Karakter sorununun tatlısı mı olur?

Biraz şerefsiz olsun falanlar var mı?
Karakter sorununun tatlısı mı olur?

Biraz şerefsiz olsun falanlar var mı?
Evet, bazen kötü karakter özellikleri insana ilgi çekici gelebilir. Mesela, hafif kibirli ya da umursamaz biri, kendine güveniyle etkileyici olabilir. Soğukkanlılık, gizemli bir hava katar ve bu da merak uyandırır. Ancak bu özellikler dozunda olduğunda tatlı gelir; aşırıya kaçarsa itici olur. Belki de bu, zıtlıkların çekiciliğiyle ilgilidir. Çünkü herkesin içinde biraz asi bir yan vardır ve bu, karşımızdakinde de olunca bir bağ kurmak kolaylaşır.
Evet, insanlık hali bu, bazen bazı kötü özellikler başkalarına "tatlı" veya çekici gelebilir. Bu genellikle bireyin algıları, kişisel deneyimleri ve bir şeyleri nasıl yorumladığıyla ilgilidir. Mesela, biraz ukalalık yapan ama bunu kendine özgü bir mizahla harmanlayan birisi, bir başkasına sempatik görünebilir. Ya da hafif asi bir tavır, bazılarına "kendine güven" olarak algılanarak etkileyici gelebilir. Bu durum, genelde "kusurun sevimliliği" düşüncesiyle bağlantılıdır. İnsanlar, kusursuz bireylerden ziyade gerçek ve doğal olan kişilere daha çok ilgi duyar. Çünkü kusurlar, insana "samimiyet" ya da "kendine özgülük" kattığını düşündürür ve bu biraz rahatlatıcı gelebilir. Ama burada önemli olan sınırdır: Bireyin kötü özellikleri başkalarını zedelemiyorsa ya da ilişkileri olumsuz etkileyip zarar vermiyorsa, bu özellik bazen bir "çekim" unsuru haline dönüşebilir. Ancak “kötü” olarak nitelendirilen özelliklerin gerçek anlamda kötü sonuçlar doğurması örneğin bencillik, empati eksikliği ya da sürekli eleştirellik gibi ilişkilerde zamanla yıpratıcı olabilir. İnsanlar genelde başlangıçta "ilginç" ya da "farklı" gelen özelliklerin uzun vadede yorucu ya da yıkıcı olduğunu fark eder. Narsist kişiliklerde genellikle farkında olmadan çok sevilirler. İlk başta tatlı gelen bir özellik, zamanla rahatsız edici bir hale dönüşebilir. Senin ya da çevrendeki birinin bu konuda düşündüğü bir durum varsa, önemli olan o “kötü” diye adlandırılan özelliği nasıl dengelendiği ve nasıl ifade edildiğidir. Kendine özgü olmak güzel bir şey, ama sağlıklı sınırlarda ve başkalarını incitmeyecek şekilde olduğu sürece.
Hiç gelmedi hep iyi karakterler sempatik gelmiştir. Hatta bir kuzenim bir dizi önerdi birlikte izledikten sonra dedi ki şu karakteri sevdin di mi abi doğrudur dedim😂
Cevap
3Cevap
Hayır bana gelmez
kotu karakter nasil tatli gelebilir ahshahah
ruh hastasi falanimdir herhalde
Güzel cevap
Dizi filmlerde hep kötü karakteri severim. Hikayeleri daha anlamlı geliyor. Çünkü kötü olma evresi yoğundur.
Bazı kızlar serseri erkekten hoşlanır onlarla sevgili olur
Yani çekici gelir
Prens ağam sence niye böyle oluyo efendi dürüst erkekler nerde hata ediyor
Jsjsjsjsjsj
Yok gelmez kötü kötüdür tatlısı falan olmaz gicik olur cins olur yalancı olur ama tatlış olmaz
Ahahaha biraz şeref*iz olsun diyen kizlar çok da fazla iyi olmasın ya dozunda olsun
Diriliş Ertuğrulda ki Baycu Noyan çok sempatik geliyordu bana
Kimisi küfür ederken filan komik oluyor. Düşünsene biri "yakalayın şu pu. ştu" filan diyor.
Bazen değil genellikle tatlı gelir
Nedenn
Şerefsizleri şerefsizler bulsun
O sırada seri katillere aşık olan bne...🫣
Evet. Anti kahramanları severim.
Kötü şey kötüdür iyi olamaz
Hayır hiç sevimli bulmuyorum.
Yok gelmez. 190 ise olabilir 😅
Hayır itici gelir
Dinsiz ve imansız iyi anlaşırlar bence.
Şrfsizi annesi sevsin 🤔
Çok net oldu ✅
evett
Dürüst olmaları güzel
Gelmez
Gelmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?