Solda ki isim Amanda Seyfried. Dikkatli bakarsanız alnında ki kırışıklıkları göreceksiniz. Henüz 36 yaşında fakat kırışıkların onu daha olgun gösterdiği gerçek. Yine de çok güzel görünmüyor mu?
Yani hayır değildir aslında önemli olan kırışıklık değil bence lekeler ya da pürüzler çünkü bazı insanları görüyorum evet cildimde herhangi bir leke yok bir şey yok ay pardon yanlış yazdım herhangi bir karışıklık yok bir şey yok ama o kadar böyle pıtır pıtır ki anlatamam yani ergenlik döneminden kalma lekeler var kötü görünüyor önemli olan kırışıklık değil lekeler
Yok ne kadar bardağın dolu tarafından bakarsam bakayım kırışıklıklar olgun göstermiyor işte. Ben yaşlılıkla ilgili hiçbir detayı sevemiyorum maalesef belli anılar tecrübeler birikim bu kadar.
Jennifer Lopez 69 doğumlu annemden büyük yaş olarak lakin çok genç duruyor bu kadın. Makyajsız fotolarını da paylaştılar evet belki dünya güzeli değil ama yine de kimse ona 60 yaşına yol almış kadın diyemeyeceği kadar güzel bir kadın. Ki bence yine de hoş, çok çekici birisi.
Ben yaşından genç görünen kendini güncelleyen kadınlara inanılmaz sempati duyuyorum.
ben bazı erkek mankenler görüyorum İnstagramda adamın yüzünde kırışıklık olmasa birşeye benzemiyor sanki. Kırışıklık karizma ve yakışıklılık katıyor. Kadınları da çekici gösterir ayrıca 👌🏻