Güzellik & Bakım Bu fizik çok iyi değil mi? kimsebanabulasmasin Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor heykel gibi duruyor resmen karın kısmına bayıldım tatlıyı kesip spor yapıcam böyle olucam Bu fizik çok iyi değil mi? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır bence değil. Ortada fizik yok ki zayıflık var aşırı zayıflık. Fizik dediğin biraz kıvrımlı olacak balık etli gibi bence. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Evet çok yi. Özellikle cesurca karnını sergilemesine bayıldım. Onun karnına vurmak bile çok zevkli olurdu 👊😄 0 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Evet fena değil gayet iyi duruyor ve iddialı duruyor sankiOlabilirsin gibi bemce neden olmayasın ki Sanrım oldukça etkilenmiş olmalısın? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu fiziğin %70 diyet %30 dan daha aşağısı spor sadece. 0 3 Yorumla kimsebanabulasmasin +1 yıl genetiği katmayı unutmuşsun kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana neden mesaj atamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boyunu kilonu ve estetik yapını merak ettim. Eğer 1,6 ve boyunda ve hiç esnek değilsen geçmiş olsun :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir göbek fetişisti olarak bu manzara aklımı başımdan aldı diyebilirim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben beğenmedim aşırı zayıf ayrıca memesi de yok bu ne biçim kadın 😅 0 0 Yorumla
lopopoo Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Enfesss kebab bile ağzımı bukadar sulandiramaz di😂 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı. Bu ne ütü masası gibi 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Çok cılız. Kadın dediğin biraz ele gelecek. 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 767 cevap paylaştı. Biraz kuru durmasa iyi 0 0 Yorumla
gunesimolll Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Begenirim bu kadini oyunculuguda iyi 0 0 Yorumla
organickimyaci46788 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl hayır cokmzayif hiç ilgimi. çeedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben burada fizik göremiyorum? 0 3 Yorumla kimsebanabulasmasin +1 yıl göz doktoruna git o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayıf olmak fizik değildir. Omuz yok göğüsler küçük bel iyi sadece. Alt bacak kalınlığı vs. görünmüyor kalçalar falan belli değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @aloneenolaa Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl karının memesi yok 1 4 Yorumla Naninoblabla +1 yıl Olması mı lazım Yorumla ElCuco +1 yıl olmasın mı? Yorumla Naninoblabla +1 yıl Ne gereği var Yorumla ElCuco +1 yıl di mi :d Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir tık zarganalık yok değil 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı. bence pek iyi değil 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. değil 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu ne ya.. 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet çok iyi 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Degil 0 0 Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. B3nce degil 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Meme nerede 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yok bea. 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eh işte 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fazla zayif 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Memesiz ama iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Hayır bence değil. Ortada fizik yok ki zayıflık var aşırı zayıflık. Fizik dediğin biraz kıvrımlı olacak balık etli gibi bence.
Normal
Evet çok yi. Özellikle cesurca karnını sergilemesine bayıldım. Onun karnına vurmak bile çok zevkli olurdu 👊😄
Evet fena değil gayet iyi duruyor ve iddialı duruyor sanki
Olabilirsin gibi bemce neden olmayasın ki
Sanrım oldukça etkilenmiş olmalısın?
bu fiziğin %70 diyet %30 dan daha aşağısı spor sadece.
genetiği katmayı unutmuşsun kardeşim
sana neden mesaj atamıyorum
boyunu kilonu ve estetik yapını merak ettim. Eğer 1,6 ve boyunda ve hiç esnek değilsen geçmiş olsun :)
Bir göbek fetişisti olarak bu manzara aklımı başımdan aldı diyebilirim.
Ben beğenmedim aşırı zayıf ayrıca memesi de yok bu ne biçim kadın 😅
Enfesss kebab bile ağzımı bukadar sulandiramaz di😂
Çok zayıf olmana karşıyım
Bu ne ütü masası gibi
Hayır balık et >
Çok cılız. Kadın dediğin biraz ele gelecek.
Kısmen, zevk meselesi
Biraz kuru durmasa iyi
Begenirim bu kadini oyunculuguda iyi
hayır cokmzayif hiç ilgimi. çeedi
Ben burada fizik göremiyorum?
göz doktoruna git o zaman
Zayıf olmak fizik değildir. Omuz yok göğüsler küçük bel iyi sadece. Alt bacak kalınlığı vs. görünmüyor kalçalar falan belli değil
@aloneenolaa
karının memesi yok
Olması mı lazım
olmasın mı?
Ne gereği var
di mi :d
Bir tık zarganalık yok değil
Maşallah de kem göz
Gogusker kucuk vucut sarkmis diri degil
bence pek iyi değil
değil
Güzel ya