AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
cem yılmaz yeni nesile göre komik değil, izlerken utandıklarını söylüyorlar, bence komik ama ne biliyim işte günümüze göre uyum sağlayamıyor gibi
Kıllı göbekli abazan haliyle, kadınları gömen Türk erkeği mi yoksa Tolga Çevik mi daha komik?
Off bu iyiydiiiii
Kudur 😅
Kudurmam gereken bir durum yok ben Bulgar göçmeniyim esas senin kudurman lazım Türk kızlarıyla derdiniz ne bir türlü anlayamadım?
Kanka bu kadar ciddiye alma. Niye diye sorarsan.. bir profil fotosunu bak. Hiç bir kız yüz vermeyince düşman olmuş kızlara jdbjldnjd
@Uzaydangelen_ Saçma sapan algılar, çok takmamak lazım :)
@Uzaydangelen_ ya bir gidin 😅 minyonlar
😛😛😛😛😛😛
@Uzaydangelen_ hiç bir kız yüz vermeyince yerine çok güldüm dünyanın en kısa fıkrası😅 bu yaşıma kadar başımı kaşıyacak vakit bulamadım kızlardan
Tek vasfın bu demek ki hayatta
Ayh kasmaya ne gerek var oyun havası acın da oynayag
Erkekten abazan olup erkeklere çamur atanlar mi komik yoksa Kemal Sunal mı 😃
Gizli üye adamsın adam 🇹🇷 kendi milletinin kadinlarina laf eden gereksizlere söylenecek başka laf olamazdi 🇹🇷
Kendini dunya guzel goren salaga gulmesi daha guzl bnce 😂😂😀😀
valla çıktım çok daa eğlenceli başkalarının düşünceleri çokta şeyimde
158 boyum ile 185 lik sevgilim oldu 190 da olabilir. Tek mesafe boysa o da başka şeylerle kapanır.
Türk kızları gene bildiğimiz gibi 180 ego var hepsinde
Minyon değilim ama benim. bile zoruma gitti
Bence soru 150 lilik boyla aşağılık kompleksine giren kızmı yoksa 190 lık boyla 175-180 lik kızı tavlayamayıp 150 lik kıza gücü yeten 190 lık erkek mi daha ezik olmalıydı?
Bence isteyebilirler ben 188 im uzun sevmem gerci turkiyede uzun yok hic gormedim
Doğal Seçilim. doğa herkes aynı boy da olsun istiyor. bir kısım 1.50 olurken bir kısım 1.75 mi olsın
Türk kızı... yav senin neyine lo 170 bul şükret uzak durun lan benim gibi 185 adamlardan 😂
Sen 1.90 olsan bile birşeye benzemezsin, bu tipe bu ego çok fazla 😂😂
177 yim 190 lık isterim tabi ama olmasada olur gönüller bir olsun
Helal olsun paşam
Açın camları trip atıcam 😂
150 ye 190 da harbi komik abi o nedir ya 😝😝😝
Tabiki de Cem Yılmaz 😊
Götü yere yakın kızlardan korkucaksın
Bazı kızların boyu 1.50 ama yürekleri 1.90 😂
Ben 163üm 180 lik kız istiyorum napalım şimdi 😂😂😂
Bir bebek 49-52 cm arası doğuyor ama bizim kızlar nasıl 100 cm uzamayı başarıp 1.55-1.60 boyda kalıyorlar anlayamıyorum
Boy takıntısı olanlar daha komik. 😂
Ugrasmayin bizle yaaa nxnxjldndj😂😂😊😂
150 boya 190 deve cüce oynar gibi ilişki yaşarlar
Kafa kafaya yarışırlar 😂
1.50 de çok tatlı ya 😊
Derdin ne
Doktor musun 😃
Değilim -.-
O zaman. Cevap yok..
İkisi de komik değil ne diyeceğim ben şimdi
Minyınlar iyidir bence
Aaa 1.90 değilim ama 1.82 de az değil kimler komedi arıyor asıl 😂😂
Derdin ne bizimle jack sparrow
Sen de mi minyonsun😅
Evets 1.58 boyumla döverim seni 😂
Sen bari deme be 😅gelen vuruyor giden vuruyor
Severdim seni ama kara listeye almaya karar verdim 😒😈
Canın sağ olsun 😑😑
Hemen de kabul etti 💃👊
Ne olur alma diiye yalvaralım mı 😅 ama almasan iyi olurdu diyebilirim
Nankör olucağına minyon olsun daha iyidir bence 😊
Zevk meselesi boy önemli değil onemli olan işlevi
Burada 160'lık erkeklerde var. Piliss
Hahah sanirim biz daha komigiz
Kim kızdırdı bu oğlanı, çıksın ortaya
Yakarsa dünyayı 1.50 ler yakar :D
158 im 180 den asagisina bakmam
Bakarken boynunu incitme de😃
Yok alistim 😛
Sen işini bilirsin 😂
Sana kim baksın 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sana kim baksin?
1.58 boyuyla 1.80 üstü arayan çaydanlıklar bakmasında kim bakıyorsa baksın 😂😂😂
Canim ben aradiklarimi buluyorum sen kendine bak
Ahah çabana sağlık (!)
Sen daha komiksin bak. d
Hee arıyorum sanane keyfimin Kahyasi misin
Ikiside konusunda uzman :)
İkiside komik gelmiyor bana doğrusu..😏
1.50 lere bakmıyoruz Zaten rahat olun 😉
Of ergenn, velet önce büyü sen iş, güç sahibi ol kariyer yap ve Tipin Otursun öyle havanı bas ağzın süt kokuyor
@Yalnızmutluolabilen kariyerim okulun işim herşeyim hazır zaten, ergenliği 2-3 sene önce geçirdik tipimde gördüğün kadarıyla çoğu kişiden daha oturmuş vaziyette:) keske yorum yaparken biraz bakıpta konuşsan hadi 1.50 ötede oyna
Lann 20 yaşında ne kariyerii? Önce okulu bitir tabi bitirebilirsen 😄 Ergen, tipsizz, karizms yoksunuu veletsin önce büyü süt kokoluu 😂
@Yalnızmutluolabilen tamam abla ben büyücem ama sen hep 1.50 kalacaksın bunu unutma sjjsjsj
Eheheh malll ben 1.62 falanimmm ve memnunumm mesela boy degil karakter bellki ben hep kısa olucam ama sen hep İnsan dışıı, iğrençc karekterde kalıcaksinn çirkinligini sakalla kapatan ezik Klasik Kekoo 😂😂
@Yalnızmutluolabilen peki abla😊 djdjjd
Sana tipsiz mi dedi?😂😂😂
@xCrystal 20 Yaşında çocuk olan birie güzel/yakışikli demek çok salakçaa değill mı? Kadın yüzü 23 de oturur, Erkek yüzü de 25'te o açıdan önce büyüyün sonra egolanin çocuklar 😄
@Yalnızmutluolabilen ablam göz var nizam var gözünü seveyim çocuğun bir sorusuna bile 20-25 kız geliyo bir balta konuş bence, tamam ben insanları abartmayı sevmem haklısın ama bu çocukta abartılmayacak gibi değil Yani 21 yaşında kemik gelişimi duruyor Zaten, bu çocuk şu an bile meteor 😂
@xCrystal Sen tanıyor musun bunu? Yahu yüzüü bile belli değil 😄Ben Sakallı erkekleri ezik bulurum çünkü kuru yüzlerini kapatmak için yaparlar sanki ayrıca Yasi küçük erkek 25'ten sonra anca yüz oturur, vücut gelişir şu an ergennn o gelişme aşamasında hayatında erkek görmedin galibaa 😂
@Yalnızmutluolabilen 25 den sonra çöküş başlığı abla 😂 o yüzden ilgimi çekmiyo bu çocuğun sakalsız fotolarını da gördüm harbiden parlıyo yani😂
Zaten 20 yaş ohhh taze çıtır delikanlı daha ne istesin kızlar? Hem şunu unutma ki yüzü oturmaz diyorsun ama Bestmodel ler bile 19-20 yaşında seçiliyor Allah aşkına yüzü oturmamış ne alaka 😂😂
@xCrystal Tatlm o zaman Kıvanç Tatlıtuğ'un 20 yaşındaki ve Aşkı memnu'daki haline bak arada dağlar kadar fark yok mu? 20 yaşında kaşık yüzlüü, kız gibiyken Aşkı memnu'da son sezon Adam taş gibi, Çok yakışikli oldu o açıdan erkek 25'i geçsin o zaman anlarız nasıl diye peşin hükümlü olma bizde 20 yaşında cok kişiye yakışıklı dedik 25'i geçti yüzüne bakılmadı hiç birinin 😄Erkeğin en güzel yaş aralığı 25,30 o açıdan alti ergennn, kendini bile tanımazken hayatı tanıdığıni sananlardir gerçii senin dengin bişey diyememm ama peşin hükümlü olma bence 😇
@Yalnızmutluolabilen![1.50 boy ile 1.90'lık sevgili arayan Türk kızı mı daha komik yoksa Cem Yılmaz mı?]()
Vallahi abla onu bunu bilmemde şu fotoya her bakışımda düşüyorum 😂 bu ülkede sayılı bunlardan kaçırmamak lazım çünkü dediğin yaş aralığında ülke esmer keko dolu
@xCrystal Bana sıradan geldi, kendi de kısa ama Güzellik göreceli 😇Bak zaten bu çocuk egoistt, kibirli sen övünce daha da kalkııyor bir yeri yapma bunuu bence sadece bunu değill hiç bir erkegi şımartma sonra tepenee çıkarlarr demedi deme neyse benim çocuğu beğenip, beğenmemen önemsiz kari koca olmuycaz yani sadece Boyuna, yaşına bakmadan egosuna, kibirine sinir Oldum Bundaki ego Brad Pitt, George clooney de yoktur valla 😂
@Yalnızmutluolabilen yok abla egoist olsa ben de senin gibi demediğini bırakmazdım ama çocuğun sorularındaki fotolara bak? Kendini kimseye beğendirme çabası Yok, ayrıca boyu 1.91😂
@xCrystal Hiç göstermiyor, 1.70 gibi geldi bana neyse 😂😂Kambur demek ki
@Yalnızmutluolabilen Kızım hasta mısın bir sektir git artık başıma bela oldu ya, senin bildirimini görmek zorundamıyım ben
Ikimiz de komiğiz 😄
Türk kızı birşey yapmasa da komik
Bkz; ben
Duruşun yeter senin 😂
türk kızı diye genelleme yapma
Aynen bende anlamış değilim
😂😂kizlar daha komik
İkiside komik ben gülüyoomm 😃
191cm olarak 1cm ile kacirdigim entry xdxd
Bakış açısına göre değişir
Ondan sonra iç güzellik diyorsunuz.
Yataktan paraşütle inen kız 😄
İkisi de gram komik değil malesef 😂
Ah o 1.50 kızlar...
1.50 kızımız sjsjsj
Minyon kız seviyorum diye dolaşan sizlersiniz
Niye yasak mi Minyon candır gerisi
Yalannnn
Yoo yasak değil de kısa olup uzun çocuk bepenen kızlar komikmiş ya 😂
Kızlarımız
Cem yılmaz ı komik bulmuyorum.
Ne kadar sacma neden genelleme yapiyosunuz?
Cem babayı neden konuya dahil ediyorsun gıral 😊
Cem yılmaz kim ki o kızın yanında 🤣🤣