Güzellik & Bakım Sakallı erkek mi sakalsız erkek mi daha çekici? Karapanter_33 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sakallı dediğim çok belirgin olmayan gri sakallı, sakalsız dediğim de sakalı çıkan ama çıkmadan kesilen sakalsız tip Sakallı Sakalsız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sakallı erkek mi sakalsız erkek mi daha çekici? Cevapla Erkek Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Ben yaşı genç olan erkeklere sakal falan yakıştıramıyorum pek o yüzden sakalsız ve bebek yüzlü erkek diyorum. İleri yaşta bırakabilir isterse. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazıları sakallıyken daha erkeksidir, bazıları için ise tam tersidir. Galiba ben 2. seçenektenim. 0 0 Yorumla
Mertxxz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ben sakalsız takılıyorum daha güzel duruyo pürüssüz cilt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben yaşı genç olan erkeklere sakal falan yakıştıramıyorum pek o yüzden sakalsız ve bebek yüzlü erkek diyorum. İleri yaşta bırakabilir isterse.
Bazıları sakallıyken daha erkeksidir, bazıları için ise tam tersidir. Galiba ben 2. seçenektenim.
Ben sakalsız takılıyorum daha güzel duruyo pürüssüz cilt
Sakalı yakışan erkek bıraksın
Sakallı tabii ki