+1 yılBence insanlar kötü değil, kötü olmaya zorlanıyor. Gerek arkadaş çevresi, gerek yaşadıkları tecrübeler bunlara itebiliyor. Her insan düzelebilir, karakter olarak çok iyiyken kötü de olabilir bence. Yakışıklılık bir seçim etkeni olamaz yine de gözümde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorunun cevabını başta vereyim. Yakışıklı ama karaktersiz bir erkekten olmaz. Güzel ama karaktersiz bir kızdan da olmaz.
Hem yakışıklı, hem hem varlıklı, hem karakterli, hem centilmen, hem romantik... Kadınlar hipergamik doğası gereği seçicidir. Erkekler hipogomik olduğu için ulaşılabilir her kadını değerli görme eğilimindedir.
Bir erkekte 72 özelliği birarada aramayın. Öyle laboratuvar ortamında üretilmiş bir erkek yok. Varsa bile çok çok küçük bir azınlıktır. Onlara da en üst ligdeki kızlar ulaşabilir. Kontrollü bir hipergami gütmek daha doğru olur. Fiziksel özellikleri toparlanamyacak ölçüde kötü değilse orta gelirliyse, size şiddet uygulamıyorsa, sizi aldatmıyorsa o erkek idealdir.
Kaldı ki yeryüzünde güzel kız sayısı çok ama yakışıklı erkek sayısı az. Çünkü kadının feminenlikte yükselmesi erkeğin maskülenlikte yükselmesinden daha kolay. Şişman obez bir kadın bile spor ve diyet yaparak en fazla 1 yıl içinde stacy olabilir. Ama şişman obez bir erkeğin fit ve maskülen bir vücuda ulaşması yani chad olması için en az 3 yıl yoğun ve disiplinli bir spor diyet programı uygulaması lazım. Bu erkek uzun boylu ve zayıfsa 5 yıl da yetmeyebilir.
Biz erkekler çoğumuz tipsiz ya da ortalamayız. Yani matematiksel olarak birçok güzel olsa bile iyi huylu olsa hepsi öyle hem uber yakışıklı hem karakterli hem de hali vakti yerinde erkeklere ulaşamayacak teknik olarak.
10 Yorumla
Güzellik /yakışıklılık asla seçim sebebi değildir kızlar kadınlar erkekler sadece güzellik ya da yakışıklılık iiyi bir insan olup olmayacağının kriteri midir her şey görsellik oldu kadın güzel kız güzel erkek yakışıklı her şey bitti mi yani insani tarafı esas görselliği ama talep görmez pek merhameti sevgisi alçakgönüllüğü bunlar bir şey ifade etmiyor günümüzde herkes dış görünüşe tamam diyor iyi bir kız fiziği iyi olmadığı için ilgi çekmez ama kötü kız fiziği yüzünden ilgi çekiyor erkek yakışıklı değil iyi bir insan Ama hayalet gibi görünmüyor bile ama yakışıklı kötü ilgileri üstüne çekiyor imaj hiçbir şeydir susuzluk her şey sloganı bir reklam vardı esasen olay budur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar, kötü karakterli erkeklerden etkilenir zaten. Kendisine iyi davranan erkeklerden, tahrik olmayacakları gibi; seks de yapmazlar. Ama serseri ve kadınla sert konuşan erkeğe denk geldiklerinde, anında aparta gidip vermesini bilirler. Bazı kadınlar ilk, bazıları iki ama bazıları da iki buluşmadan sonra verir ama illa ki kötü erkeğe bir ay dolmadan verir..
Koyu dinci veya örneği çok nadir bulunan açık bakireler , istisna tutulabilir. Ama sayıları, çok ama çok azdır. Genel kural kadınları : alfa serseriler ile seks yapıp beta iyi erkekle arkadaş olup ilgi ve çüzdanlarını sömürmektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNadir bulunan açık bakirelerdenim niye evlenmeyecegim adama vereyim benimde sınırlarım var
Cevap sahibi+1 yılZaten senin gibi açık bakireleri, istisna tutumuşum. Ancak yaşın daha ufak, ben 20 yaşımda mastürbasyon yapmaya yeni yeni başlamıştım. Gelen fırsatları red etmiyor, yapıştırıp geçiyorum. Sonuçta, benim din tabum yok Bu durumda bir yakışıklı yüksek çekiciliğe sahip serseri erkek denk geldiğinde, dayanbilir misin? Kimse bilemez.. Serseri erkekler, hep bakire kızın ilki olmak ister. Akıllı centilmen alfalar, kadınla kesin evlenmeyecekse; asla bu canım yapmaz.
Ancak benim serseri arkadaşlarıma, bakire kızlar yalvarıyor şayet ve bekaretlerini alıyorlar. Ben doğru bulmuyorum, bir kadının ilk pişmanlığı olmak doğru değildir ve hastanelik de olabilirler. Zira vajina çok dar olup iç kanama geçirenlerin sayısı da az değil.
Neyse umarım, bakireliği koruyup maddi durumu iyi centilmen yakışıklı bir alfayla evlenirsin diyelim. Zira biz Atatürkçü erkekler, bizimle aynı gelire sahip açık güzel Atatürkçü bakire var iken; bakire olmayan bizimle aynı geliri kazanan güzel kadınla evlenmeyiz. Ama bizimle aynı gelire sahip açık bakire yokluğundan, genelde partneri bizden az olmuş , güzel ve bizimle aynı kazanan bakire olmayan kadınla evleniyoruz. Çevremden, böyle biliyorum. Ben ise, 28 yaşımdayım ve 40 yaşıma kadar da evlenmem diyorum. Çocukları, sevmiyorum şayet..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u +1 yılSırf yakışıklı diye niye her huyuna katlanmak zorunda kalır bir insan. İsterse dünyanın en yakışıklı insanı olsun yinede katlanmam ben.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olunmaz.. karakter önemlidir zaten.. çoğu kadın tipe ya da paraya bakıp seviyor ne yazık ki günümüzde öyle erkek desen tek dertleri cinsellik olmuş zaten.. ama bana kalırsa kalp ve sevgi olmadan.. karakter olmadan.. güven olmadan sadakat olmadan ilişkiler elinde sonunda biter
00 Yorumla Kız ciddi mi soruyorsun bunu? Bir insanın huyu kötüyse tipi de güzel gelmiyor ki. İnsanı güzel yakışıklı yapan huydur, ilk bakışta ne kadar etkilensende dikkat et bak birini tanıdıktan sonra arkadaş vs de olabilir bu, sevdiğin biriyse ve normalde çirkinse sana yakışıklı gelmeye başlar. Benim başıma çok gelmiştir ay bu ne tip diyip kanka olduktan sonra gözüme yakışıklı gelmislerdir. Tersini düşün birde ya ne yakışıklı dediğin birinin en ufak dengesiz hareketinde bile ıyy bu ne dediğin olmadı mı hiç? Kaldı ki kötü karakterli diyorsun emin ol bir dk da sogursun. Yani olunmazzz
00 Yorumla
+1 yılOlunmaz. Güzellik/yakışıklılık dediğimiz şey gözün bir süre sonra alıştığı ve sıradan bulmaya başladığı bir kavram e sonra ne olacak o kötü karakterle ömür nasıl geçecek. Hep ileriyi düşünerek akıllı hareket etmek lazım, biz insanları en çok yakan şey anlık heveslerimiz
10 YorumlaEtraf namaz-sız din-siz kitap-sız güyyaa yakışıklı bozuk erkekler
ya da elbise boya/makyajı güzeli içi boş kadınlarla doldu.. yatacak yerleri YOK.Dinsiz ahlaksız namussuz çok medeni kapitalist şehirhayatı yaşayan tipleri
eş diye seçenlerde kendi mezarlarını kazıyorlar.sonra kimse gelip bu sayfalarda ağlamasın.. ahh ahh vahh vahhh
kendi düşen ağlamaz10 YorumlaSadece bazı şeyler için olunur. Onun da sonu yine ayrılık olacaktır zaten
22 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar bu kadar aptal mı? Karakteri kotü olur mu? Diyo bide soruyor🤦♂️
- +1 yıl
Bazı şeyler için dediğin cinsellik. Neden direkt soylemiyorsun
- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüş tabii ki mühim lakin karakteri yoksa gözüme de çirkin görünür dışı, cezbetmez beni, insanı huyu sevdiriyor. Yerlere çöp atan kişiyi kalitesiz buluyorum, dalından çiçekler koparıyorsa derin değildir o, dalından çiçek koparmaya kıyamayacak kadar merhametli adamlar cezbeder beni.
00 Yorumla Kadınlar hep yalan söylüyor valla 😂 şu soru altındaki kadınların hepsinin karşısına kaslı, flörtöz, çevresinde üç beş kız olan bir adam koy, aynı tipte ve kasta yalnız bir adam yerine onu seçerler.
Beyler kadınların dedikleri ve yaptıkları zıttır. O yüzden kadınların söylediklerine kulak asmayın. Onlar sadece sevmeyecekleri şekle dönüştürürler erkeği.
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde bu türden ilsikiler olmuyormu şu an pi... c ama yakışıklı güvenilmeyen tipler ama para araba var amaçları kullan at takıl brak seklinden ibaret ve güzel kızlar yanında mutlu güzel bir hayat ama erkeği güzelleştiren tipi değil karakteridir dediğimiz zaman hep yanlış gören ikinci pilana atılan onlar oluyor bence sorunin cevabı açık ve net
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri kötü öfke dolu insandan hayır gelmezki. Hevesini alıp tekmeyi basacak ya şiddet ya ölüm haberi gazetelerin üçüncü sayfasında yer alacak insanlarin hayattan kişilerden beklentisi daima var ama tek kullanımlık tras bıçağı gibi kolayca harcanmaninda alemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakalliysa yakışıklı değildir bu arada. Kestir sakalı bak bakalım gerçekten yakışıklı mı. Ülkedeki erkekleri hepsi sakal sayesinde yakışıklı sizde sakallı kötü karakterli yakışıklı sanıyorsunuz. Bir kerelegine kadını makyajsız erkeği sakalsız görmek gerekiyor
210 Yorumla- +1 yıl
Ben sakallı da sakalsız da çirkinim ablaaa🙋🏻♂️🥹☺️
Cevap sahibi+1 yıl@Çağhan2734 yok sakalsız iyisindir. Sakalsız erkek özgüvenlidir
Cevap sahibi+1 yıl@bulthuis en iyisi o zaten. Sakal zarardır
- +1 yıl
Beni gören ayna isyan ediyor abla benim hiçbir türlü giderim yok
Cevap sahibi+1 yıl@BELOTTI19 aha bir sakallı daha
Cevap sahibi+1 yıl@Çağhan2734 iyisindir kardeşim sakal kes iyi giyin
- +1 yıl
Sakal zaten uzatmıyorum iyi olsam bugüne kadar sevgilim olurdu bir tane olsun olmadığına göre? En az beş kişiye teklif etmişimdir hepsinden ret yedim ben de tövbe ettim bir daha kimseye yaklaşmamaya
Cevap sahibi+1 yıl@Çağhan2734 kriterlerinde sorun vardır, tercih ettiğin kişilerde...
+1 yılOlur senin için farketmez yakiskli olsun yeter karaktersiz insan demek yeri geldiğinde seni satar aldatır gurunla oynar sen bunları kabul ediyosan bence sorun yok bı insanda guru haysiyet ve şeref olmasın yakışıklı olsun yeter dimi
05 Yorumla
Soran+1 yılZoruna niye gidiyor? Sizde güzel kız görünce ağzınızin suyunu akıtıyor peşinden koşuyosunuz o zaman onurunuz gururunuzu sorguluyor musunuz da konu bir kadın olunca gurur muhabbeti açıyorsunuz bu soruyu soran erkek olsa umrunda olmazdı
- +1 yıl
Yoo bayan ya da erkek farketmez ben asla lafımi esirgemem dogrulari söylemem senin neden zoruna gitti kişi kendine sorumlu dediğini yapan erkek çok ama yapmayan erkek de çok herkzin ve herşeyin bı guru vardır benim her önüne gelene asılacak kadar aciz diyilim güzel sen güzelsin Allah sahibine bağışlasın
- +1 yıl
Adam kızılacak bir şey yazmamış sadece tek başına yakışıklı olmanın bir işe yaramadığını anlatmış
- +1 yıl
İnsanlara nolmus kadınlar bı erkte 3sey olsunda gerisi onemiyok altın kural 1evi 2 arabsi 3 işi gerisi hicbi onemiyok adam sapikminiyuturucu bağımlısı mı alkolikmi sevgiyi saymıyorum bile sonra eşim beni aldati eşim bna sidet uyguluyo eşim beni sevmiyo ayrılalım bumu yani
- +1 yıl
O senin yanıtını yanlış anldi gunahini aldı sende onun bende buna Sait oldum öbür tarafta sorucaklar bana kim haklı diye 😂😂 ne dicem. ben
+1 yılen özgüvenli kendine değer veren bir kız istiyorsan olmaz ama baba travması olan kendine saygı göstermeyen kızlar özellikle karakteri kötü olan erkekleri tercih ediyorlar dediğim gibi kendine değer veren bir kızsa tipe zaten bakmaz karakter önemlidir
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi ya niye olmasın hatta koy popon gitsin karakter ne tip önemli ya tip olduktan sonra ohoo tamamdır sakın ha karaktere bakmayın sonra çok çok dayak falan yer aldatılır sktr edılırsınız ne olacak.
15 Yorumla- +1 yıl
@biyotikkk sjsjsj ne dur hızımı aldım sal beni
- +1 yıl
İkiside önemli 😅
- +1 yıl
@Matmazel58 valla insanın ne istediğine bağlı olarak değişir ama elbette önemli tabi dışını beğenmeyen kimse içini merak etmez neticede
+1 yılhayır diyen kadınlar %100 doğru söylemiyorlar :D çok gördüm ''yaa yakışıklı olmasada karakteri güzel olsun bakarım'' diyen tipleri teklif edince yakışıklı olmayan erkek ''yaa önce sen kendi tipine bak'' derler :D
06 Yorumla- +1 yıl
ne alaka yakışıklı olunca karakteri kötü mü oluyor hem insanın iç güzelliği dışına yansır kuranda da diyor yani tipi kötü insanların içide kötüdür
- +1 yıl
@YoSoyLaEstrella ben onu demiyorum ki görünüşü yakışıklı ama %100 serseri tipli olduğu belli ama bile bile lades olunuyor onu dedim
- +1 yıl
nerden belli ne kadar tanıyon ki belkide herkese karşı aynı değil mesela bende şiddette meyilli biriyim ama sevdiklerime zarar vermem tabi aşırı derecede öfkelendirmezse
- +1 yıl
@YoSoyLaEstrella çevremde yaşandı gördüm
- +1 yıl
mazoşist biriyse normal
- +1 yıl
öyle arkadaşım var ama erkek
+1 yılAslaaaa qslaaaa olmaz kuzenim okadar güzel ve yakışıklı ki ama huyu çok pis kızlar güzelliğine kanıp hep geliyor kızlara hep zarar veriyor kaç defa ellerinden aldık psikopat manyak birsey ama bakınca saf tertemiz ve çok güzel yüzlü güvenmeyin güzellik değil kişilik ve karakteri düzgün olsun çirkin olup melek gibi yuvasına bakacak adamlar var cevremizde o insanlara şans verin
10 Yorumlaİçinde kötü olan hiçbirsey güzel olamaz.
Güzellik karanlığın içindeki küçük bir parıltı gibidir, kötülük aydınlığı karartmak için gönderilmiş bir yalancı.00 Yorumla
+1 yılFlört edilir. Sevgili olunur. Anlarim. On numara heyecanlı.. adrenalini yüksek.. calkantiki bir ilişki olur tahminlerime göre.. ama evlilik asla olmaz. Olmamalı.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanlar dış görünüşünü beğenmediği kimsenin içini de merak etmiyor ama güzellik/yakışıklılık, güzel fizik vs bir yere kadar. Karakter kötüyse hepsini siler
10 Yorumla Benim nezdimde hayır. Yani dış cephesini beğenmedim "Bu zaten özünde şerefsiz" diyeyim ama babyface gördüm "Bu kötü ama ben adam ederim hem kesin ailevi meseleleri vardır" diyeyim gibi bir topa girmem. Kimse kimsenin bitki çayı değil nihayetinde. Sevgi ilaçtır muhabbeti de böyle bir şey değil zaten. Kendi ruh sağlığım için bu tip kişileri tercih etmem.
00 YorumlaOlmaz tabi ki. Olur diyen veya olmaz diyenler yalan söylemiş diyen oturup düşünsün arkadaş. 😂😂Mantıklı mı bu sana kötü davranan birine aşık olamazsın en başta ay ıy öğk
00 Yorumla
+1 yılOlmaz benim koca hem yakışıklı değil hem karakteri kötü hamileyim de karakteri kötü insan yakışıklı olsa da olmasa da aynı kurtulmak istiyorsun Bi süre sonra başını yakma
00 YorumlaÇok mümkün ama karakteri iyi olan birinin tercih edeceği türden bir ilişki olmaz. Ya aptal ya karakteri kötü biriyle mümkün olur. Dünya hali neler olmaz ki aslında 😄
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır olunmaz Kişi kibirli Huyu kötü serseri ise yakışıklılığı yerin dibine batsın Uzak durulması gereken dir
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAylık 450 bin maaş ama hergün ağzına s. çacaklar, mobinge uğrayacaksın , işitmediğin azar kalmayacak ile aynı şey
11 Yorumla- +1 yıl
Hocam KS tarihinde okuduğum en trend topic yorumlardan birisi. Tebrik ederim.👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılŞimdi dizilere bakıyorum, ne yakışıklı adamlar ama psikopatlar. Olmaz bunlar diyorum. Yakışıklı diye işkence mi çekelim?
10 Yorumla
+1 yılSence olur mu abla sorduğun soruyu tekrar bi oku cevap içinde saklı.
20 Yorumla
+1 yılBu nasıl oluyor bilmiyorum ama ilk önce karaktere bakıyorum. İyiyse görünüşü de güzel gelmeye başlıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Normali o olmalı zaten
yakışıklı birisinin karakteri kötü olma ihtimali yok.. onların travmaları olur.. çirkin insanın karakteri kötüdür jskda
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılSöylenenler hep aynı fakat görülen hep farklı.
Niyet doğru bile olsa , bunu fiile dökemedikten sonra her şey sadece lafta kalıyor.00 Yorumla
+1 yılGençlik kalıcı değil.🌿
Yakışıklı veya güzel hepsi geçici.
Karaktere ve huya önem vermeyi öğrenmeli insan.00 YorumlaÖnemli olan kalp güzelliği insanlığı ve karakteri bunlar olmadıktan sonra dünya güzeli olsa neye yarar
00 Yorumla
+1 yılhayır olunmaz
ortalama bir tip ve doğru bir karaktere sahip biri kendi dünyanın brad pitt'i olur
00 Yorumla
+1 yıl“Hayır olunmaz” diyen bütün kadınların kötü karakterlerle beraber olması ya da iyilerin onlara itici gelmesi…
00 Yorumla
+1 yılNapçam karşıma alıp izleye izleye mi mutlu olacağım?
Görünümü tabiki hoşuna gitmeli ama karakter yoksa hiçbir işe yaramaz.00 YorumlaAmacın sadece fiziksel birliktelik ise bu senin tercihin. Ancak yakışıklı veya güzel diye karakteri kötü bir insan ile olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKendine saygın yoksa ve kötü muamele görmek istiyorsan piyasada bu tip kanka fazlasıyla mevcut.
00 YorumlaÇoğu kişi böyle maalesef insanlar karakteri 3. Plana atıyor 2 bile değil.
10 Yorumlao hareketleri bütün yakışıklılığını öldürmez mi zaten
10 YorumlaGüzele 40 gündü doyulur da karakteri güzele 40 yılda doyulmazmış
10 Yorumla
+1 yılYüzü güzele kırk günde doyulur, huyu güzele kırk yıl doyulmaz.
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel kadın için hayatımı altüst edemem sgsin gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçen sene sırf yakisikli diye birisi ile konuştum ama o kadar hadi ordan ki beni gerçekten ne kadar yakışıklı olursa olsun bir insan ilk önce efendi olmalıdır
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kadar hadi ordan ki beni bir hafta sonra*
Cevap sahibi+1 yılYa klavye değiştiriyor yazdıklarımi
Cevap sahibi+1 yılBeni si*maya başladı neden hala instada dolaşıyorsun vs gibi
+1 yılAhlak'ı bozuk olan birisi benim gözüme güzel veya yakışıklı gelmez hiçbir zaman.
10 Yorumla
+1 yılAsla ya benim için bana gösterdiği değer önemli tipi değil
10 Yorumla
+1 yılBelli bir aşamadan geçmemiş tüm hatun kişilerin genelde aradığı erkek tipi.
10 Yorumla
+1 yılKarakteri kötüyse zaten bi süre sonra tipsiz gelmeye başlar. d
10 Yorumla
+1 yılAşk bedel ister duygu ister biz olmak ister... Beden değil...
00 Yorumla
+1 yılHer şey bence yakışıklılık değildir bence karaket önemli
00 YorumlaHaytta olmam! Yakışıklı diye sürekli bana kötü davranan biri benim gözümde yakışıklıda olamaz zaten
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılHayır karakter daha önemli karakteri kötü olan birinin yüzü güzel olsa neye yarar?
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki. Bana değer vermeyen biri isterse dünyanın en yakışıklısı seçilsin ama yinede olmaz
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı. Olunmaz, olunmamalı görsellik önemli ama karakter yoksa 5 para etmez.
00 YorumlaHayır olmaz. Karakteri onu çirkin göstermeye başlar zaten.
00 YorumlaKötü karakterli biriyle olmaz
Dünya yakışıklısı olsa ne gezer00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Hayır olunmaz. Karakteri, huyu, suyu güzel oldun da varsın yakışıklı ya da güzel olmasın. 😎
00 Yorumla
+1 yılBakma burada üfürdüklerine öyle bir olurlarkiii :)))
00 YorumlaÇok adam reddettim böyle tipi mükemmel karakteri beş para etmez
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılHayır. Hayat seni bebeği gibi sevmeyen biriyle geçirmek için çok kısa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer olmaktan kasıt cinsellikle evet yani sadece bu ihtiyacı gidermek için fb olarak buluşup iş görülür ama eğer kasıt ciddi ilişki yani sevgili olmaksa hayır
00 Yorumla- Devamını Gör (237)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat