki de hayır insanin içi güzel se gerisinin benim. acimdan fazla önemi yok. güzellik bir sivilce ile gider zenginlik bir kıvılcım ile biter. nokta
Ben dert etmiyorum genetikle alakalı bir durum yapacak bir şey yok
Seni seven kişi çatlağı gözü görmez bu kusur değildir çatlak olsa ne olacak olmasa ne olacak ilişkiye sevgiye bir engel değil bence
Bırakın sevmiyorlarsa yol verin defolup gitsinler 😏
Herkeste olabiliyor çözümü tedavisi var rahatsız olan var ise.
Benlik bi sorun yok erkekler tü kaka yapıyor
Güzel göründüğü soylenemez. Boyle catlaklarda sorun yok ama abartılı olanlar kotu. Bir de diz, diz arkası, karın ve memede olan da goze batıyor bence. Onun dışında kalca falan normal.
Ağam valla bilmiyom ki paşam. O konuda bilgim yok be yiğidim
Bende bile var o çatlaklardan. Hiç sorun değil
Yok ben severim özellikle kalca yanında 🤠👻
Nar çekirdeği yağı ile masaj. 1 ay içinde eser kalmaz
@Ateşşlina evet
Çaresi var dert etmeyin.
Bu sorunun kaynağı kilo ile alakalı genellikle.
O zaman başka bir yeri çok güzel derdim jsjs
Takılan erkekler var eśim doğum catlaklarima laf etmişti
Oha ya sen cocuk dogurmussun gercekren buna mi laf etti bence cok bencil bi adam aldatmasi da muhtemeldir
@Sjsksjsnndnd aldatmadi ama asla sevgi de hissettirmedi
Bencil. kismina katılıyorum..
Uzuldum yaa bu sekilde bi adamla hayat gecmez
hemen bi sigara yakıyorum
Ben de de var ya lanet bir şey
Ne halt yicez🥺
Bilmiyorum yaa valla aynı bu kadınınki gini
Offf
🥹 yaşımız da geçiyor
26 yaşındayım 🥺
29 olacağım 🥹
Huyu güzel insanın vücudun da Bi yerlerinde çatlak izleri var diye vazgecilecegini düşünen insan varsa kendi düşüncesinden olan insanlarla birliktelik kurmalilar
Bence engel değil
Kısa sürede kilo alıp veriyosun sanırım.
Popom büyüyor
Pürüzsüzden daha samimi
Valla mı
Yorumun için teşekkürler
Hayret kadin dusmani nasil begendi bir seyi
değil, tam tersi gayet de güzel gorunuyor
Bazıları seksi diyo 🥺ama inanamıyorum
değil bence çok güzel gelişimin bir bedeli
Aç yorumunu biraz
spor yapmaya bşalyonca vücudun geliştikçe güzelleştikçe böyle çatlak oluyor bedeli olarak bende de var
Anladım teşekkürler yorumun için
rica ederim seninkiler spordan dolayı mı oldu
Onunda etkisi var ama kilo alınca popom büyüdü ama kilom normal, kilolu biri değilim
e tamam işte büyümenin bedeli doğal yani bende de kol omuzda oldu
İyi o zaman sorun yapmıcam
e yani yapma da yeni mi oldu
Birkaç ay önce oldu
ilk olduğunda çok belli oluyor da zamanla daha az belli hale geliyor ve güzel de görünüyor dua et kırmızı morumsu olmamış :D
Çatlaklara önem verene değil seni sevene bak zaten gayet seksi bir fiziğin var ve hoşuna giden olur
Kaportada güneş yanığı var değişensiz full orijinal
Çoğu kızda var bu, güzelliğe engelde değil, dövmeni beğendim. Ama bana sözün vardı hatırlatırım, geçiştirdin resmen 😅
Ne gibi söz
Sjsjsj olur
Şaka yapıyoruz tabi ki sjsjsjs
Bence az olursa aksine seksi duruyor
Aynen öyle
En zayıfında bile var ya çok takmamak lazım
Eyvah eyvah 😂 bilemedim.
Çaylak var , çatlak var
ben engel olmadığını düşünüyorum
Hızlı kilo alıp vermeden kaynaklı 🤔
Engel olduğu söylenemez doğal bir çekicilik katar
Hayır tabii ki de
Bunun çaresi yok bebiş
haritaya dönmüş
Kötü görünüyor ya, çözümü var mı bilemiyorum da
güzelliğe engel olmaz bence kadınların
Kalça fay hattına dönmüş bacım alkjsda.
Bişey olmaz be krem falan kullan ayrıca senmisin bu fotodaki?
Değil seksi
İçim rahatladı bi azda olsa olumlu yorum görünce
Teşekkür ederim
Değil bence niye engel olsun ki?
Evet
Çatlağa kurban dkfkfo
Engel değil
Engel değil.
Değil
Evet engel olabilir
Çaresi doktor..
Değil