19 yaşında pcos hastasıyım. Boynumda çene altında sakal kıvamında, bacaklarım ve kollarımın her yerinde tek noktadan 3 tane çıkan kıvamda ultra üst seviye kıllanmalara sahibim. Son 1 senede yeminle sakalım çıktı ama her gün alıyorum. Yurtta kızların yanında üst değiştirmeye utanıyorum çünkü ben bile benden daha kıllı bir kız görmedim sınıfımda erkeklerin kollarına gözüm kayıyor sadece 1 2 tanesi benden kıllıdır o kadar VAHİM ve maalesef ağda ile uğraşmıyorum zaten 2 haftada kaktüs gibi oluyorum ama artık yaz geliyor ve her kollarımı aldığımda ama HER ZAMAN çilek görüntüsü oluşuyor. Doktor alexandrite lazer dedi lütfen daha önce denemiş olanlar beni bilgilendirebilir mi yardım edin ay imdattt
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cidden yorumları okudum ve o kadar kötü insan varmış ki tedavi ol derim ve lazere git umarım kısa sürede iyileşirsin
Bazı tüy dökücü kremler var bence onları denemelisin
Hamamotu gibi mi
Yok onlar aktar ürünü benim bahsettigim marka tüy dökücüler
Şimdi şunu soyleyeyim bir insanda kıl kökünden yaklaşık ömrü boyunca 12 ile 20 arası kıl kökü çıkıyor
Zaten bu yüzden epilasyona gittiginde sana seans olarak 12 ya da 20 seans aralığı veriyorlar
Veet filan demiyosundur umarım onu kullanıp insanlıktan çıkabilirim
İlla veet olmasına gerek yok ki krem olsun marka çok önemli degil butik markada olur ama cilt dostu markalar önemli
Lazer epilasyon fiyatı pahalı o nedenle ilk önce böyle bir şey denemeni tavsiye ettim
Ya sağol ama bu bana göre biraz imkansız öyle olsa en az 100 kez ağda yaptığım yerlerde kıl çıkmazdı bana çok bilimsel gelmedi
Hmm ben biraz araştırma yapayım bakalım senin hastalığında hangi tedavi yontemlerine baş vuruyorlar
Biraz baktım bu hormonel bozukluktan kaynaklı oluşan bir şey bu nedenle tam bir çözümü yok ama sana önerdiğim mantık maddi açıdan daha kolay işini görmeni saglar
Yok çok sağol ama biri benim yerime denek olmadıkça o kremleri hormonu bozuk cildime süremem
Üzüldüm senin adına ama doktorunla muhakkak görüş irtibatı kesme olmazsa başka illerdeki doktorlar ile görüşelim
Konuşalım diye aileni ikna et
Ya hepsi aynı şeyi söylüyor akexabdrite lazere gideceğim ben kullananları merak ettiğim için yazdım da kimse çıkmadı
Bir internetten bakayım
Normal aynı lazer epilasyon
Iyyyy ne diyosun yaaaaa midem kalktı menemeni yiyemedim yaaaaaaa git epilasyona kıllı yaratık seni yaa
Lan haspam sana baştan sona oku diyen mi var Allah hastalık vermiş ben napıyım lazer çeşidi soruyorum zaten
ıyy şempanze seni eğer beyaz tenliysen alexandrite lazer yaptırıyorsun, esmer isen buz lazer yaptırıyorsun bakımsız kadın seni git burdan
Bakımsız değil PARASIZIM okuyom ben ne bekliyon
iyi tarafından bak o zaman kışın üşümezsin mk xd
Ablam kılını aliyo sana lazer soruyo ya
@user123467 sus çirkin kadın
Ya sen kendi tipine bak
@user123467 modellik yapıyorum bakıyorum zaten ama sen gondola benziyorsun ıy
Ya hehe tm bende adriana limayim mk
@user123467 kes köylü
Ya ya ozguvensizi once fotonu falan koy sonra konus
@user123467 sevgilim var uza
YA NAPİM SENİ SİDİKLİ
Gelir birazdan kıllı kadın fetişleri 😂
Oha var mı öyle bişey
Ne diyorsun sen olmaz olur mu. Tapanlar bile var.
Hığğ
Testosteron hormonun yüksek
Onu düşürmek için ot mot çay karışım kullanıyorum etkisi oluyor ana temelli çözüm lazım
Vejetaryen gibi yaşa
Bence de lazer
Doktora git
Doktor dedi zaten yaptıranları soruyorum
O derece yani