Bu aşk imkansız mı yoksa olur'u var mıdır,
Dürüst olabildiğince dürüst olunuz.
💔😱
Dürüst olabildiğince dürüst olunuz.
💔😱
1 hafta önce bizim okul Sırbistan'daki bir okulla kardeş okul seçildi. Ve oranın öğrencileri bizim okula geldi. 1 hafta kadar burada kaldılar ve deliler gibi eğlendik birbirimizi tanıdık aralarında Boşnak'da vardı Sırp'ta ama hiçbir farkımız yok inanın buna ve ben aralarından bir çocuğun türk kızına aşık olduğunu gördüm ve aynı zamanda bende bir sırp kızına aşık oldum. Aşkı sevmeyle karıştırmışsınız. Sevgi demek birine bağlanmak demek, Aşk demek kör, sağır, dilsiz olmak demek.
Srebrenitsa'da soydaslarimizi dindaslarimizi katleden köpekler Sırp değil miydi? Topunun Allah belasını versin. ..
Evet.. Ama soruyla alakası ne?
Yalnış anlama biliyorm.
Ne olduğuna değil de, kişi ve kişi diye düzeltsekte mi
Tamam
olmaz mı hem de nasıl olur bu ilişki.. bakma sen bu zirtopozlara hayatında hiç bir sırbı tanımadan yorum yapıyorlar benimde sevgilim sırp onlar kadar, dürüst olanını kadına değer vereni , maçosunu bu ülkede bulamazsın. orda da yaşadım staj yaptım bir süre. sırbistana gel ve insanları izle derim ve bu yorumların ne kadar yanlış olduğnu gör derim. boşnaklara yaptıklarıda birkaç aptalın yaptığı bir suçtu bu suçu bütün insanlara bahşeşmek çok yanlış
Sen Türk kökenli misin
Evet annemde babamda Türk kökenli
Oluru var, tabi arada sirada bulusma imkaniniz varsa, skype whatsapp vsden sürekli konusuyosaniz olur bu is. Ama iletisim icin ikinizin de birbirinizi anlamasi gerekir dil konusunda anlasiyosaniz iyi.
Cevap
18Cevap
Şunu izle :D
www.google.com.tr/webhp
Sırplar bosnalıları feci şekilde katletti. Soykırım yaptı sen düşün.
Biliyorm, o Türk'leri öldürdük demişlerdir bunu da bilirim , ne bitmez kinleri varsa bize dokunmayıp Yanlarında ki Bosnalıları hedef almaları kalleşce ama soruyla alakası ne derecedir?
Tarig tekkerürden ibaret. diyelim ki iliskiniz ciddiyenhindj evlilige. gitti. onun ailesi sorun cikartmayacak mi ya da başka sülalesinden kişiler. ya da seninkiler. bu derece yakindan ilgilendiriyor
Çıkartırlar, bundan eminim o isterse bile ailesi bana ön yargılı olabilir
Demekki soruyla direkt olarak yakin dereceden alakaliymis cevabim.
Bilindik bir konu ya deyinmissin, sorduğum soru farklı, anlatığınsa bambaşka olay.
Eksi benden değil.
Öncelik eksiyi kimin verdigini anladım :)
Bu konular çerçevesi dışında ise eğer. Oluru var aşkın.
beni döndürmek isterse napcam ben ya çıkmaza mı giricem anladın :)
Sende onu kendine dondur sen onu cıkmaza sok :)
Nasıl olacak o
Sırp erkekleri genellikle çirkindir.
Ama beraber büyüdüğü kızlarla seni kıyasarsa imkansız
imkansız değil zor biraz onun buraya gelmesi senin oraya gitmen orada yaşayabilicek misin ya da o burada biraz zor ama kesinlikle imkansız değil
türk=kürt=laz=alevi=arap=müslüman=hıristiyan=yahudi=kadın=erkek=çocuk=vs.. vs.. vs..=insan derim
imkansız diye bir şey yoktur...
ırkçılık yapan tüm pislikler canınız cehenneme!!!
Ya bu sorudan neden bunu yazdın ki benim ne anlamda böyle yazdığımı bilmiyorsan yorum yapma be bir zahmet :S
Senin canın cehenneme. Tarih tekerrürden ibaret. geçmişi bilip geleceğe yön vermek gerekli.
Önce insan olsun diyip sonra canları cehenneme nasıl bir tezat bu..
Edit:sakinim.
sakin olmanı duymak inan biraz da olsa rahatlattı beni :) gel gelelim problem edilen kısıma :) ilk önce yeryüzünde tek ırk vardır o da; insan... bu insanları sınıflandırıp sonra sınıflandırılan insanları ötekileştirerek ezmek düşman edinmek yanlış bir düşünce ve bu kirli düşünce tohumu insanların içine atılıp büyütülüyor... neyse o kadar yorgun ve usanmış bir haldeyim ki çok fazla uzun cümleler kurup kendimi izah edemeyeceğim ama eminim sen de bunların hepsini biliyorsundur biraz da o yüzden klişeleşmiş cümleler kurmuyorum... neyse canı cehenneme kısmına gelince ırkçılık yapıp insanı insana düşüren ve günümüzde yaşadığımız bu acıları yaşamamıza sebep veren herkesin canı cehenneme diyorum... ve sanırım ömrümün sonuna kadar da diyeceğim
edit: sakin and yorgunum ve usanmış
Hmm o halde tamam tartışmayı uzatmıyım. Halen bir iki konuda hemfikir degiliz.
Edit:İyi geceler. :)
Olur be ya Aşk l*n bu borumu ne durabilir önünde Gerçek aşksa.
Askin dili dini rengi olmaz kalbindeki atesi kim yakmissa ask onunla guzeldir
olur olur varak vurak yapar tarifesi yapar sana
Dalga nı kendine sakla..
Gereksiz bence kolay gelsin
asla o soykırımı unutma onların ahı tutar
sırplar birçok yönden gıcık, ama bu olay başka var mısın
Alayı Türk dizilerine BAKIYOR dgvb
Bilemiyorm...
sırp sındığı savaşı aklıma geldi gidiyorum :D
tam tersi oluyor yaşadım
Aileler bilir biz nerden bilelim simd:D
imkansız (degil)
var yok değıl
Nasıl peki?
imkansız
Romançe
Anlamadım x)
Sırpları boşver 😃
zor olur
Yooook
Tecrüben var mı
Olurmu olur :D
Ne ye ve kime göre? Aşk imkansız değil Anladık ya sonrası?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar