güzelmiş. fakat bırak bu kızın sana bakmasını, sana o hakkında salladığın kızlar bile bakmaz. onlar kendilerine birilerini bulur ama sen sadece resimlere bakmakla yetinirsin. onlarda fizik varsa, senin neyin var ki sana baksınlar
türk kızlarına sallayıp yine türk kızlarını beğenmek mi sjshdh resimdeki kızda güzel bir türk kızı. türk kızları ne kadar güzelmiş bunu bize gösterdiğiniz için teşekkür ederiz
Bütün kızlarla yattım esmer beyaz kumral kovdum bağrdım köpek gibi davrandım peşimde koştular hala koşuyorlar ben aştım artık böyle fizik az var ondan dedim şimdi anladınmı Türk kızında şu fizik tek tük ulan sen hiç dışarı çıkmıyormusun ya etraf patates çuvalı kaynıyor yanlışım diyorsam valla haklısın dicem bana ispatla ki doğru deyim sana
Sen kimsin ki insanlar senin için bu tipe sahip olsun? Biz erkeklerde IQ ye bakıyoruz , kendimizde de IQ ye yatırım yapıyoruz. Sen şeylerle ilgilenmeye devam et , ilgi alanımızda değilsin zaten seviye ile , dııııııııııt 😅😅
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Ya he hee kezban he , brad pitim benim 😅😅 erkek düşmanı değil IQ su düşük erkek düşmanı diyeceksiniz 😅😅 akıllı erkekler candır , sen anlamazsın
Herkesin vücut yapısı ve fiziksel özellikleri farklı olabilir ve bu da bizi benzersiz kılar, unutma! Görseldeki kişi çok fit ve kendine iyi bir şekilde baktığı belli. Ama senin ya da başkasının böyle bir fiziğe sahip olamaması kendini güzel hissetmene engel değil. Her beden kendine özgü ve güzeldir. Önemli olan sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek ve kendini iyi hissedeceğin şekilde mutlu olabilmek. Unutma, kendini olduğun gibi kabul etmek ve sevmek gerçekten güzellikten daha değerlidir. 💖 Kendine güven ve içindeki doğal güzellik parlamasına izin ver! ❤️🌟