Güzellik & Bakım 17 yaşındaki bu Arab/Kurd çocuğa TikTok’ta Türk kızları “Kocam” diyor. Çocuğun değişik bir çekiciliği var galiba ne dersiniz 🙈? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Güncellemeler+1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=MTNxODZ3Y3YwYmh2bA== Güncellemeler+1 yıl Güncel 17 yaşındaki bu Arab/Kurd çocuğa TikTok’ta Türk kızları “Kocam” diyor. Çocuğun değişik bir çekiciliği var galiba ne dersiniz 🙈? Cevapla TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Melisaahh Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bence çocuğunki büyük abaza kızlarda hemen kocam diye atlıyor iştee 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl "O" türk kızlarının zevksizliği. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Değişik bir çekiciliği var gibi. Yorumla TheLaady +1 yıl Hiçbir şeye benzemiyor Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Buna mı diyorlar 😄😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😊www.instagram.com/.../?igsh=MTNxODZ3Y3YwYmh2bA== Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Cocukta tip yok ama turk kızlarınında cok guzel olmadıgını varsayarsak Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yaa bi s.. Git a... m... k... canısı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl TikTok’ta kızlar “Kocam, kocam” diye yazıp duruyor. Sanki değişik bir çekiciliği var gibi. Yorumla SİTENİNDİNAZORU +1 yıl A. yav. K e k o su =canısı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç bir şey anlamadım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Video gözükmüyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden at merak ettim Yorumla Soran +1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=OHE0YmhtNW8xOXVn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gördüm saçma 😃 Yorumla Soran +1 yıl Çoğu videoda şebeklik yapıyor zaten 🐵 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😃 yanda konuşalım mı senle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence çocuğunki büyük abaza kızlarda hemen kocam diye atlıyor iştee
"O" türk kızlarının zevksizliği.
Değişik bir çekiciliği var gibi.
Hiçbir şeye benzemiyor
Buna mı diyorlar 😄😄
Evet 😊
www.instagram.com/.../?igsh=MTNxODZ3Y3YwYmh2bA==
Cocukta tip yok ama turk kızlarınında cok guzel olmadıgını varsayarsak
Yaa bi s.. Git a... m... k... canısı
TikTok’ta kızlar “Kocam, kocam” diye yazıp duruyor. Sanki değişik bir çekiciliği var gibi.
A. yav. K e k o su =canısı
Hiç bir şey anlamadım
Video gözükmüyor mu?
Özelden at merak ettim
www.instagram.com/.../?igsh=OHE0YmhtNW8xOXVn
Gördüm saçma 😃
Çoğu videoda şebeklik yapıyor zaten 🐵
😃😃 yanda konuşalım mı senle