Oylarınızı bekliyorum 😀
Sakallı Erkek
Sakalsiz Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elbette ki sakallı erkek yakışıklıdır benim gözümde çünkü ayrı bir hava, çekicilik katıyor. Model olarak abartı olmayacak. Örnek resim böyle;
Italyan mi bu model
Bilgim yok 😊
Bazi yüz tiplemesine sakalsız olmaları onları daha çekici kılıyor. Ya da tam tersi sakallı olmaları. Sakalının seyrek, gür vb çıkmasıyla da alakalı bir durum. Gür sakalli erkeklere yakışıyor.
Bıyığı olsun yeter.
Bazılarına sakal hiç yakışmıyor, bazılarında hoş duruyor. Ama çoğu zaman sakalsız olup arada sakal bırakması, o sakallarla tenimi tahriş etmesi daha cekici olurdu.
yüz tipine göre değişebilir ama genel olarak sakal erkeğe daha çok yakışıyor. ben de sakalları kesince yolunmuş tavuk gibi hissediyorum :D yakışıyor diyenler var ama ergenlere dönüyoruz
Cevap
20Cevap
Tamamen kişinin yüz hatları ve genel tipiyle alakalı, bazılarına sakal bazılarına da sakalsiz bir 'ten yakışır.
Sakallılik yakışıklılik kriteri değildir, bu sakal sevdası yüzünden ortalik habeşlilerle doldu.
Erkeğe göre değişir. Yüz tipi, davranışı vb. Hangisi daha çok yakışıyorsa.
Kimine yakışır kimine yakışmaz o yüzden illa bu daha yakışıklıdır diyemem
Yakışıklılın sakalla ilgisi ne, ha yüzüne ya yakışıyordur ya pek olmuyordur, yakışıklı her zaman yakışıklıdır ama sakal erkeği gösterir.
Sakalsız erkek yakışıklıysa o gerçekten iyidir... Sakal insanı değiştiriyor. Her erkek sakalsız yakışıklı olamıyor. :P
Sakallı ama A daki gibi bir sakal. Kirli sakal bence efsane güzel.
kız arkadaşların bazıları sakallı demiş ama ben de şahsen sakal sevmiyorum ağırlık yapıyor bana :))
sakalsız erkek olmaz olsada çok yakışıklı olması gerek
Yüz tipine göre değişir aslında ama sakallı daha hoş..
Sakallı. sakalsız erkek susamsız simite benzer benim gözümde
Ben sakalsız seviyorum ama bazılarına kirli sakal da yakışıyor ama çok fazla sakal sevmem
Sakalsızken bile yakışıklı olan sakallı erkek dlfjdkfkf
Sakalsiz erkek isteyen acemi birligine gidip bakabilir ne kadar erkeksiler diye
Bana sakal çok yakışır ama bırakmam o ne ya kıro gibi sakalsız bence daha iyidir.
Sakal candır zaten seçenek sunuyor sana istersen pürüzsüz de olabiliyorsun.
Bence değişiyor bazı kişilerde sakal çok karizmatik oluyor bazı kişiler sakalsız daha iyi
yorumlara bakmadan sakallı erkeğin galip geleceğini tahmin etmek zor değil
Sakallı erkekler genelde daha çok beğenilir. Babyface erkeklere hayran olan kız çok azdır.
Kimine sakal yakışır kimine sakal yakışmaz yani bu sorunun belli bir cevabı yok. Ayrıca sevdiğin adam sakallı da olsa sakalsız da olsa hatta suratında bok bile olsa onu yine seversin. Sevmem diyorsan o zaman gerçekten sevmemişsindir.
Sakallı erkek tabiki..
Sakallılar
Kişiye göre değişir diye düşünüyorum bazısına çok yakışırken bazısına hiç yakışmıyor. Bazısı için zaten hiç fark etmiyor adam her durumda yakışıklı
Tıraş olmayınca kirli hissediyorum en iyis sakalsızlık böyle daha karizmatiğim
Sakal çok sakall 😂❤️ Zaafım var çok fena esmer uzun gür sakallı erkeklere bayılırım
Sakallı erkek ama sakalsız ile de yakışıklı ise asıl sakalsız erkek yakışıklıdırr😂😂
Kimine sakal yakışır kimine sakalsızlık kimine ikisi de yakışır bunun genellemesi yapılamaz bence
Kirli sakallı erkek 😘
Sakallı seviyorum ben.
Sakallı ama o da sakaldan sakala fark eder
Sakallı erkek
Erkek dediğin sakallı olur
Sakallı daha çok hoşuma gidiyor.
Bu kişiden kişiye değişir
Sakalsız alışamıyorum ben kendime
Ben sakallıya oynuyorum ajsjsjs
Benim için kesinlikle sakallı
Sakala alışınca kesmek çok zor...
sakallarımı seviyorum..
Sakal sevmiyorum
Sakallı da olabilir sakalsız da
Sakalsız
Sakallı. 😍
Sakallı
Kime ne yakışıyorsa
Sakallı erkek çekiciliği der susarım..
Sakallı
Sakallı
Sakalli net
Sakallı 1-0 öndedir.
Aaa öyle mi
Sakallı erkek tabiki
Sakal erkeğin makyajıdır herkesede yakışır…
Sakallll sakalll😋
Sakallı bence
Bazı erkeklere kirli sakal çok yakışıyor
Sakallı erkek
Sakallı
sakalsız
Sakal candır.
Kizlar sakalı erkekleri sever
Ben sevmem...
O senin bakış acin canim benim🌼
Sakallı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?