Güzellik & Bakım Yaşlanma karşıtı ürünler kaç yaşından itibaren kullanılır? KimBuRuj Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 24 yaş çok mu erken? Bence tam zamanı. Yaşlanma karşıtı ürünler kaç yaşından itibaren kullanılır? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Zamanı olduğunu düşünüyorum 24-25 yaş bunu kullanmak için ideal zaman. En geç 30da falan kullanılmalı daha geç başlanmamalı zamanında kullanılmalı. 0 0 Yorumla
_Moonflower- Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 85% 1 yıl 24 yaş erken değil. Ayrıca ihtiyaç duyuyorsan kullanmalısın. Ve kırışık olmaması için cildi de korumak önemli. 0 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kullanmıyorum. Etkili olacağını da sanmıyorum. 1 0 Yorumla
eazylover Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 811 cevap paylaştı. 21 yaşından sonra. Çünkü yaşlanma 20 yaşından sonra başlar 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Bence de erken yüzün kırışınca kullanmak en iyisi. 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. 90’yaşından itibaren 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 493 cevap paylaştı. 30 dan sonra 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zamanı olduğunu düşünüyorum 24-25 yaş bunu kullanmak için ideal zaman. En geç 30da falan kullanılmalı daha geç başlanmamalı zamanında kullanılmalı.
24 yaş erken değil. Ayrıca ihtiyaç duyuyorsan kullanmalısın. Ve kırışık olmaması için cildi de korumak önemli.
Kullanmıyorum. Etkili olacağını da sanmıyorum.
21 yaşından sonra. Çünkü yaşlanma 20 yaşından sonra başlar
Yaşlandığınımi hissettin😂
Bence de erken yüzün kırışınca kullanmak en iyisi.
Çok erken 30 yaşını bekle
ne çektiniz be:DDDDDDD
90’yaşından itibaren
30 35 yaşından sonra mantıklı
30 dan sonra
Zamanı
evet
Erken