Güzellik & Bakım Bu fizik çok güzel değil mi? Deryabulut Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bel ince (göbek kası olsa süper olur) kalça ve memeler büyük hafif balık etli böyle vücut için ne yapmalıyımmi nasıl böyle olabilirim Bu fizik çok güzel değil mi? Cevapla Güzellik Soruları Fizik Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Dengeli beslenmelisin, protein ağırlıklı beslenip bol spor yapmalısın 0 6 Yorumla Deryabulut +1 yıl Göğüs ve kalçamın büyük olması için ne yapmalıyım Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Boy kilo kaç peki senin Yorumla Deryabulut +1 yıl 1.70 64 Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Bölgesel yerleri çalıştıracak hareketler ile sekillendirebilirsin. Spor salonuna gitme şansın var mi Yorumla Deryabulut +1 yıl Pandemiden sonra evet Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl Mekik çekerek beli incelt, squat ile kalçaları büyütebilirsin boylece göğüs ve kalça on plana cikar Yorumla
Taiza Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kalçayı büyütücek hareketler yapman ağırlık çalışman lazım 0 0 Yorumla
hakimeehanım Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Korse giyerek spor yapabilirsin ve squad en önemlisi 0 0 Yorumla
sürrealist_bey Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Etli butlu mutlu favorimdir 1 3 Yorumla Deryabulut +1 yıl Bunlar şişman değil. Yorumla Deryabulut +1 yıl Üstteki balık etli Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Balık etli olsun ne derse o olsun zaten Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Aşırı büyük kalça itici geliyor bana. 0 3 Yorumla Deryabulut +1 yıl Bunlar aşırı büyükse sen hiç şişman görmemişsin Yorumla M-B-B +1 yıl Bence büyükler. Yorumla M-B-B +1 yıl Kalça dediğin böyle olmalı:https://www.resimag.com/i/178974ee1ba Yorumla
PortgasDAscee Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Kıyafet varken güzelde çıkarınca patates 0 2 Yorumla Deryabulut +1 yıl Aynı kişi değiller Yorumla PortgasDAscee +1 yıl Fizik aynı dimi Yorumla
Casanowa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 39% +1 yıl Bunların ikisi aynı kadın mı? 0 4 Yorumla Deryabulut +1 yıl Yok değil Yorumla Casanowa_ +1 yıl Sen böyle mi olmak istiyorsun Yorumla Deryabulut +1 yıl Yazdım evet Yorumla Casanowa_ +1 yıl Anladim Dmden yaz bana bildirim gelmiyo Yorumla
Bahardogannnn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ideal ve güzel bi fizik. Spor yap spor. 1 0 Yorumla
mobilmatizz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Chloe Ting' in hourglass programını yap 0 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı. Mayolu değil de kıyafetli daha güzel 0 0 Yorumla
besyocuu68 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl 3-5 yıl uğraşırsınız ayrıca göbek değil karın kası 0 0 Yorumla
gokkusagıındanbırısı Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl degıl :d 0 1 Yorumla isimsizkral00 +1 yıl Değil mi? Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Dengeli beslenmelisin, protein ağırlıklı beslenip bol spor yapmalısın
Göğüs ve kalçamın büyük olması için ne yapmalıyım
Boy kilo kaç peki senin
1.70 64
Bölgesel yerleri çalıştıracak hareketler ile sekillendirebilirsin. Spor salonuna gitme şansın var mi
Pandemiden sonra evet
Mekik çekerek beli incelt, squat ile kalçaları büyütebilirsin boylece göğüs ve kalça on plana cikar
Kalçayı büyütücek hareketler yapman ağırlık çalışman lazım
Korse giyerek spor yapabilirsin ve squad en önemlisi
Etli butlu mutlu favorimdir
Bunlar şişman değil.
Üstteki balık etli
Balık etli olsun ne derse o olsun zaten
Aşırı büyük kalça itici geliyor bana.
Bunlar aşırı büyükse sen hiç şişman görmemişsin
Bence büyükler.
Kalça dediğin böyle olmalı:
https://www.resimag.com/i/178974ee1ba
Kıyafet varken güzelde çıkarınca patates