Güzellik & Bakım Sarkık göğüs çok mu kötü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl çok fazla sarkmadı ama rahatsız ediyor yani Sarkık göğüs çok mu kötü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 689 cevap paylaştı. Ne kadar sarkık olması önemli göğüs büyükse zaten normal bazıların var küçük olmasına rağmen üzüm gibi salkık bide ortası apayrık acayip iğrenç 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Sarkık dik büyük küçük hiç farketmez memeler herzaman güzeldir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl EVET YA Yorumla more000 +1 yıl Seninkiler sarkıkmı ondan dolayımı sordun bunu Yorumla Soran +1 yıl evet biraz Yorumla more000 +1 yıl mesaj atsana bana Yorumla
kemobulutt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yani çok kötü diyemem sonuçta destekli var bilmem ne var dışardan çok belli olmuyor sarktığı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ilk defa destekli kullanmaya başladım keşke hep öyle kalsa :d Yorumla kemobulutt +1 yıl Yorumda gördüm 95miş her şeyden önce maşallah 😄 o boyda sarkması normal zaten çok kafaya takma Yorumla Soran +1 yıl sağoll Yorumla kemobulutt +1 yıl Siz de sağolun üçünüz de Yorumla Soran +1 yıl 🙀🙀🙀 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Birleştir elinle bisey olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ya ahhasjkdhajs Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim murat bey tavsiye için :d Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl ❤️❤️😍😍 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Sirt agrisi yapiyorsa bir uzmana gorunun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır yapmıyor sadece biraz göze batıyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum Yorumla
goktandmr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yani pek tercih edilmez gibi 0 7 Yorumla yaaaaayalansöylemee +1 yıl Merhaba tanisabilirmiyiz Yorumla goktandmr +1 yıl Tanışalım Yorumla Soran +1 yıl neden? Yorumla yaaaaayalansöylemee +1 yıl İstek atım dm Yorumla goktandmr +1 yıl Bilmem daha çok dik olanlar ilgi görür o yüzden avuca gelir falan Yorumla Soran +1 yıl sarkıklar neye geliyor kanka hasdhdas Yorumla goktandmr +1 yıl Ya demek istediğim sıkılık anladın mı emilmesi gerek ben öyle seviyorum diğerlerini bilmem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır tabiki bayılırım ben şahsen 😍🔥 0 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç beden ki merak ettim Yorumla Soran +1 yıl 95 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooooffffff diyorum 😍🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin partnerin var mı peki Yorumla Soran +1 yıl Ciddi bir şey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biri var sanırım yeni mi tanıştınız doğru mu tahmin ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıksam gelir mısın ozl konuşalım rahatça Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yoo doğal ve güzel hak edene 0 20 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüntüsünü takma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seven vardır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biri atmıştı gayet çekiciydi Yorumla Soran +1 yıl çekici değil bence :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden kuzum bence güzel doğallığından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl BiEgzersiz denesen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benım sevdiğim olsa ben severım Yorumla Soran +1 yıl estetik operasyonu dışında düzelmiyormuş çok araştırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence takma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bedeni kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğallığı bile güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşıma çıkan böyle olsa ne güzel Yorumla Soran +1 yıl 95 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuzu gayet güzel işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikleştirmeye birkaç yöntem deneriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama çok çekici bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuzuu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkar artık kafandan sarkık değil Yorumla
Psikopatbirinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Görmek lazım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl klasik 95beden meme sadece biraz sarkık Yorumla Psikopatbirinsan +1 yıl Klasik :)) 95 . Büyüklüğü iyi baya. Biraz dıyosan kötü değildir Yorumla Soran +1 yıl klasik derken klasik 95 ahshasdhdh Yorumla Psikopatbirinsan +1 yıl Tm anladım :)) klasik olmayan 95 mi var Yorumla Soran +1 yıl bilmem sdmklfmdms Yorumla Psikopatbirinsan +1 yıl Sn bilmicen ben mi bilcem:)) Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. evet. 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Alpagu1919 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bence kötü 0 4 Yorumla Soran +1 yıl doğrudur alpcim Yorumla Alpagu1919 +1 yıl ama begenen begenir yumuşak olur çoğu genelde Yorumla Soran +1 yıl Sağol alpcim Yorumla Alpagu1919 +1 yıl rica ederim :) artık şanslı erkek kimse tadına bakar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ne kadar sarkık olması önemli göğüs büyükse zaten normal bazıların var küçük olmasına rağmen üzüm gibi salkık bide ortası apayrık acayip iğrenç
Sarkık dik büyük küçük hiç farketmez memeler herzaman güzeldir
EVET YA
Seninkiler sarkıkmı ondan dolayımı sordun bunu
evet biraz
mesaj atsana bana
Yani çok kötü diyemem sonuçta destekli var bilmem ne var dışardan çok belli olmuyor sarktığı
ilk defa destekli kullanmaya başladım keşke hep öyle kalsa :d
Yorumda gördüm 95miş her şeyden önce maşallah 😄 o boyda sarkması normal zaten çok kafaya takma
sağoll
Siz de sağolun üçünüz de
🙀🙀🙀
Birleştir elinle bisey olmaz
ya ahhasjkdhajs
teşekkür ederim murat bey tavsiye için :d
❤️❤️😍😍
Sirt agrisi yapiyorsa bir uzmana gorunun.
hayır yapmıyor sadece biraz göze batıyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
Yani pek tercih edilmez gibi
Merhaba tanisabilirmiyiz
Tanışalım
neden?
İstek atım dm
Bilmem daha çok dik olanlar ilgi görür o yüzden avuca gelir falan
sarkıklar neye geliyor kanka hasdhdas
Ya demek istediğim sıkılık anladın mı emilmesi gerek ben öyle seviyorum diğerlerini bilmem
Hastasiyim hele iriyse
Hayır tabiki bayılırım ben şahsen 😍🔥
Kaç beden ki merak ettim
95
Ooooffffff diyorum 😍🔥
Sevgilin partnerin var mı peki
Ciddi bir şey yok
Nasıl yani
Biri var sanırım yeni mi tanıştınız doğru mu tahmin ettim
Orada mısın
Gizliden çıksam gelir mısın ozl konuşalım rahatça
Yoo doğal ve güzel hak edene