İyi günler, güzel hafta sonları minik kurabiyelerim🍪🥳
Aslında çok sakin ve uslu bir çocukluğum olmasına rağmen birçok yara izim olduğu geldi bugün aklıma. Sonra düşündüm ben hepsini çok seviyorum ama yara izleri yüzünden psikolojisi bozulacak kadar mutsuz olan insanlar tanıdım.Peki ya siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yara izleri güzelliği gölgeler, karizmayı çizer mi?
Aslında gölgelemez gadası. Ama bizim toplumumuz yara izi olan insanlara sanki daha önce hiç insan görmemiş gibi baktığı için, yara izine sahip kişiler kendilerini güzel görmez, toplumdan kaçmaya evde hapis olmaya başlarlar.
Nerede olduğuna ve boyutuna bağlı. Komple yüzü kaplayan bir yara izini kimse sevmez bence. Ama çenede bir çizik falan güzel durur Viking savaşçıları gibi. :D
Vücutta olan yara izleri için de artık çeşitli dövmeler yapabiliyorlar. Mesela çubuk şeklinde bir yara izi var ve orada bir fidan ya da başka bir dövme yaptırıyorlar ve yara izi kamufle oluyor. Bunu yapan birçok kişi var.
Etkiliyor tabi, dermabrazyon ile ekzodermin kombine tedavisi ile sivilce izleri siliniyor, az olanlar gider, deri kaybı olanların derinliği azalır, izleri görsem anlarım.