İsteyen istediğiyle olsun ama uzun seviyolar diye kısa erkekleri erkek gibi görmemeleri üzüyo beni üzmüyo aşka inanmıyom sevgilimde yok ama başkasını üzer adam 167 bunalımda kızlar o kadar çok uzunda uzun kısa erkekmi be diyoki guruları inciliyo erkeklerde büyük göğüs kalça istiyo sende varmıki böyle konuşuyon az empati yapsınlar zayıf fizikleri yok ama tüm erkekler göğüsleri büyük olmıyanda kadınmıdır be dese üzülmezmi lütfen kelimelerinize az dikkat edin düşünmeden konuşacaksanız hayvandan ne farkınız kaldı
Durum cidden vahim. Erkekler önüne gelen her kıza yavşama çabasında olduğundan çoğu kız kendini bulunmaz bir nimet olarak görüyor. Ee tabi hal böyle olunca çok yüksek beklenti içerisine giriyorlar. Burda suç yine erkeklerde...
Tercih ediliyor olmaktan neden rahatsizlik duyuyorsun ki? Istemiyorsan da istemezsin. Bogazina yapişmiyorlar ya...
Hayatimda hiç boyumla ilgili sorun yaşamadim, laf soykeyen bile olmadi özellikle uzun boylu erkekler de gayet begeniyorlardi. Ama niyeyse internet ortaminda herkes bir havalarda... Hangisi gercek bilemedim.
Türk kadınlarının yakasından bir düşün ya. Ne istiyorsunuz bu kadar! Türkiye'de nedem bu kadar kadına şiddet oluyor? Sanaldan bile gömmek diyorsunuz. Dikkat et de Türk kadını seni gömmesin !
1.61im ve 1.91 sevgilim vardı, o çok İstemişti sevgili olmamızı. Üstelik şöyle de bir şey var ki insanların aralarında tek mesafe boydan olsun kalplerinden olmasın illa olacaksa. Türk kızlarını gömmeden uyuyamam demişsin hayırdır bir şey mi yaptılar sana?
Bence bütür yapidaki Türk kızlarının zevksizliginden kaynaklanan durum çünkü genelde yakışıklı adamlar 1.70 lerdeki ile 1.80 lerdeki da adamlar oluyorlar. Oyleki bu kizlardan biriyle denk gelmiştik ilk tanistigimizda bana kısasin demişti (boyum 1.76) sonra ilginç bir sekilde yatakta biten bir hikayemiz oldu önemli olanın işlevi olduğunu gösterince boy takıntısı giderilmiştir diye düşünüyorum
Niye o kızın istegi kriteri olamaz mı bizim türk erkekleri ros kozloro gozol tork kozloru kozbon diyorlar şu daha komik geliyor bir kaç sakallı bıyıklı kız görünce genelleme yapiyonuz bende 1.55 immve 1.85 boylarında kilolu erkek istiyorum benim zevkimde bu ne bişey mi dicen şimdi?
Bütün mahalle tren yapıyor ile kaslı esmer kirli sakallı 1.85 ustu boya sahip olacak gibi fikirlerini soyleyen iki insan bence aynı kefede.. biri 1.50 digeri komedyen.. Ikiside ayni işi yapıyor gibi😂😂😉
Ben 193 cm. boyundayım, 155 cm. boyunda kız arkadaşım vardı. Mühim olan boy farkı değildir, karakter uyumdur. Karakter iyiyse boya posa bakmayın. Boy pos farkı nedir ki...
O boyla gerçekten istediğini bulabilecek kadar sığır erkeklerin topraklarımızda var olması daha komik..
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Boyum 1.55 Bana uzun boylu iki erkek askıntı oldu Biri bırak 1.90'ı herhalde 2 metre civarı Diğeri 1.90 civarıydı Hani öyle kolay kız olursun, gündelik değişik bir eğlence olsun denilecek biri de değilim. Ben de onların, (üstelikte ciddi ciddi yakışıklıydılar) bana neden yazdığını anlamamıştım.
1.50 olmak suç degil ama 1.90 aramak suç bence 😂 Türk kizına hakaret etmek hic bir erkeğe yakışmaz asena dır o 😎😎
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
150 boyundayım 190lık kişi aramıyorum. Boyuma uygun birini arıyorum ama YOK ANLIYOR MUSUNUZ? 190lıklar bana yürüyor aksine! Yeter şu 150 muhabbetleri ya rezillik resmen insanları aşağılamayın. Herkes farklı genelleme yapmayın
Benim demek istediğim benim boyum 1.69 ve ben gayet topukluyla uzun oluyorum ama hic 1.90 lik sevgilim olmadi hep 1.90larin yanına minicik kiz görüyorum valla zoruma gidiyor 😂😂
Benim boyumda kısa minyon um ama hep sevgililerim hep 1.90 dı? Aşkın boyla ne ilgisi var? Kısa boyluyla uzun boylular sevgili olamazmı? Boyum kısada olsa memnunum ama insanların değiştiremeyeceği özellikler bu kadar alaya alınmamalı diye düşünüyorum.
Bu sana göre ama. Benim abimde basketbolcu ve boyu çok uzun ama çıktığı kız benden de kısa. At gözlüğünü çıkarda etrafına bak bir .190 ların yanındaki kısa ları görürsün hani? Eğer bir kızla *ex için çıkıyosan dışına bakabilirsin ama aşk varsa dış görünüş kalmıyo. Belki o duyguları anlayamazsın ama yinede zahmet edip yazıyorum. Neyse.
Siz neden milletin tercihleriyle dalga geçiyorsunuz? 1.90 olup 1.50 isteyen erkekler de varken insanların karşılıklı tercihleri sana neden komik geliyor?
Bankaci gobegi ile adriana lima gibi birisini arayan erkekler mi daha komik yoksa kendini bir halt sanan erkekler mi? Yine uyku girmedi gozume hadi iyi geceler.😊
1.72 boyumla 1.80 fazla mı? Becerebilirsen bunu da göm😉 Senin yaşın bile Türk kızlarını gömmeye yetmez ki, ne yaşadın da kimi gömüyorsun koçum sen hayırdır?
boy ortalaması 1.72 mi ne olan türk erkekleri komik bence o kadar uzun erkeğe rağmen anca bu rakama çıkmış ne kadar çok hobit var etrafta sen düşün :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişinin mizah anlayışına bagli. Eğer insanlari yererek eğleniyorsa ve bundan zevk aliyorsa birincisi komik gelir. Yok kaliteli espri anlayışı olan biriyse Cem Yılmaz. Sonuçta herkes aynı şeylere gülmez.
En İyi Cevaplar