Güzellik & Bakım Yaşlanma karşıtı ürünler kaç yaşından itibaren kullanılmalı? GigiKuş Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Erkenden önlem almak lazım ama başlamak için en iyi yaş kaç? Yaşlanma karşıtı ürünler kaç yaşından itibaren kullanılmalı? Cevapla En İyi Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. 30 yaşından sonra tercih etmek iyi olur gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. 30 yaşından sonra tercih etmek iyi olur 0 0 Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 25. Ama en kolay ve en ucuz yaslanma onleyici urun gunes kremidir. Onu da yaz kis demeden her yas kullanmak gerekir zaten. Yuzumuze hasari en cok UV isinlari yapiyor. 0 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben cilt için çok küçük yaşlarda, yaşlanma karşıtı kullanılan kremleri doğru bulmuyorum. En doğrusu bence 30 yaştan sonra kullanılmaya başlanması.. 0 0 Yorumla
zİstilacıTürİnsan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ne kadar erken o kadar iyi demek isterdim ama işe yaradıklarını bile düşünmüyorum 0 0 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Şimdiye kadar pahalı şeylere ihtiyacım olmadı şükür ama ara ara kullanıyorum bakım ürünleri. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 25'li yaşlarda ve her sene içeriği farklı ürünler eklenerek devam edilmeli 0 0 Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 25, ama kullandığın ürünler de çok önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
30 yaşından sonra tercih etmek iyi olur gadası
30 yaşından sonra tercih etmek iyi olur
25. Ama en kolay ve en ucuz yaslanma onleyici urun gunes kremidir. Onu da yaz kis demeden her yas kullanmak gerekir zaten. Yuzumuze hasari en cok UV isinlari yapiyor.
Ben cilt için çok küçük yaşlarda, yaşlanma karşıtı kullanılan kremleri doğru bulmuyorum. En doğrusu bence 30 yaştan sonra kullanılmaya başlanması..
ne kadar erken o kadar iyi demek isterdim ama işe yaradıklarını bile düşünmüyorum
Şimdiye kadar pahalı şeylere ihtiyacım olmadı şükür ama ara ara kullanıyorum bakım ürünleri.
25'li yaşlarda ve her sene içeriği farklı ürünler eklenerek devam edilmeli
55 yaşında olabilir
25, ama kullandığın ürünler de çok önemli
Gerçekten geciktiriyor mu
Kırışıklıklar başladığı zaman.
Bence kırk yaştan sonra
Gerçekten geciktiriyor mu
32-33 ideal bence
12 yasdan sonra