Yaşlanma karşıtı bakım ürünlerinin işe yarayıp yaramadığını anlamak için en az bir 10 sene beklemek gerekiyor e peki ya işe yaramazsa, tonlarca para döküyoruz ya yaramazsa heeee?

Yaşlanma karşıtı bakım ürünlerinin işe yarayıp yaramadığını anlamak için en az bir 10 sene beklemek gerekiyor e peki ya işe yaramazsa, tonlarca para döküyoruz ya yaramazsa heeee?

Yillarca deli para harcayan unluler, su an daha genc olmak icin teknolojinin nimetlerinden faydalaniyorlar.
Ama ne yazik ki genetik ve cevresel faktorlerin bu duruma birincil neden oldugunu goremiyorlar.
Kremlerin filan kesinlikle aldatmaca oldugunu dusunuyorum.
Bir tek nemlendirici nimet. Geri kalan tırt...
Teyzemin kullandığı tüm ürünlerini kullanıyorum aşkom. Kadın 50 yaşına geldi, bebek gibi cildi var. 15 yıldır kullandığı bakım ürünleri bile var. Teyzeme diyorum, benim için sipariş veriyor.
Neymiş o sır😄
Yüzünü bol bol nemlendiriyor ve temizliğine fazlasıyla önem veriyor. Ha bir serumlar khshs
Yaş sadece bir sayıdan ibaret. Önemli olan gözler yaşlı olmasın:)
Tamam ykm.😂
Harfler konusundaki eril üstünlüğü kullanmak istemiyorum:)
Peki 😄
Anlaşıldığımı düşünüyorum:)
Teşekkür ederim.
Rica
Cevap
4Cevap
Eğer cilt daha parlak canlı görünüyorsa
Yani 40 na geldiğinde anlarsın işe yarsyıp yaramadığını
Bi yaşlanma karşıtı bakım kremi 800 tl olmuş yaşlanırsam bunlara dava açabilir miyim izabel?
Hahahahahha açarsın valla ben olsam açarım parami verin uleenn diye 🤣🤣
Gençliğimi versinler para onların olsun. 😂
HAHAHHSHAHASQD
Yer çekimi diye bir şey var geciktirir ama o oran %30 u geçmez. Kandırmasınlar bizi jdjd
Ben söyleyim sen yaşlanmazsın 😂
Saol ya içim rahatladı oh be.😄
Sen devam ışıldamaya 😇
Hiç kullanmadım yani bilmiyorum
Alayı balon olduğu için anlayamazsın
Bilmem hiç denemedim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?